Várjámá' ! Azt nem is mondtam, hogy minden alapon van!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Várjámá' ! Azt nem is mondtam, hogy minden alapon van!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Megnéztem a raid0-d..valami nem kóser ott...
így kellene mennie... A Tiéd az tetű lassú valamiért fater...
legalábbis az első érték..annak is illene közel a dupláját hozni 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Brünhilda a 16 éves mercim. 
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Ki tudja, milyen chipsettel mérték azt. Esetleg egy külön raid vezérlő kártyával... 
Ahhh, nagyon le vagyok égve. Különben kocsival mennék

a linken az is ott van fater 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Nagyon! Melegedhet simán. Szerintem tűzforró, ha áll a levegő a házadban.
Normál házban, normál SATA használat mellett is tud 40 fok körüli lenni a bordája.
Tényleg, lehet, hogy egy külön RAID kártyával jobban jársz. 
egy ICH9R vagy egy ICH10R szépen kezeli
ne pakoljunk abba a gépbe feleslegesen semmit 
Igen, de neki nem R-es az alaplapja. 

De! Már igen! 
Lara:
mondom, hogy nem Intel vezérlővel készült!
[ Szerkesztve ]
Péötkú? 
Közben rámjött a tunyingolhatnék.. a portékámhoz csinálok egy kis kedvcsináló prime stabil eredményt. 3825 stabil (1,168V), de 3,8-at lövök fel, mert valami eccerügyereknél ha nem megy annyit, csak 3,8-at, akkor még a végén én is csaló leszek. 
[ Szerkesztve ]
Már ki is cserélted? Nem csodálom, hogy akkor megöl az asszony! 

Péötkúpró
Attis: még ezt nem is tuggya... 
[ Szerkesztve ]
Kinyitja a szekrényajtót, aztán víged van. 
Haver is asszem azzal szopott (P5QPro). Já bammeg meg köll neki mondani, hogy ICH a gond nála is. (már váltott DS4-re)
Benn van 3-4 vinyó nála és csodálkozik, hogy nem megy a tunying.

Na valamit találjatok ki! Este jövök!
Egyébként szemre hírtelen még én se különböztetek meg egy P5KC-t egy P5Q Pro-tól a gépben, nemhogy anya... 
Tudod Te is, hogy Nőknél nem tudni, általában olyan dolgot vesznek észre, ami neked fel sem tünne.

Dobozon monnyuk ha tud olvasni akkor böszmö nagy bötükkel van ráírva a neve... 
Hehe, mint ahogy olvastam valakinél, hogy kiszúrta az asszony, hogy más színe van meg másképp csillog!
Remélem megoldódik a problémád. Nekem tök random dobja néha a kékhalált a gép. Van amikor elmegy vígan 6-7 órát is játékterhelés alatt (pl GTA4) ugyanakkor volt olyan, hogy a net lefagyott, aztán én is kaptam egy fagyit, azaz kékhalál és újraindul. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Te kis naív! 
-Apa! Ezen 8 fázisos a VRM áramkör a múltkor meg még csak 4 volt!
-Jaj, kis szívem! Ugyan már; ráforrasztottam.
-12 rétegű nyákra?
Na majd adok én neked!
Oszt már megy is sodrófáért! 
biztos nem ram..mert akkor a GTS4 nem menne... engem mindig ram hibánál szórt ki
procifesz? pumpálj neki egy kis kakaót.. északi híd? 

Megy a szájtépés még Superman postjában rendesen. Race nem győz temp-bannolni. 
Navazze! DonMedve-család még nem ért ide, de már itt kavarnak a környéken! 
bekukkantok 
Hogy miért húzzák így fel magukat? 
Srácok nincs valakinek tapasztalata ezzel a bill+egér kombóval?Tegnap megláttam és megtetszett.Néztem teszteket már,de volt ahol agyondícsérték a másik helyen meg lehúzták kajakra.
Nem használ/használt itt valaki ilyet?
Nekem van egy Logitech egerem, ami szinte mindent kibír; leejtést, hurcolás, kifolyt elemeket. nagyon meg vagyok elégedve vele, de van egy Logitech fülhallgatóm is ami nagyon jól szól, rettenetesen kényelmes, de kb már fél kiló kétkomponensű ragasztót kellett elhasználnom rá, mert úgy törik, mintha valami gagyi műanyagból lenne.
Szerintem egér-billentyűzetben a Logitech a legnyerőbb. (igaz nekem Microsoft van)
Egyébként Beowulf a nagy Logitech-expert! Már aprított meg G15-öst is 
[ Szerkesztve ]
nekem Logitech billentyűzetem van..2k-s
előszeretettel köpködi ki a gombokat,ha nagyon ráverek game közben
de még üzemel 
Nekem most is logitech van,S510.
Ezzel semmi bajom,ellenben csajomnál a labtec.Kezdettől fogva csinálja,hogy gondol egyet az egér és megfagy.Illetve a kurzor mozog de a kattintásokra nem reagál.Megnyitod az eszközkezelőt meg bezárod és megint működik egy darabig.Visszaküldtem gariba természetesen azt mondták,hogy jó.Utána is ugyanolyan volt,kipróbáltam nálam is,de itt is sz@r volt.
Arra gondoltam,hogy megveszem a 3200-at magamnak,ezt meg megkapja b.nőm,Aztán nei is normális lesz.De nem akarok mellényúlni azér érdekelt volna,hogy az mx 3200 milyen.

Ez nagyon jó volt! 
szacsee: persze, nyílván van különbség, de tudod, tele blokkokkal, fekete csövekkel, és máris kevesebb a különbség...
Mikor elmentünk délután, ráeresztettem egy kis terhelést, és nem volt semmi baja, mikos hazaértünk!
Tehát az új biossal eddig nem kaptam kékhalált! 

A waterboyok is keveset írnak... 
A ramokat leellenőriztem, jók. Soha nem kaptam több fesz, nem húztam 1100-nél tovább.
A procinak már nem merek többet adni, már így is 1,36-on megy. Az északi hídra én is gyanakodtam, de kapott extra hűtést meg kis feszt is. Mindegy, nem csinálja minden nap, 1 héten egyszer, kb. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Most jövök DonMedvéék nagy LAN-partyjáról! Beszéljenek helyettem a képek:
A nagy készülődés:
A két medve:
Itt éppen DonMedve be próbál mászni a gépébe:

A szépséges masinája:
Tessék megborotválkozni! összeszúrkálod a kislányodat

Bakke..mekkora masina
Tán két konfigot rejt? 
Értettem! 
Nagy ember-nagy gép!
hehe..ezt nem is olvastam
ígérem a #20000. a Tiéd lesz
ha máshogy nem átszerkesztetjük valami modival 
Hagyjuk, így is a modik bögyében vagyok!
messze van az még.. addig összepacsizol velük...ha máshogy nem hát másik nikkel
nekem is van már pár strigulám az "adatlapomon"
legközelebb oda az avatar

Enye-benye
Azt hiszem nekem is van

Uraim!
BIOS frissítést követően még nem halt el a cuccos!
Azt mondjátok meg, miért van az, hogy USB-n fele akkora a sávszél, mint a hálókari+kábel kombóval? 10MBites chello, és 4-5Mb-vel jön USB-n... 
Nem mondod, hogy visszavonják az egyedi avatart? Nem külön macera az nekik?
Mert az USB virtuális portot nyit aminek nincsen külön címzése. (DMA-ja, és/vagy IRQ-ja) ezért szoftveresen kell létrehoznia a winfosnak egy miniportot és neki kell "megszólítania" a perifériát mielőtt adat folyik át rajta. Az USB csak USB host protokolon keresztül tudja megmutatni a teljes sávszélességét pl. natív USB eszközök: pendrájv, usb-s vinyó. De egy szkenner, vagy nyomtató, hálókártya már csak egy virtuális porton keresztül kommunikál.
Mert az USB virtuális portot nyit aminek nincsen külön címzése. (DMA-ja, és/vagy IRQ-ja) ezért szoftveresen kell létrehoznia a winfosnak egy miniportot és neki kell "megszólítania" a perifériát mielőtt adat folyik át rajta. Az USB csak USB host protokolon keresztül tudja megmutatni a teljes sávszélességét pl. natív USB eszközök: pendrájv, usb-s vinyó. De egy szkenner, vagy nyomtató, hálókártya már csak egy virtuális porton keresztül kommunikál.

Értelek (asszem). A lényeg, hogy ez neem hiba, hanem így normális. Akkor tényleg kell vennem egy PCI-E hálókarit... 

1 ÉVES A TOPIK!

Tényleg! Boldog szülinapot nekünk!