Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#11001) Játékos válasza szacsee (#11000) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Várjámá' ! Azt nem is mondtam, hogy minden alapon van!

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#11002) Laraxior válasza Játékos (#11001) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megnéztem a raid0-d..valami nem kóser ott...
így kellene mennie... A Tiéd az tetű lassú valamiért fater... :Y :F legalábbis az első érték..annak is illene közel a dupláját hozni :K

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#11003) KillHates válasza bandi210 (#10993) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Brünhilda a 16 éves mercim. :D

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#11004) Játékos válasza Laraxior (#11002) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ki tudja, milyen chipsettel mérték azt. Esetleg egy külön raid vezérlő kártyával... :U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#11005) KillHates válasza Játékos (#10994) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahhh, nagyon le vagyok égve. Különben kocsival mennék :D :DDD

(#11006) Laraxior válasza Játékos (#11004) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a linken az is ott van fater ;)

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#11007) KillHates válasza Játékos (#10996) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon! Melegedhet simán. Szerintem tűzforró, ha áll a levegő a házadban.
Normál házban, normál SATA használat mellett is tud 40 fok körüli lenni a bordája.

(#11008) KillHates válasza Játékos (#11004) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg, lehet, hogy egy külön RAID kártyával jobban jársz. :U

(#11009) Laraxior válasza KillHates (#11008) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:N egy ICH9R vagy egy ICH10R szépen kezeli :K ne pakoljunk abba a gépbe feleslegesen semmit :D

(#11010) KillHates válasza Laraxior (#11009) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de neki nem R-es az alaplapja. :(

(#11011) Játékos válasza KillHates (#11010) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

De! Már igen! :K

Lara:
mondom, hogy nem Intel vezérlővel készült!

[ Szerkesztve ]

(#11012) szacsee válasza Játékos (#11001) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Péötkú? :F

Közben rámjött a tunyingolhatnék.. a portékámhoz csinálok egy kis kedvcsináló prime stabil eredményt. 3825 stabil (1,168V), de 3,8-at lövök fel, mert valami eccerügyereknél ha nem megy annyit, csak 3,8-at, akkor még a végén én is csaló leszek. :N

[ Szerkesztve ]

(#11013) KillHates válasza Játékos (#11011) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már ki is cserélted? Nem csodálom, hogy akkor megöl az asszony! :D

(#11014) Játékos válasza szacsee (#11012) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Péötkúpró

Attis: még ezt nem is tuggya... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#11015) szacsee válasza Játékos (#11014) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kinyitja a szekrényajtót, aztán víged van. :DDD

Haver is asszem azzal szopott (P5QPro). Já bammeg meg köll neki mondani, hogy ICH a gond nála is. (már váltott DS4-re)
Benn van 3-4 vinyó nála és csodálkozik, hogy nem megy a tunying. :Y

(#11016) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Na valamit találjatok ki! Este jövök!
Egyébként szemre hírtelen még én se különböztetek meg egy P5KC-t egy P5Q Pro-tól a gépben, nemhogy anya... :N

(#11017) szacsee válasza Játékos (#11016) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudod Te is, hogy Nőknél nem tudni, általában olyan dolgot vesznek észre, ami neked fel sem tünne.

Dobozon monnyuk ha tud olvasni akkor böszmö nagy bötükkel van ráírva a neve... :DDD

(#11018) Elmör válasza Játékos (#11014) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Hehe, mint ahogy olvastam valakinél, hogy kiszúrta az asszony, hogy más színe van meg másképp csillog! :DDD :C
Remélem megoldódik a problémád. Nekem tök random dobja néha a kékhalált a gép. Van amikor elmegy vígan 6-7 órát is játékterhelés alatt (pl GTA4) ugyanakkor volt olyan, hogy a net lefagyott, aztán én is kaptam egy fagyit, azaz kékhalál és újraindul. :))

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#11019) KillHates válasza Játékos (#11016) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te kis naív! :D

-Apa! Ezen 8 fázisos a VRM áramkör a múltkor meg még csak 4 volt! :F
-Jaj, kis szívem! Ugyan már; ráforrasztottam. :o
-12 rétegű nyákra? :U Na majd adok én neked! ;]

Oszt már megy is sodrófáért! :D

(#11020) Laraxior válasza Elmör (#11018) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

biztos nem ram..mert akkor a GTS4 nem menne... engem mindig ram hibánál szórt ki :K procifesz? pumpálj neki egy kis kakaót.. északi híd? :R

(#11021) Laraxior válasza KillHates (#11019) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D :C :DDD

(#11022) KillHates válasza Laraxior (#11021) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megy a szájtépés még Superman postjában rendesen. Race nem győz temp-bannolni. :(

(#11023) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Navazze! DonMedve-család még nem ért ide, de már itt kavarnak a környéken! :C

(#11024) Laraxior válasza KillHates (#11022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y bekukkantok :K

(#11025) Laraxior válasza Laraxior (#11024) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezen nagyot vigyorogtam :DDD :D

(#11026) KillHates válasza Laraxior (#11025) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy miért húzzák így fel magukat? :U

(#11027) Henk

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácok nincs valakinek tapasztalata ezzel a bill+egér kombóval?Tegnap megláttam és megtetszett.Néztem teszteket már,de volt ahol agyondícsérték a másik helyen meg lehúzták kajakra.
Nem használ/használt itt valaki ilyet?

(#11028) KillHates válasza Henk (#11027) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem van egy Logitech egerem, ami szinte mindent kibír; leejtést, hurcolás, kifolyt elemeket. nagyon meg vagyok elégedve vele, de van egy Logitech fülhallgatóm is ami nagyon jól szól, rettenetesen kényelmes, de kb már fél kiló kétkomponensű ragasztót kellett elhasználnom rá, mert úgy törik, mintha valami gagyi műanyagból lenne.
Szerintem egér-billentyűzetben a Logitech a legnyerőbb. (igaz nekem Microsoft van)
Egyébként Beowulf a nagy Logitech-expert! Már aprított meg G15-öst is :K

[ Szerkesztve ]

(#11029) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem Logitech billentyűzetem van..2k-s :D előszeretettel köpködi ki a gombokat,ha nagyon ráverek game közben ;] de még üzemel :C

(#11030) Henk válasza KillHates (#11028) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem most is logitech van,S510.
Ezzel semmi bajom,ellenben csajomnál a labtec.Kezdettől fogva csinálja,hogy gondol egyet az egér és megfagy.Illetve a kurzor mozog de a kattintásokra nem reagál.Megnyitod az eszközkezelőt meg bezárod és megint működik egy darabig.Visszaküldtem gariba természetesen azt mondták,hogy jó.Utána is ugyanolyan volt,kipróbáltam nálam is,de itt is sz@r volt.
Arra gondoltam,hogy megveszem a 3200-at magamnak,ezt meg megkapja b.nőm,Aztán nei is normális lesz.De nem akarok mellényúlni azér érdekelt volna,hogy az mx 3200 milyen.

(#11031) Játékos válasza KillHates (#11019) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C :C :C Ez nagyon jó volt! :R

szacsee: persze, nyílván van különbség, de tudod, tele blokkokkal, fekete csövekkel, és máris kevesebb a különbség...

Mikor elmentünk délután, ráeresztettem egy kis terhelést, és nem volt semmi baja, mikos hazaértünk! :N Tehát az új biossal eddig nem kaptam kékhalált! :C

(#11033) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Kicsit írhatnátok kevesebbet :(( ;]

(#11034) Játékos válasza P00By (#11033) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A waterboyok is keveset írnak... :DDD

(#11035) Elmör válasza Laraxior (#11020) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

A ramokat leellenőriztem, jók. Soha nem kaptam több fesz, nem húztam 1100-nél tovább.
A procinak már nem merek többet adni, már így is 1,36-on megy. Az északi hídra én is gyanakodtam, de kapott extra hűtést meg kis feszt is. Mindegy, nem csinálja minden nap, 1 héten egyszer, kb. :DDD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#11036) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most jövök DonMedvéék nagy LAN-partyjáról! Beszéljenek helyettem a képek:

A nagy készülődés:

A két medve:

Itt éppen DonMedve be próbál mászni a gépébe: :D

A szépséges masinája:

(#11037) Laraxior válasza KillHates (#11036) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tessék megborotválkozni! összeszúrkálod a kislányodat ;] :P :D

Bakke..mekkora masina :Y Tán két konfigot rejt? :DDD

(#11038) KillHates válasza Laraxior (#11037) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értettem! :R
Nagy ember-nagy gép!

(#11039) Laraxior válasza KillHates (#10031) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hehe..ezt nem is olvastam :DDD
ígérem a #20000. a Tiéd lesz :K :R ha máshogy nem átszerkesztetjük valami modival :D

(#11040) KillHates válasza Laraxior (#11039) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hagyjuk, így is a modik bögyében vagyok!

(#11041) Laraxior válasza KillHates (#11040) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

messze van az még.. addig összepacsizol velük...ha máshogy nem hát másik nikkel :D :W
nekem is van már pár strigulám az "adatlapomon" :O legközelebb oda az avatar :O :B

(#11042) P00By válasza Laraxior (#11041) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Enye-benye

Azt hiszem nekem is van :U :D

(#11043) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Uraim!
BIOS frissítést követően még nem halt el a cuccos!
Azt mondjátok meg, miért van az, hogy USB-n fele akkora a sávszél, mint a hálókari+kábel kombóval? 10MBites chello, és 4-5Mb-vel jön USB-n... :F

(#11044) KillHates válasza Laraxior (#11041) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mondod, hogy visszavonják az egyedi avatart? Nem külön macera az nekik?

(#11045) KillHates válasza Játékos (#11043) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert az USB virtuális portot nyit aminek nincsen külön címzése. (DMA-ja, és/vagy IRQ-ja) ezért szoftveresen kell létrehoznia a winfosnak egy miniportot és neki kell "megszólítania" a perifériát mielőtt adat folyik át rajta. Az USB csak USB host protokolon keresztül tudja megmutatni a teljes sávszélességét pl. natív USB eszközök: pendrájv, usb-s vinyó. De egy szkenner, vagy nyomtató, hálókártya már csak egy virtuális porton keresztül kommunikál.

(#11046) KillHates válasza Játékos (#11043) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert az USB virtuális portot nyit aminek nincsen külön címzése. (DMA-ja, és/vagy IRQ-ja) ezért szoftveresen kell létrehoznia a winfosnak egy miniportot és neki kell "megszólítania" a perifériát mielőtt adat folyik át rajta. Az USB csak USB host protokolon keresztül tudja megmutatni a teljes sávszélességét pl. natív USB eszközök: pendrájv, usb-s vinyó. De egy szkenner, vagy nyomtató, hálókártya már csak egy virtuális porton keresztül kommunikál.

(#11047) Játékos válasza KillHates (#11045) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Értelek (asszem). A lényeg, hogy ez neem hiba, hanem így normális. Akkor tényleg kell vennem egy PCI-E hálókarit... :(((

(#11048) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

1 ÉVES A TOPIK!
:C :C :C :C :C

(#11049) KillHates válasza Játékos (#11048) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg! Boldog szülinapot nekünk!

(#11050) DonMedve válasza KillHates (#11049) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Boldog Szülinapot!Lanról! :C

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.