Hirdetés

Hónap végi ajánlatok

Házak, videokártyák és memóriák mellett notebooktáskákkal és monitorokkal is készültünk ezen a héten.

Notebookok, táskák


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A Foramax kínálatában árcsökkentést kapott egy Lenovo notebookpáros, melyek kiépítésükben nagyon hasonlítanak, épp csak annyi a különbség, amiért már megérheti elgondolkodni a drágább verzión. A 15,6 hüvelykes HD monitorral szerelt IdeaPad 330 109 900 forintot kóstál, a 378 x 260 x 22,9 mm kiterjedésű készülékházra ráadásul a HDMI mellett az újabb, USB Type-C csatlakozóból is jutott, ezzel kettőre emelve a képkimenetek számát. Emellett kapunk kettő darab USB 3.0, valamint Gigabit Ethernet portot is, a vezeték nélküli kapcsolatokért pedig a 802.11ac szabványú Wi-Fi és a 4.1-es verziószámú Bluetooth modul felel.


[+]

A hardver lelke egy 2 GHz-es Intel Core i3-6006U processzor, amiben helyet kapott egy Intel HD 520-as grafikus vezérlő is. A memória kapacitása 4 GB, az adatokat pedig 1 terabájtos merevlemez várja, míg a drágább, 139 900 forintos variánsba már 8 GB RAM és egy 500 GB-os SSD került. A hangokat két darab, egyenként 1,5 W teljesítményű hangszóró szólaltatja meg, ha azonban a FreeDOS-ban találhatóknál szebb rendszerhangokkal szeretnénk kényeztetni magunkat, mindkét modell esetében utólag kell beszerezni a kívánt operációs rendszert.


[+]

Az új kütyükre általában jobban vigyázunk, mint a már leharcolt darabokra, hiszen sokáig szeretnénk megőrizni annak hibátlan állapotát, ami egy esetleges későbbi eladás alkalmával felfelé kerekítheti majd a rátűzött árcédulán szereplő összeget. A fenti notebookokhoz jó választás lehet a RivaCase 8861 hátizsák, mely nem csak a 385 x 270 x 35 milliméteres belső mérete miatt alkalmas egy számítógép hurcolására, hanem a több zsebből álló kivitel miatt is, amibe a géphez használt tartozékokat rejthetjük. A táska hátoldalán egy „beépített” pántot is találunk, ennek segítségével utazás közben a bőrönd fogantyújára is ráhúzhatjuk, szabaddá téve a bőröndöt nem húzó kezünket. Mindezért az iWay webshopjában 25 950 forintot kérnek.


[+]

Eggyel nagyobb kategóriában száll versenybe a RivaCase 8365 notebooktáska, melynek 430 x 290 x 50 milliméteres mérete lehetővé teszi a 17,3 hüvelykes notebookok szállítását is. A fekete színű tatyó rengeteg apró kis zsebe mellett két oldalsó fakkot is találunk az üdítős palackok vagy termoszok számára, amibe egy powerbank belülről történő csatlakoztatása után okostelefonunkat is berakhatjuk töltés céljából. Mindezt nem is vészes, 18 810 forintos áron megkaphatjuk.


[+]

Akinek nincs szüksége kismillió zsebre és extrára, mindössze a notebook védelme a cél, annak 5210 forintért a szintén teknősbékás logóval díszített RivaCase 5113 táskát tudjuk ajánlani, amire talán a tok találóbb kifejezés lenne, hiszen összesen egy zsebet alakítottak ki rajta. Ebbe egy maximum 12 hüvelykes ultrabookon kívül nem is nagyon fér semmi. Bár elsősorban Macbookhoz és Macbook Airhez tervezték, természetesen bármilyen, maximum 300 x 200 x 17 milliméteres mérettel megáldott ultrabookhoz használhatjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés