Hirdetés

Zajszűrős mikrofonos fejhallgató baráti áron

Kipróbáltuk az aktív zajszűrős, érintésérzékeny kezelőpanellel felszerelt HiFuture Touch ANC headsetet.

HiFuture Touch ANC

A fej- és fülhallgatók piaca hatalmas, és láthatóan rengeteg kisebb-nagyobb piaci szereplő szeretné megvetni a lábán ezen a területen. Köztük akadnak régi, komoly múlttal rendelkező vállalatok épp úgy, mint feltörekvő titánok. Utóbbiak közé tartozik a HiFuture is, amelynek a hatalmas kínai kereskedő- és iparvárosban, Sencsenben található a székhelye, és bár csak néhány éve alapították, már komplett termékflottával rendelkezik. A cég a közelmúltban elkezdte nyújtogatni csápjait Európa felé, sőt már Magyarországra is eljutott eszközeivel.

HiFuture Touch ANC
HiFuture Touch ANC [+]

Mi ezek közül a legérdekesebbnek a Touch ANC fantázianevű headsetet találtuk, amelyet különféle extra funkciókkal is kitömtek, így nyilván ezekre is komolyan odafigyeltünk a hang minősége mellett, ami még azért mindig a legfontosabb tényező egy ilyen termék esetében.

Hirdetés

Ízléses dizájn

A tervezők ezúttal a konzervatív vonalat választották, így erről a modellről hiányoznak a csiricsáré díszítések, a látványos, de funkciótlan dizájnelemek és a villogó LED-ek is. Ez ugyanakkor egyáltalán nem baj, sőt! Ennek köszönhetően bárki, bármikor, bárhol felveheti, maximum egy extrém gamer brigádból lóghat ki visszafogottsága révén.


[+]

A közepes méretű, műanyagból készült hangszóróházak fel-le tologathatóak a fémből készült fejpánton, így kényelmesen használhatják kisebb és nagyobb fejméretű emberek is. Emellett elfordíthatóak és be is hajthatóak, aminek köszönhetően könnyen hordozható, akár abban a kis zsákban, amely a dobozában található meg a használati utasítás, az USB és a 3,5 mm-es kábel mellett. Tehát tartalék, csere fülpárnákat nem adnak mellé, ami kár, bárhogy is nézzük. A bal oldali hangszóróházon található egy micro USB csatlakozó (az akkumulátor töltéséhez), egy mikrofon és a Bluetooth bekapcsológombja, a jobb oldalin pedig a 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozó, és az aktív zajszűrés kapcsolója.


[+]

Főbb paraméterek
HiFuture Touch ANC mikrofonos fejhallgató
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 20 - 20 000 Hz
Impedancia 32 ohm
Érzékenység 108 dB (±3 dB)
Kábel hossza 120 cm
Súly 245 gramm
Csatlakozó 3,5 mm jack
Bluetooth-támogatás Igen (HFP 1.6, HSP 1.2, A2DP 1.2, AVRCP 1.4 profilok)
Tartozékok használati utasítás, 3,5 mm audiokábel, micro USB kábel, hordtok
Extrák elforgatható hangszóróház, aktív zajszűrés, Bluetooth-támogatás, érintésérzékeny vezérlés
Gyártó honlapja HiFuture
Termék honlapja HiFuture Touch ANC
Fogyasztói ár 16 500 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés