Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#651) Játékos válasza KillHates (#649) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Shteer hőmérőt keres, olcsót, Lara meg eldicsekedett -velem együtt- a hőmérővel, ami Tőled van... :DDD
:R

gV:
persze :K

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#652) Laraxior válasza Játékos (#651) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:B

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#653) KillHates válasza gV (#650) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bocsánat: a "szerintem"-et kihagytam...

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#654) gV válasza KillHates (#653) üzenetére

gV
(őstag)

semmi gáz, (én inkább arra gondoltam h a 45nm is gyártástechnikai kérdés és azt egyedül az Intelnél kapni) csak én v 3 különböző p4et vettem "kezelésbe" és soha nem tünt fel ez a homorúság...
a C2-nél a kis hőtermelés miatt már nem tettem ezt meg csak bedobtam a lapba :) de most lehet kiveszem azt megsasolom h tényleg visszafejlödtek-e ebben.

(#655) KillHates válasza gV (#654) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A polírozós srác azt mondta, hogy valami vastag üvegre kell tenni, (ablak nem jó, mert hengerelt üveg) pl üvegasztal a procit sapkával az üveg felé és rá kell tenni valami lágy pasztát, egy gyufafejnyit (pl. asszony krémjét) majd combosan neki kell nyomni az üvegnek és látszani fog, hogy középen vastagabb a paszta mint a szélein. Baromira kell figyelni, mert nagyon pici a különbség!

(#656) Laraxior válasza KillHates (#655) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tegyél rá gyantát,aztán az asztalom marad a kupak :DDD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#657) Játékos válasza Laraxior (#656) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:DDD :DD :C

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#658) KillHates válasza Laraxior (#656) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaj! :D

(#659) Játékos válasza KillHates (#655) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Egyébként úgy is meg lehet nézni, hogy valami igen egenyes dolgot ( pl. tolómérő szára) rászorítasz a tetejére, és átnézel alatta, ha lácc fényt, akkor szar...

(#660) KillHates válasza Játékos (#659) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na erre nem is gondoltam, pedig mennyire kézenfekvő!!

(#661) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megjött a szivattyú :)
LAING DDC:

(#662) Játékos válasza Laraxior (#661) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ez valóban egy DDC... :K

(#663) Laraxior válasza Játékos (#662) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

amit nem a tápra köll kötni az mire való? mer' az alaplapon nincsen több hely :DD

(#664) Játékos válasza Laraxior (#663) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Fordulatszám visszajelző.
:K

(#665) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Attis úr,elfogyott már a hőmérő gyönyörűség? :U

(#666) Játékos válasza Laraxior (#665) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ha jól tudom, Te kaptad az uccsót, de majd Atis pontosít. Bim meg kérjen magának :DDD

(#667) Laraxior válasza Játékos (#666) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de gonosz vagy :P a lehetőség megvolt... ;]

(#668) Játékos válasza Laraxior (#667) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem vagyok gonosz!

(#669) KillHates válasza Laraxior (#665) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Besz@rás jól néz ki a szivattyú. Volt hozzá bundle Crysis? :D
Van még egy darab hőmérő! :K

(#670) Laraxior válasza KillHates (#669) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valami világítás szerűséget beépítek ajd mellé,mert nem látom a számot :))

(#671) KillHates válasza Laraxior (#670) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Létezik kifejezetten "élvilágító" led. Ezek szép homogén fényt adnak az LCD kijelzőn!

[ Szerkesztve ]

(#672) Laraxior válasza KillHates (#671) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak nekem van két ledem,csak be kellene valahova passzírozni....a megvalósításon agyalok... :F

(#673) KillHates válasza Laraxior (#672) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudok küldeni szuper lapos zöld SMD ledet, van két darabom! Esetleg az LCD és a nyák közé?

(#674) Játékos válasza KillHates (#673) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nekem kék szinű kell majd, mi a rendes neve neki? Mert nem akarom körbeírni a boltban... :DDD

(#675) Anthony28 válasza KillHates (#669) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Képzeld, nekem még mindig nem jött semmi. :F Magyar Pósta. :W

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#676) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

[a-pc-tragikus-helyzetben-van]

(#677) Játékos válasza Anthony28 (#675) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:( Nekem se. :(

(#678) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Sziasztok!
Ezt megosztom Veletek is. Ehhez képest elég rossz hír, hogy az állítólag 1 hete (!) postán levő GTS-em, még nincs a kezemben... :O

(#679) gV válasza Játékos (#678) üzenetére

gV
(őstag)

ha egészen hozzád gyalog vinné a posta akkor is már nálad kéne h legyen :U

vízhűtéshez: grat :C

[ Szerkesztve ]

(#680) LeslieG Jr. válasza Játékos (#678) üzenetére

LeslieG Jr.
(őstag)

Hát nem semmi egy blokk. Nagyon szép. :B És nem utolsó sorban még tükörnek is lehet használni. Ebből kifolyólag még nők is használhatják. :D Eszméletlen igényes cucc meg kell hagyni.

''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''

(#681) Játékos válasza gV (#679) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

2 olyan emberen keresztül zajlik az üzlet, akik azért nem állnak rossz hírben itt a PH!-n, ezért még reménykedek, :K hogy nem kúrtak át, de ha nem róluk lenne szó, akkor elég egyértelmű lenne a dolog... :O

(#682) KillHates válasza Játékos (#674) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Élvilágító SMD led. De a legegyszerűbb ha kinyomtatod a fotóját. Pesten van egy bolt; LOMEX KFT szerintem őket érdemes lenne felhívnod. Randes csapat, azt hiszem elküldik UV-vel!

(#683) Játékos válasza KillHates (#682) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Köszönöm a választ, de utánvéttel soha többet! Egyszer vettem egy Zalmi blokkot 2000 HUF-ért. A postás ki se hozta, csak egy értesítőt, hogy a város másik felén lévő főpostára haladjak már le érte. Kb. egy 10cm-es kocka volt a doboz. Bánja a kánya, elballagok érte, kérdem a kisasszonytól, mekkora a károm, erre ő: 4000 (!!!) HUF :Y
Aztakúrva! :Y -modtam magamban, de ha már lebeszéltük az üzletet, akkor nem hagytam ott... :W
Tehát utánvéten kívül akárhogy... :R

(#684) KillHates válasza Anthony28 (#675) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szia!

Nem tudom mi lehet a postával, de még nekem se jött meg az egy hete FELADOTT megrendelésem a Technotrade-től. Már megbántam, hogy nem mentem el kocsival :(((
Ha holnap sem kapod meg, akkor megérdeklődöm a postán! (sajna csak ajánlott levélként adtam fel, az értékbiztosítás 650 Ft :( lett volna)

(#685) Játékos válasza KillHates (#684) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Meg vagy róla győződve ezexerint, hogy feladták, ugye?! Akkor lehet, hogy nekem is tényleg elküldték... :F Viszont amit csütörtök este adott postára a srác, azt ma reggel megkaptam! :F :F :F

(#686) KillHates válasza Játékos (#678) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De nyomorultul néz ki a szegény S3-as videókártya....
Patent-állat vízhűtéses monszta gép, és a kis passzív S3 ott kucorog a PCI-E-ben...

(#687) Játékos válasza KillHates (#686) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:DDD az egy NV 7300-as... :DD
Egyébként van PCI-E S3? :U

[ Szerkesztve ]

(#688) KillHates válasza Játékos (#685) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Laraxior meg Te is megkaptad a hőmérőt, nem tudom mi lehet...

(#689) KillHates válasza Játékos (#687) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaj! Akkor meg sem szólaltam! (szegény nV-t S3-asnak néztem)

(#690) Játékos válasza KillHates (#688) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Reménykedek... :U

(#691) gV válasza Játékos (#687) üzenetére

gV
(őstag)

van ill most jön :K s3 dx10.1es vga

(#692) Gaben01 válasza Játékos (#678) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

Huhh,tényleg gyönyörű ez a blokk :R De a fekete csövek is rohadt jól néznek ki. :K

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#693) Laraxior válasza KillHates (#688) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

röstellem bevallani de még nem adtam fel a ventit,bár lehet jobb is.Más is panaszkodik a a posta miatt....csak nem vesznek el a dolgok.... :(((

(#694) KillHates válasza Laraxior (#693) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!
Lehet, hogy így jobban járok. Úgy látszik a Magyar Posta tesz egy kerülőt a Bermuda háromszög felé a csomagjainkkal. :D

(#695) Laraxior válasza KillHates (#694) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

enyém sem jött meg,amit rendeltem a subcoolingról :(( pedig itt várom.

(#696) Játékos válasza Laraxior (#695) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ez olyan szar, mikor várja az ember a postást... :(
Engem tegnap felhívott este a kedves eladóm, hogy elb@szta a feladást, mert nem Miskolcra küldte, így visszavitték a postára, úgyhogy MA adja fel nekem valami csomagküldő szolgálatnál... :W :W :W

(#697) KillHates válasza Játékos (#696) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaj, mekkora szívás... Valaki haragszik Rád odefent?

(#698) Anthony28 válasza KillHates (#684) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem még mindig semmi. :W Kötsög egy cég ez a pósta...

(#699) KillHates válasza Anthony28 (#698) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma bemegyek és csak azért nem fogok ordítani, mert a postamesternővel jóban vagyok. Mindig viszek neki tejet és tojást. Szerintem meg fogjuk találni, mert segíteni fog.

(#700) Laraxior válasza Anthony28 (#698) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem se...f*szom tele van már napok óta várom hogy megkapjam azt a nyamvadt vizet.
Két napot itthon leszek,tudnék szerelni,tesztelni,de ezek a nyamvadékok bhasakodnak... :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.