Hirdetés

Remek ajánlatok hardverfronton

Processzorok, házak, alaplapok, gamer kiegészítők és sok más érdekesség került heti válogatásunkba.

Házak és kiegészítők


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Eheti ajánlatcsomagunkban néhány szép ház is helyet talált magának. Az éjfekete AIO Lumina Gamer ház oldalát edzett üveg fedi, így elmélyedhetünk a belepakolt hardverek csendéletében. A 12 700 forintba kerülő, 430 x 200 x 485 mm-es modellben két darab 3,5"-es, vagy 3 db 2,5"-es adattároló egységnek jut hely, 5,25"-ös meghajtó nem építhető bele. Az egyedi külsejű ház tetején két darab USB 2.0 és egy USB 3.0 port található.


[+]

Szintén az AIO kínálatában található egy másik csinos ház, amely a Kendo Gamer fantázianevet viseli, és amely már 12 200 forintért hazavihető. Az egyik oldalán ennek is egy edzett üveglap található, és az előlap tetején szorítottak helyet az USB portoknak és a hangcsatlakozónak. A szintén közepes méretű, 443 x 195 x 445 mm-es házon még van 5,25"-ös adattároló egységnek is hely, emellett két darab 3,5"-es és három darab 2,5"-es SSD vagy merevlemez építhető bele.


[+]

A játékosoknak szánt fejhallgatókkal lassan Dunát lehet rekeszteni, többek között a SteelSeriesnek köszönhetően, hiszen a cég kínálatában rengeteg ilyen eszköz található. Az Arctis Pro a magasabb kategória sorait erősíti, amit az ára is mutat, hiszen 99 760 forintba kerül. Viszont az is igaz, hogy egy nem mindennapi mikrofonos fejhallgatóról van szó, ugyanis támogatja a Bluetooth és a SteelSeries 2,4G rádiós vezeték nélküli adatátviteli technológiát, és különálló vezérlőegységet kapott. A készülékház alumíniumból készült és remekül néz ki. A kifejezetten elegáns dizájnnal bíró gamer headset 40 mm-es hangszórókkal rendelkezik, a frekvenciaátvitel 10-40 000 Hz közé esik, az impedancia 32 ohm, az érzékenység pedig 102 dB.


[+]

A SteelSeries az egerekkel is jól bánik, amit tökéletesen bizonyít a Rival 650 típusjelzésű modell. A vezeték nélkül csatlakozó periféria késleltetése mindössze 1 ms, köszönhetően az alkalmazott Quantum Wireless technológiának. A gyorstöltés funkció révén 15 perc alatt 10 órányi működésre elegendő energiával pumpálható tele, a LED-eknek hála pedig még egy karácsonyfa is felfordulna az irigységtől a láttán. Az optikai szenzorral ellátott, 41 150 forintot kóstáló, fekete színben elérhető Rival 650 érzékenysége 100 és 12 000 cpi között állítható.


[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Évkezdés akciós hardverekkel

  Még csak most indul az év, de már vannak boltok, ahol találtak pár akcióra érdemes terméket. Ezekből válogattunk.

 • Hazai pálya: gyors menet karácsony előtt

  Az ünnepi készülődéshez még pár utolsó pillanatos akcióval, a sál, sapka, csíkos zokni kombinációt kiváltó ajándékötlettel készültünk.

 • Ajánlatok a karácsonyi hajrá előtt

  Aktuális csemegézesünkbe sok notebook került, de akadnak komponensek és monitorok is.

 • Piros sapkás ajánlatok

  A Mikulás csokoládét, virgácsot és árleszállításokat is hozott nekünk a számítástechnika világába – az utóbbiból gyűjtöttünk össze néhányat!

Hirdetés