Hirdetés

Hardverek akcióban és más érdekességek

Heti ajánlónkban rengeteg monitort, készre szerelt PC-ket és sok hasznos kiegészítőt mutatunk be.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

A PCX.hu szokás szerint egy termékcsoportot kiemelve akcióz a héten, ezúttal monitorokat. Kezdjük is a sort rögtön egy belépőszintű példánnyal, ami jó választás például egy nagyon olcsó, alapvetően neteléréshez, online szolgáltatásokhoz szánt PC-hez. Ilyen célokra remek választás a 3 év garanciával érkező BenQ GW2270H, amely 30 000 forint körüli árával nem terheli meg túlzottan pénztárcánkat, miközben mégsem egy abszolút fapados kijelzőről beszélünk.


[+]

Az egyszerű, klasszikus dizájnú házban lakozó megjelenítő legnagyobb vonzereje a 21,5”-es képátlóval rendelkező, Full HD felbontású VA panel, amely nemcsak éles, hanem igen kontrasztos képet ad – a gyári adatok szerint a 250 cd/m² maximális fénysűrűség mellé 3000:1 kontrasztarány tartozik. Bemenetből két digitális (HDMI) és egy analóg (D-Sub) áll rendelkezésre, ez elég változatosságot kínál ahhoz, hogy a legújabb eszközöktől a sokéves, használt számítógépeken át bármivel összeköthessük. A kedvező ár persze az extrák listáját alaposan megnyirbálta, úgyhogy nincs USB hub és állítási lehetőségeket kínáló állvány, a VESA rögzítést azonban nem hagyták le, így ha valamiért külön karra szerelnénk a képernyőt, arra van lehetőségünk.


[+]

Nem sokkal kerül többe, 35 000 forintért vihető haza az LG 24MK430H kijelző, mely, mint a típusszámból is kiderül, 24 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Felbontása ennek is Full HD, és ez a ma már gyakorlatilag arany középútnak tekinthető párosítás itt is egy konzervatív házba került. A megjelenítést egyébként egy IPS panel végzi, tehát a betekintési szögek kiválóak, a színvisszaadás is pontos. Bemenetekből itt is a D-Sub és HDMI párosával kell kiegyeznünk, és nincs USB hub, se hangszóró, hogy elérhessük ezt a kedvező árat, amelyhez ugyanakkor három év garancia jár.


[+]

A játékosok számára a belépőszintet az Acer Nitro sorozatának 27 hüvelykes, Full HD felbontású tagja, a VG270BM nyitja, mely 67 000 forintba kerül. Ez a készülék is IPS panelre épül, és FreeSync kompatibilitást kínál, egészen 75 Hz-es képfrissítésig bezárólag. A gyártó Predator szériájára emlékeztető talpat használó kijelzőre egy D-Sub és két HDMI bemenet került, az extrák között pedig megtalálható a hangszóró, a fülhallgató-kimenet, viszont az USB hub és a minden irányban állítható állvány nem.


[+]

Komolyabb tudással rendelkezik az Acer KG251Q monitor, mely 73 000 forintba kerül – ezért cserébe öt év garanciával kapjuk meg a 24,5”-es, Full HD felbontást kínáló készüléket, amely már tényleg a játékosokra koncentrál. TN panelje FreeSync technológiával kompatibilis 144 Hz-es maximális képfrissítéssel és 400 cd/m² maximális fénysűrűséggel, és kapunk DVI, HDMI és DisplayPort bemenetet és hangszórót.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Hónap végi ajánlatok

  Házak, videokártyák és memóriák mellett notebooktáskákkal és monitorokkal is készültünk ezen a héten.

 • Akciócsokor január közepére

  Lassan kezd beindulni az év, és ezzel egyre több akciós termék is feltűnik a boltok kínálatában.

 • Remek ajánlatok hardverfronton

  Processzorok, házak, alaplapok, gamer kiegészítők és sok más érdekesség került heti válogatásunkba.

 • Évkezdés akciós hardverekkel

  Még csak most indul az év, de már vannak boltok, ahol találtak pár akcióra érdemes terméket. Ezekből válogattunk.

Hirdetés