Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#14001) Beowulf_78 válasza Elmör (#14000) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ...az. :DDD 2007-es a Crysis 1 ami CryEngine 1, és 2008-as a Crysis Warhead, ami CryEngine 2. De Nem sokban különbözik...sőt! Sokszor látványban oda-oda basz azért a Crysis 1 a Warhead-nek... :P

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#14002) Játékos válasza breed30 (#13996) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Én is inkább a G92 mellett voksolnék! :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#14003) breed30 válasza Játékos (#14002) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Köszönöm a válaszokat mindenkinek :R a téma tárgytalan 1 óra allat elhalálozott :O pedig minden oké volt venti táp stb, marad egyenlöre a Gainward 7300 Gt-ém. :D

Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

(#14004) Laraxior válasza Beowulf_78 (#14001) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt asszem benézted papi :B
CryEngine: Far Cry
CryEngine2: Crysis, Crysis Warhead

:K :R :D

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#14005) Laraxior válasza Beowulf_78 (#13994) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y :O meg se nézem.... még a végén elkap a szenvedély :B :DD

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#14006) Beowulf_78 válasza Laraxior (#14004) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Far Cry az a Cry Engine 0... :DDD :DDD :P De úgy is fogalmazhatnék hogy a Crysis 1 CryEngine 1 Ver.2.0! :DDD :DDD :P

De egyébként tényleg benéztem. :B

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#14007) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Lencsevégen a második generációs NVIDIA GeForce GTX 295 : [link] :C

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#14008) P00By válasza biggamer (#14007) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Kicsit zsúfolt! :DDD

(#14009) Laraxior válasza biggamer (#14007) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már csak az a kérdés hogy mennyire tudják lehűteni :K

(#14010) biggamer válasza P00By (#14008) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nekem teccik. :K

Laraxior
Szerintem hatásosabb lesz a hűtése. :K
Meg pofásabb is, tényleg hasonlít a Quadro-ra.

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#14011) P00By válasza biggamer (#14010) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem is tetszik! Csak na... :D

(#14012) Crytec210

Crytec210
(senior tag)

Na a paintballlban sztem a fákat is kilőnétek:DDDszerintetek mennyi a fogyasztása a konfigomnak ami az adataimnál van:D??...350W-os táp vhogy nemnagyon bírja el xD(névtelen ;))

[ Szerkesztve ]

"Ma már csak nevetek.."

(#14013) Laraxior válasza biggamer (#14010) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

7900GTXnek is ilyen volt... egyébként szép :K :C

(#14014) Laraxior válasza Crytec210 (#14012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

VGA? egyébként elégnek tűnik...

(#14015) Crytec210 válasza Laraxior (#14014) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

bocs akk jön a kieg..de egyébként amit kill küldött 7300(tán XT:D)

"Ma már csak nevetek.."

(#14016) Laraxior válasza Crytec210 (#14015) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

elég lesz :K

(#14017) Crytec210 válasza Laraxior (#14016) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

--->nemnagyon..... :( elindul eljutok odáig hogy feldobja a választást hogy windows normál módú indítása/csökkentett mód..stb és utána csökkentett mód vagy egyéb szóvál bármeiknél reboot aztán behön ugyanez..érdeklődtem lehetőség erre az hogy a dedikált 4pines csati ami a procihoz megy nem annyira adja az áramot..:S(nem stabil eléggé vagy vmi..) szóval killtől sztem megveszem a nemrég említett 400w-osat :)..aztán lesz ami lesz...

[ Szerkesztve ]

"Ma már csak nevetek.."

