Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz Syrano #20955 üzenetére

    Igen, google-ban nézd meg.
    Gyengébb Procival? Mire gondolsz konkrétan?
    Igazából ha 2 magos, Core 2 Duo alapú, akkor már bőven jó.
    Az hogy 1600 vs. 1700 vs. 1830 Mhz Pentium Dual Core az már tökmind1 szerintem.
    Csak Celeron ne legyen, de azzal 17"-t szerintem nem is lehet kapni, meg eleve már elég kifútó darab a Celeron M5xx (szerencsére), már szinte mind Pentium Dual Core-al szerelt.

    Bár az igaz, hogy Vistához a 2GB Ram azért ajánlott.
    De kb. 4000 ft az 1GB NotebookRAM.
    Egyébként amit az egyik Acer-hez adnak Windows Vista Home Basic -et annak nincs értelme, a Vista gyakorlatilag egyetlen ujdonságát, a szebb kinézetet veszi el a Home Basic, nincs benne az Aero.

    Szerintem azért nézz körül a 17" közt is, hátha van már olcsón, mert az az 1,6" tényleg tud számítani. Legalábbis én 15,4" kijelzőt biztos nem használnék tartósan, ha van lehetőség rögtön ráraknám egy külső monitorra.

    Vinyó az meg egyéni döntés kérdése, de ha egy kicsit nagyobb kapacitás kell (nekem pl. HD filmek eszik a helyet rendesen :) ), és úgyse lesz nagyon hordozva, egy 3,5" házba (5k alatt van már ) berakott vinyóval járna jól, 320-500-640GB fillérekért (a notivinyóhoz képest).
    Mondjuk az USB nem egy sebességbajnok, ha 100GB-okat kell egybe mozgatni, de akkor lehet esetleg E-Sata-val (~ +2k az olyan ház), csak akkor a laptopba is kéne Express Card-os E-Sata kártya, az meg megint plusz pénz (szerintem 8-9k, de ez csak tipp).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák