Hirdetés

Elég furcsa fejhallgatóval állt elő az Aiwa

A nyakpántra szerelt Butterfly Audio állítólag remekül szól, és vezeték nélküli úton kapja a hangokat.

Az Aiwa márkanevet 2017-ben vásárolta meg a Sonytól egy befektetőcsoport, méghozzá Tomonori Mitsui vezetésével, de hosszú időn át látványosan semmit sem tett az egykor jól csengő márkával.

Hirdetés

Az "új" Aiwa mögött álló cég eltökélt célja, hogy ismét a régi fényében ragyogjon a név. A közelmúltban indították el legújabb közösségi finanszírozású kampányukat, amelynek segítségével akarják összeszedni a pénzt egy új, különleges hangeszköz legyártásához. A Butterfly Audio két, nyakpántra épített 10 centiméter átmérőjű hangszóróból áll, amelyek öt centiméteres távolságra helyezkednek el a felhasználó fülétől. a 340 gramm tömegű modell állítólag kényelmes, és egyfajta hangburkot hoz létre a fej körül.

A tartalmak vezeték nélküli úton Bluetooth technológia révén juttathatók el rá a kompatibilis eszközökről. Az Aiwa adna mellé egy kicsi (6 x 6 x 1,5 cm) transzmittert is, aminek segítségével olyan forrásokat is használhatunk, amelyek nem támogatják a Bluetooth használatát.

A kicsit idétlenül kinéző vállpánt-fejhallgató ára a közösségi finanszírozás keretein belül 16 300 jen, azaz olyan 48 500 forint.

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények

Hirdetés