Ezt nem tudom micsoda, de baromi jól néz ki
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Ezt nem tudom micsoda, de baromi jól néz ki
HOPPÁ!
MOST LÁTOM TE VOLTÁL A 4000-IK!! GRATULÁLOK! 
Ezek a tipikus "jól néz ki, de nem hűz, azér vegyük má meg" dolgok.
Bár az első lehet jól hűt, a másodikra már nem mondanám én sem 100%-ra, hogy elég. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Igen? BIOS Update kellett neki? Lehet nálam is megoldódna a gond, bár most nem annyira gáz, mert érzékenyebbre állítottam a házhűtőket, így már a lap csak néha melegszik fel annyira, mint a proci. Persze csak húzás alatt! Alapon nincs vele gond. 
U.i.: régebben szerettem ezekkel tökölni, ma már nem! Mintha nem lenne elég időm semmire. 
Holnap reggel megyek gombászni! Remélem találok pár vargányát aztán mutter csinál finomat!
Aztán délután ha kész lesz a kocsi, akkor irány BP, ha nem akkoris, csak akkor valami alternatív megoldás kell. 
[ Szerkesztve ]
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Ja, hogyb@sszameg az ASUS-t a kénköves mennykő!
Az CPU 62->49 fok
Az NB 51->42 fok
már be lehet nyúlni a gépbe égési sérülés nélkül! 
Ja, valahogy most Asus nálam sem jött be, pedig a P5B-E milyen jó kis lap volt. Már meg is bántam, hogy eladtam. Na ja, vagy majdnem.
Az NB-nek az 51 fok tényleg nagyon gáz! Nálam alapon nem megy fel 32 fok fölé, míg húzva már 46 fokot is láttam, na nem örültem neki. Ha a ventik 100%-on mentek, akkor 1-2 fokkal jobb volt, de nem éri meg az a zaj (most már így utólag tényleg zaj). 
Milyen deszkád van?
A P5K Premium, tudod már nálad is ezzel voltam. Mostanában nem is cserélném le. 
Elfelejtettem...
Mondjuk azon orbitálisan szuper a hőcsöves NB hűtése.
Ne is! Ahhoz is van friss BIOS.
Big Typhoon? elég jó hűtő

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Köszönöm szépen tegnap este én sem figyeltem hogy hanyadik HSZ-t is irom be
!
Amugy nekem is melegszik a giga lap, pedig elvileg nemkéne neki, nemritkán elvadul 45-50fokig, bár az ott is marad afelé nem megy
, ráuszítottam már két 8as vetit hogy szintet tartsa, nemtom ez normális egy ilyen lapnál
, az AMD-s Abitom sosem ment 35fok fölé 
Lara:Látom a Big tájfún nagyon megragadta a fantáziád

[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Mivan veled mester nem látlak msn sem skyp???

Pisti -(*_*)-™
kilőttem askypot,sokat szüttyög vele az ikszpé,azt tölti be először. Este dumálunk

Sokat szuttyogott?
Mire vetted te azt a gépet sebességre vagy időtöltésre, szerintem 1-2 másodperc csak nemszámít olyan sokat

Pisti -(*_*)-™
türelmetlen vagyok,és időnek is híján vagyok..ketyeg az óra... 

Hát te tudod

Pisti -(*_*)-™
Ez a cooler?
4. vagyok eddig...több jég kell a teszthez

Mennyit tettél bele.
Jó hatásfokhoz (kb. 0-5 fokos vízhez) fele-fele arányban fog kelleni.
nem tudom mennyi volt a víz,de a jég az 2.5kg volt... a víz sem volt több 6 liternél az bizti.
Igazából nagyon nem fog lejjebb hűlni,mert mihelyst elkezdtem kevergetni,már ment is lejjeb a víz,de a procitesztnél ha megállt a víz már nőtt is a hőfoka.
Beállításon buktam el.
nVidia vezérlőpultban nem teljesítményre volt állítva a csúszka
Procira kaptam több mint 6300 pontot,és a memória is mehett volna feljebb is.Szóval legközelebb
a Videokari nem bír többet sajna,itt már csak driverekkel tudok buherálni

8800 GT 512 mb szint... 

Kavargatásra mondjuk egy kimustrált kézi turmix?

ÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúú........... Vazze!

Ez annyi mint a két 640-es GTS-em SLI-ben volt!! 

Szép eredmény.... 
még igyekszem feljeb menni...de már csak pár száz pont tartalék van enne 

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Szép eredmény gratulálok
! Te Lara most látom csak, és ezzel egyidőben most is esik le hogy az XP nemlát a 4 giga memóriábol csak 3-at
, felkell lökni egy Vistát
!
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
Gyerekek! Van egy-két kockám eladó:
D935 3.2GHz@ 4.8 GHz levegővel!!
15.900,- Ft
D925 3.0 GHz@3.6 GHz gyári fossal 13.900,- Ft
E6750 2.66 GHz@3.2 GHz gyári fossal 26.950,- Ft BOX-os garos
E2160 1.8 GHz@1.8 GHz nem látott tuningot 12.460,- Ft BOX-os garos
E430 1.8 GHz@1.8 GHz nem látott tuningot 5.450,- Ft BOX-os garos
Persze ha közületek érdekel valakit valami akkor azt külön jelezzétek!
Lara a 935-ösből szerintem kipaszírozná a 6.4 GHz-et is!! (400-as fsb) Ott elküld a kocka 130-140 W-ot is a cooler-nek olyan 2 V-on, úgyhogy oda kellene már a víz!
De rég voltam itt
Meg van a box, srácok
gépet meg eladtam, majd talán jövőhéten lesz gépem.
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.
Occó stuffok kellenek?
8800-as VGA OC-s !!! Vazze!
PCI-E deszka
Kockák minden mennyiségben
800-as ram
Keménytárcsa
DVD káristoló
Kuckó az egészhez 400W-vel

Azigen van választék szilíciumbol
, nekem most inkább s-atás dvd író kéne mert a mostani még ata kábeles , és szerény személyemnek sok a kábel a házba

Pisti -(*_*)-™
Fekete fullos (cimkézős) Optiarc van (18x-os DVD 52x CD mindeníró)

Beszámítás 16*os samu személyében fekete és ezüst kerettel, full dobozosan? 
Pisti -(*_*)-™
Jöhet, itt nálunk vidéken a PATA-t is el lehet adni.
Monny valami árat. Ja az optiarc garos!

Hát nemtom mennyiért mennek a dvd-írók mostanában, ezt én keveset használtam, mert nagyrészt a vinyot tároltam a cuccokat csak ami nagyon kellet azt irtam ki vele, meg náha egy egy dvd-t átrántottam abban egy Lg-dvd rom segétkezett amit majd szintugy kiveszek mert elég egy optika is a gépbe
, a fő hogy eltünjön az ata kábel mert csak rontja az összképet, és a sebessége sem mai már
! Nemis tudom adom a samut és + 2k, vagy adom a samut, és ha igényt tartasz a dvd-romra is akkor még ráfizetek 1k-t valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem
Ja a samu is garos elviekben 3 évig a gyártónál, de a bolt ahol vettem 1 évet adott rá, tehát a bolti gari már lejárt tavaj karácsonykor, de a gyári még megvan rá
!
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
nem kell vista,lassabb lesz 
csábító ez a D935

Hát akkor egy giga memót máris eladhatol mert olyan mintha nem is lenne a gépben

Pisti -(*_*)-™
nem adhatom el a dual channel miatt... és ha eladok egy gigát,akkor csak 3at fog látni a win,és nem 3.5öt 

Ikszpé haverunk nemtud hasznosítani 4giga ramot ennyi baj van vele
!
Pisti -(*_*)-™
Milyen a samu pontos típusa?
Elmegyek pulykakakast venni egyszer, és viszem a 935-öst is meg az összes jégakkut amit a háztartásban találok. Két flakon szárazjeget is!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem ezért van 2x1G + 2x512M Az 512-esnek jobb időzítésűnek kell lennie így lesznek a bankok szimmetrikusak.
Aztán persze sz@rt sem érek vele, mert 870 táján kipurcannak a csicsás OCZ-k...
nem kell semmi extra,gyere Te, atöbbit én állom
Sört..jeget,és igaz itt nincsen börger king,de a mekibe meghívlak 

Hát akkor lehet én is benézek helybeli lévén
( persze csak ha nem zavarok
)
Pisti -(*_*)-™

Megkerestem a samu honlapján, ez az: SH-S162A ! Fehér-és fekete előlappal 
Pisti -(*_*)-™