Hirdetés

Aktív témák

  • Horbal

    őstag

    válasz imyourfriend #41199 üzenetére

    Nem kell támadásnak venni amit írtam. A fotózás olyan dolog kicsit mint az autóvezetés; lehet, hogy van jogsid meg vezettél 15000km-t ettől még nem leszel WRC pilóta rgo nem fogsz jobban menni egy Impreza-val sem mint egy tuning ezeröcsivel. Annyit akarok ezzel mondani, hogy mielőtt beleölsz több 100K-t egy telébe amit semmi másra nem tudsz ezen kívül használni, max a hátad erősítésére cipeléskor inkább hozz össze pár jó képet azzal ami van (akár nem is feltétlen madaras témában). Ettől nő az önbizalmad valszeg a tapasztalatod is, jobban fogod tudni mit is akarsz elérni ezzel az egésszel.

    Technika: most komolyan azt várod, hogy elmondjam neked. Az egész Internet tele van leírásokkal. Ez a fórum, a kezdő fotósok képei, a haladó fotósok képei topikok is mindenre találsz választ, csak keresni kell.
    Van pár madárfotós emberke mindkét topikban majd ők segítenek, még 1x mondom én "szarok" a madarakra szép meg minden de nem érdekel. Máté Bence filmet láttad? - hát köszönöm nem kérem. Amúgy pl azt is megnézheted sokat tanulhatsz belőle.

    Ez a hobbi rohadt drága, túl drága ahhoz, hogy ész nélkül össze vissza vásárolgasson az ember mindent.

    BTW.: nekem 8, hogy mit veszel mit csinálsz nekem nem fáj... be is fejeztem az offolást ;)

    Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

Aktív témák