Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

belőttem a hőmérőt 40 fokra,ha eléri a víz a 40 fokot elkezd vinnyogni a cucc. :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#952) KillHates válasza Laraxior (#951) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha 40 fokos a víz, akkor hány fokos a CPU ?

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#953) Laraxior válasza KillHates (#952) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha monnyuk éjszakára itthagynám hogy fusson a proci teszt akkor biztosan lenne 40 fokos a víz...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#954) KillHates válasza Laraxior (#953) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oké, gondolom idővel felforralná, de ha azt vesszük, hogy 40 fokos a víz akkor mennyi a procid?

(#955) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

túl nagyok a képek....ehh...egy van itt:
[link]

ha 40 fokos lenne a víz akkor a proci szerintem lenne olyan 50 körül...

[ Szerkesztve ]

(#956) Laraxior válasza KillHates (#954) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ááá...max 46-8,kétlem hogy 50 lenne.
Majd meglátjuk a 4magossal,később :DD
addigra úgyis kell pár ventit beszerezni.

(#957) Játékos válasza Laraxior (#956) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Aha, meg majd ha a G80 is tolja bele a hőt, mint egy állat... :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#958) Laraxior válasza Játékos (#957) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaj ne is mondd...ventit kell neki,nincsen mese :O két 25ös venti kellene,és akkor nem kéne venni 10db 12es ventit.... úgyis külön tápról mennének :DDD
Szegény Chieftec már így is nyög :DDD

Szerintem nem fog holnap megjönni...de reménykedem... :C :R

(#959) Laraxior válasza Játékos (#957) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mellesleg a procinál nem érzékelhető nagy változás....remélem a VGA-n érzékelem majd.
azért egy ventit majd rádobok a kártya tetejére. :C

(#960) pisti88+

pisti88+
(senior tag)

Azigen 2 huszonötös venti nemsemmi álok még jo hogy nem egyből egy megszelidített tornádót raksz a gépbe ;] , mellesleg örülök hogy fasza a vized használld egézséggel!!! :R

Pisti -(*_*)-™

(#961) Laraxior válasza pisti88+ (#960) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te is a tápot! ;) Köszönöm! :R

(#962) Játékos válasza Laraxior (#959) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Azon fogsz, az tuti! :K
Ventit a tetejére? :F Mi a ráknak? :U

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#963) Laraxior válasza Játékos (#962) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkó tuning lesz fater...:DDD milyen jó volt amikor belepumpáltam a rendszerbe a 18 fokos vizet... aztán 10 fokal feljebb kúszott.. :Y :W

(#964) Játékos válasza Laraxior (#963) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

54 fokos volt max. a blokk alatt a gpu dióda!!!!! :Y :C és 40 a memória! :C

Akkor volt 33 fokos a víz...

Ez meg most készült gyári kúlerrel 4 perc izzasztással... :F

[ Szerkesztve ]

(#965) Laraxior válasza Játékos (#964) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és a víz hőmérséklete? :U Nekem az 27 fokos....
49 idle nálam a GPU :Y

(#966) Joces

Joces
(senior tag)

Itt mindig ilyen nagy élet van még ilyenkor is? :C :Y

775 Celeron D 2,8ghz 3000Ft!

(#967) Laraxior válasza Joces (#966) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ma igen kihaltak a népek.... csak egy legény van a vidéken.. :C

(#968) pisti88+ válasza Laraxior (#967) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

2 csak ő most élvezkedik!!! :DD

Pisti -(*_*)-™

(#969) Joces

Joces
(senior tag)

:DD :DD :DD :DD

(#970) Laraxior válasza pisti88+ (#968) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:P

(#971) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vizes képek rarban

(#972) KillHates válasza Laraxior (#967) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali! Családalapítás! Arra is kell valamikor időt szakítani! Különben szétrúgja a zrityómat az asszony! Bár ahogy elnézem a csapatot, már van egy virtuális családunk :D

(#973) Játékos válasza KillHates (#972) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

van egy virtuális családunk

:C :K :R

(#974) Laraxior válasza KillHates (#972) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aszonta az asszon' menjünk ma sétálni....kicsit befogtam a ventid,de ma séta közben útba vesszük a postát,és magadévá teheted a piros szörnyet :DD :R

(#975) Laraxior válasza Játékos (#973) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"papa,mama gyerekek,csupaszív szeretet..." :C

épp azon jár az agyam hogy hogyan lehetne megnövelni egy ventinek a légszállítását,van egy ötletem,összetákolom,aztán behányoma tákolós totyikba :C

[ Szerkesztve ]

(#976) Joces válasza Játékos (#802) üzenetére

Joces
(senior tag)

Hy!
Odaért a motyó?

(#977) Laraxior válasza Joces (#976) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

komótos postánk van :)

(#978) Joces válasza Laraxior (#977) üzenetére

Joces
(senior tag)

Na jó, de ma ott kell, hogy legyen, mert valami extra különleges szolgáltatással adtam fel :C :C :C :C

(#979) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem megjött a havi :DD :C :C

(#980) Joces válasza Laraxior (#979) üzenetére

Joces
(senior tag)

:C :C :C :C

(#981) KillHates válasza Laraxior (#974) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahhh. Köcce! :R
Néztem a nagykerekben 25ös ventit de sehol sem kapni. Még nyomozok tovább!

(#982) pisti88+ válasza KillHates (#981) üzenetére

pisti88+
(senior tag)

Van akkora venti egyálltalán??? hova fér az be??? :F :R

Pisti -(*_*)-™

(#983) Játékos válasza pisti88+ (#982) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Van bizony, csak nehéz beszerezni. Általában Mora2 radira szokták keresni, de biztos kitalálnak neki még egyéb alternatív alkalmazási területet is. :K

(#984) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pár pikcsőr: (3.2Mp..szal ratyi minőség..)

a kellékek
a kellékek 2.
nem sajnálták a pasztát
csupasz pisztoly :)
a djágaszág
a drágaszág 2.

Játékosnak egy hatalmas köszönet!! :R

(#985) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

általában ház oldalába szokták tenni pl az aerocool. Nekem a radira kellene,hogy ne legyen rajta 10db 12es venti.

Attis: Köszönöm Fater! :R

[ Szerkesztve ]

(#986) Játékos válasza Laraxior (#984) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C :C :C Jó érzés viszontlátni, ilyen távolságból :O egészen meghatódtam...
Én rajt hagytam a VGA-n a GPU körül lévő keretet. Nem zavart, téged igen? :U
Adjál neki, kiváncsian várjuk, mire jutottál! Elég jó érzés lesz, mikor ránézel a hőmérskletekre!!! :K ;)

(#987) Laraxior válasza Játékos (#986) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

volt a GPU körül keret?...nekem lejöt egyben minden :DDD
18 csavar fogta a szemétládát... Érdekes..felbarkácsolom ezeket a blokkokat és minden meghajlik... az alaplap is meg a 8800GTS is. Veszek vagy 5 méter csövet,hogy ne legyen többet ilyen problémám.
Csak még azt nem tudom hogyan kell leengedni a rendszert hogy ne folyjon össze mindent :F

(#988) Játékos válasza Laraxior (#987) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Persze hogy lejött minden, TE! Mivel kicsavartad egyből. A hűtőt picic kis rúgós csavarok fogták, a GPU körül meg volt asszem 8 db, ami nem csavaros... :DDD na azokat én békén hagytam.
Ha hajlik a nyák, az azt jelenti: jól van fiam, meghúztad a csavarokat emberesen. A következő szintre léphetsz. :DD :C

(#989) Laraxior válasza Játékos (#988) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a rendszer leengedés? melyik csövet kell kihúzni először? :F :U

(#990) Játékos válasza Laraxior (#989) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Itt vagyok. Melyik csövet? Általában azt, amelyik legalul van, és tegyél alá valamit amibe folyhat a cucc...

(#991) Laraxior válasza Játékos (#990) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

aha megvan melyik lesz az áldozat... majd elzárom valahogyan,ha áramtalanítom a gépet és pár víz csepp megy rá nem lehet gond ugye? persze mielőtt bekapcsolom megszárítom...
Meg kellett volna várni a blokkot :((( nem egyből nekiugranom. mindegy már megszenvedek vele.

(#992) Játékos válasza Laraxior (#991) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Menni ilyen lesz még! :DD Azért ha elázik, hajszárítózd vagy negyedórát legalább! De inkább tegyél rá egy törölközőt, annak nem árt... :K

(#993) Laraxior válasza Játékos (#992) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mindenképpen... kíváncsi leszek mire jutok...csak csövet találjak :DDD

(#994) Játékos válasza Laraxior (#993) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Szóltak az otthoniak, hogy megjött a GT-m... :DD
Minnyá küldök érte egy taxit. :DDD

(#995) Laraxior válasza Játékos (#994) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hoppsz...csak megnézed mit tud a kicsike... :)) Ma mindenkinek jó kedve van :K

(#996) Játékos válasza Laraxior (#995) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem teljesen, mert még nincs rá blokkom... :(

(#997) Laraxior válasza Játékos (#996) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

este jó idő van az ablakban :B :R

(#998) Laraxior válasza Laraxior (#997) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nah megvettem a csövet..4 méter..és sokkal hajlékonyabb mint az eredeti...lecserélem mind :))

(#999) Laraxior válasza Laraxior (#998) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

asszem bevállalom az 1000.et ha nem haragusztok meg érte :U :B

(#1000) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1000.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.