(#14018) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#14019) Laraxior válasza P00By (#14018) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Classified :K very nice motherboard :C

(#14020) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Inno3D GeForce GTX 295 egy PCB-vel: képek ! [link]
/ egy kicsit másképpen :) /

(#14021) szacsee válasza biggamer (#14020) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól tartok nagy lesz a meghibásodási arány, de ne legyen igazam..
2 ilyen GPU egy nyákon még oké, de túl közel vannak a memóriák, ami még mindig okés lenne, de valszeg ramsünik nélkül a "takarásban" levő modulok és a hátlapon találhatók hamar megsülhetnek, de ne legyen igazam.. :N

(#14022) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Nah,feldobtam a srácot,aki lehúzott egy GTA4 árával! :W 1,5év után ezt is meg kellett érnem! :O

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#14023) KillHates válasza breed30 (#13996) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy nagyon jó kártya, a 640 MB-os 8800GTS valami rettenetesen bírta a tuningot (a túlméretezett hűtő miatt) de eléggé eljárt már felette az idő. 20 ezerért az árában van, általában ennyiért mennek a G80-as 8800GTS-esek. Ha engednek az árából akkor vedd meg, de ahogy Elmör mondta, inkább told meg egy 5-össel és vegyél egy G92 8800 GTS 512 MB-osat.

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#14024) breed30 válasza KillHates (#14023) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Köszi de egyenlöre várok gyüjtök még egy kis lovét ma probáltam a Far cry 2-öt a 7300 gt-én akkadás mentesen fut igaz csak 800x600-on egyenlöre sli az alaplapom 2 db 7600 gt-ben vagy 7900 gt-ben gondolkodok azt olvastam a 7000-es sorozat élég strapabiro és jó a teljesitmény sli-ben. :R A palit 8800gts kártya elhalálozott gondoltam mer én nem válnék meg még a régi asus v3800-tól sem megvan még hozzá mindenem 3d szemüveg stb.
Xp drivert nem tud valaki véletlenül nVIDIA tnt 2 pro hogy tudjam a 3d és a felvételi részét is használni?

UT: Egy kérdés van egy Gainward 6200 tc-ém is furcsa dolgokat csinál 128 mb a fizikai memje atól fügöen milyen drivert teszek fel pl 93.... vagy 172.... 256mb 512mb és egy driverel 1gb ramot irt ez normális???

Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

(#14025) Henk válasza breed30 (#14024) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem egy 88gts-el többre mész mint egy 7xxx sli-vel.
Crytec210: hát ez a gép szerintem még 150w-ot sem eszik.

(#14026) breed30 válasza Henk (#14025) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Tudom de 2 db 8800 gt v gtsre nincs jelenleg még a 2db 7xxx hez is kell 88gtsböl csak egyet tudnák venni. :(
De csak nVIDIA-t mer nekem csak az volt az lesz az van :K , atikal hadiállapotban vagyok hiába vette meg az AMD. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14027) Henk válasza breed30 (#14026) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is úgy gondoltam,hogy 88gts-ből 1db-ot veszel.De azzal is többre mész mint mondjuk 2db 7300gt-vel sli-be kötve.Sőt a napokban láttam 88gtx-et 27k-ért az apróban.

(#14028) DonMedve válasza Henk (#14027) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Szerintem egy GTS-el,ha pláne az G92-es jobban jársz,hidd el!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#14029) breed30

breed30
(fanatikus tag)

Egyet viszont hiányolok voltak GF4 ti 4200 4600 stb ilyen sorozatokal nem igen találkozok az új szériáknál mert azért a ti sorozat az szerintem kicseszett jó volt a régi gépeimben volt egy FX 5700 meg egy GF4 Ti 4200 oda vert a FX-emnek. :C
Most is van egy vasárnapi szerzemény megtartom ha disznek is de el nem adom kép róla[link]
Szegény kari sok mindent megélhetett. :Y

(#14030) Henk válasza DonMedve (#14028) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem hiszem,de breed30 kolléga igen. :D
A 7300 gyenge kártya még sli-be is.Főleg,hogy nem mindenhol megy az sli,dupla kari,dupla hő,meg a hang is.Én mindenképpen 1db erősebb karit ajánlanék neki.

(#14031) breed30 válasza DonMedve (#14028) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Köszi :R meg gondolom adig is gyülik a pénz meg hátha olcsóbb is lesz. :D

[ Szerkesztve ]

(#14032) breed30 válasza Henk (#14030) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Minél jobban gondolkodom azt hiszem egyre jobban hajlok a 8800 gtxre ennek proci menyi kell mert nekem egy 4400 X2 939-esem van. :D

(#14033) Tom5 válasza breed30 (#14032) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tuningold a procit, nekem a 4200+-os megy 3,1Ghz-en feszemeléssal, feszemelés nélkül 2,9-en. Bár a GTX-nek kevéske ez a proci, de tuningal szépen lehet használni. Told neki a szűrőket és az élsímítást ne a proci legyen a szűk keresztmetszet.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#14034) Henk válasza breed30 (#14032) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez igazából attól függ mekkora felbontásban akarsz majd játszani vele.Bár nem ismerem az amd procikat,hogy mennyit mennek.

(#14035) breed30 válasza Henk (#14034) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Nem tuningoltam edig nem volt rá szükségem mert edig mindent vitt pl: COD 4-5 Assasing greed Mirrors edge Far CRY 2 NSF Undercover Frontlines Fuel OF War bocs ha valamelyik nevét roszul írtam. :R
Ez a proc a 2x 1mb casel rendelkezik. :D

(#14036) breed30 válasza breed30 (#14035) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Ez a proc evrest tesztje a 2008 everest is ezt irja meg a 2009 es is.
Minden alapon van.

[ Szerkesztve ]

(#14037) Tom5 válasza breed30 (#14036) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olvasmány, Én biztos megnézném mit bír tuningban és a legmagasabb alapfeszes órajelen járatnám.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#14038) breed30 válasza Tom5 (#14037) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Köszi :R az olvasmányt mindig is tudtam hogy a 939 picit jobb nem érdemes cserélnem ha öszejön a lovém veszek egy gf 8800-at ez a gép akkor 1-2 évet még elmegy :K itt nekem a vidkar amit fejlesztenem kell meg plus még 1gb ram.

[ Szerkesztve ]

(#14039) Tom5 válasza breed30 (#14038) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár nemtudom a konfigodat (szerintem töltsd ki az adatlapod) de az eddig leírtakból biztosan kihúzod még 1-2 évig vele.

(#14040) breed30 válasza Tom5 (#14039) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Remélem is mert új konfigott öszerakni ami megfelel az ember elképzeléseinek nehéz összerakni, igaz az új procik olcsóbak a régebihez képest de most nekem :( , sok ismerös vett mostanába újat de nem tudom valahogy nem jönnek be. :N

(#14041) ZorPrime

ZorPrime
(lelkes újonc)

Nemrég ganéztam a kártyáim közt...megszabadultam egy 7600 GS-től, viszont megtaláltam a régi Ti 4200-as karim! Nem érdekel valakit? :D

És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!

(#14042) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ááá basszus felmentem a bird oldalára és nézem hogy 5000+ alatt nincs semmilyen amd protkó :F :U

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#14043) Elmör válasza madstunt (#14042) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Először is sziasztok!
Én meg nem kaptam olcsó tusfürdőt! :DDD
Milyen kár, hogy megint hideg van, már azt hittem jön a nyár. :O

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#14044) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[B]Mozgásban a Call of Duty: Modern Warfare 2 : [link] , [link]

[ Szerkesztve ]

(#14045) Beowulf_78 válasza biggamer (#14044) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na erre lehet én is benevezek! Jónak tünik. :K

(#14046) Crytec210 válasza Henk (#14025) üzenetére

Crytec210
(senior tag)

csak lábraállt a végén ;)...sőt még a netet is felállítottam vhogy xD

"Ma már csak nevetek.."

(#14047) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek : [link] :Y

Hatmagos asztali Intel processzorok 2010-ben : [link]

[ Szerkesztve ]

(#14048) Crytec210

Crytec210
(senior tag)

Mikor haltok meg:D?

"Ma már csak nevetek.."

(#14049) Cyberpunk válasza Crytec210 (#14048) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ez beteg ;] de jók a kérdések meg a válaszok, jót vidultam rakta :D
Egyébként nekem ez jött ki szombat 3. január 2065, na de majd meglátjuk ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#14050) Henk válasza biggamer (#14044) üzenetére

Henk
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg jónak tűnik,én is várom már. :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.