Hirdetés

Évkezdés akciós hardverekkel

Még csak most indul az év, de már vannak boltok, ahol találtak pár akcióra érdemes terméket. Ezekből válogattunk.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az Oázis Computer is azok közé tartozik, ahol gyorsan végeztek a készletek átnézésével, így gyorsan le is akcióztak pár terméket – itt van például az AOC Gaming Line termékvonalába tartozó AGON AG352QCX monitor, ami 174 900 forintért vihető haza.


[+]

Ez a készülék egy ívelt, 21:9-es képaránnyal rendelkező MVA panelre épül, amely 2560x1080 pixeles felbontással rendelkezik 35 hüvelykes képátló mellett. A monitor érdekessége, hogy AMD FreeSync-kompatibilis, és maximális képfrissítési frekvenciája 200 Hz lehet, tehát tényleg egy komoly eszközről van szó, amelyre a Gaming Line-nál szokott módon a fejhallgató felakasztására szolgáló fül is került. A méretes, háromágú talp és állvány dönthetőséget, magasságállítást és forgatást is kínál, a bemenetekből pedig D-Sub, HDMI és DisplayPort található rajta. Nincs hiány az extrákban sem, hiszen az USB hub, illetve a hangszóró is rendelkezésre áll, míg a maximális fénysűrűség eléri a 300 cd/m²-t.


[+]

A kijelző testvére a szintén a Gaming Line tagjaként megjelenő AOC AGON AG271QG monitor, mely 209 900 forintba kerül. Itt a plusz pénzért egy hagyományosabb, sík felületű, 27”-es, 16:9-es képarányú IPS panel érkezik, WQHD felbontással. Az elektronika NVIDIA G-Sync kompatibilitást kínál, a maximális frissítés pedig 165 Hz lehet. A továbbiakat illetően az AOC itt sem hagyott le fontos jellemzőket a specifikációs listából: az állvány dönthető, forgatható és magassága is állítható, a csatlakozók között ott a DisplayPort és a HDMI is, van USB hub, hangszóró és 350 cd/m²-es maximális fénysűrűség is. Mindkét említett AOC kijelző három év garanciával érkezik.


[+]

Még kicsit maradva a játékosoknak szánt termékeknél, a HP különleges dizájnú Omen 32 monitora 124 889 forintba kerül három év garanciával. Egyedi állványa dönthetőséget és forgathatóságot kínál ennek a 32 hüvelykes MVA+ paneles készüléknek, amely WQHD felbontású, FreeSync kompatibilis és 75 Hz-es maximális frissítési frekvenciával rendelkezik. Bemenetből itt HDMI és DisplayPort, az extrák listájából pedig USB hub áll rendelkezésre, hangszórókat viszont nem kapunk.


[+]

Egészen más ligában játszik, és inkább az olcsóbb, de azért grafikus vagy mérnöki munkákhoz passzoló kijelzőt keresőknek ajánlható az Asus C624BQ monitor, amely 68 900 forintot ér három év garanciával. Ez a készülék 24 hüvelykes és a klasszikus, ma a már ritkán látott, 1920x1200 pixeles felbontást kínálja egy IPS panel segítségével. Állványa minden irányban állítható, és egyben pivotra is képes, a csatlakozók kínálata bőséges, így tartalmazza a D-Sub, DisplayPort, HDMI és DVI opciót is, rendelkezik USB hubbal, hangszórókkal és hozzájuk külön 3,5 mm-es jack aljzattal is, de nem spórolták le a fülhallgató-kimenetet sem.


[+]

Végül, de nem utolsósorban akciós áron, 99 900 forintért juthatunk most hozzá három év garanciával az Asus dizájnos, MX299Q monitorához, amely egy formás, kör alakú talpon áll, és 21:9-es, 2560x1080 pixeles IPS panellel rendelkezik. Ez a monitor DisplayPort, DVI és HDMI bemenettel és hangszóróval is fel van szerelve, továbbá van rajta analóg hangbemenet és fülhallgató-kimenet is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Hazai pálya: gyors menet karácsony előtt

  Az ünnepi készülődéshez még pár utolsó pillanatos akcióval, a sál, sapka, csíkos zokni kombinációt kiváltó ajándékötlettel készültünk.

 • Ajánlatok a karácsonyi hajrá előtt

  Aktuális csemegézesünkbe sok notebook került, de akadnak komponensek és monitorok is.

 • Piros sapkás ajánlatok

  A Mikulás csokoládét, virgácsot és árleszállításokat is hozott nekünk a számítástechnika világába – az utóbbiból gyűjtöttünk össze néhányat!

 • Hódarás akciók

  Elmúlt a fekete péntek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának akciós termékeket a boltok: a következő oldalakon ezek közül mutatunk párat.

Hirdetés