2017. október 17., kedd

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Házak, tápok, csúcs PC és laptopok tél végére

Számos akció és új vagy különleges termék került válogatásunkba a hazai számítógépes boltok kínálatából.

Hirdetés

Digitalizáló táblák és monitorA cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Wacom akciót indított az Oázis Computer, melynek keretében minden Intuos termék mellé háromezer forintos vásárlási utalványt adnak ajándékba. Az óriási választék legegyszerűbb modellje a Intuos Draw, mely kicsi, S méretben már 22 400 forintért megvásárolható. Ennyi pénzért 152 x 95 mm-es rajzolási mezőt és a Wacom piacvezető nyomásérzékeny tollát kapjuk meg három pótheggyel. A számítógépre USB csatlakozóban végződő kábellel kapcsolható, a könnyebb kezelés érdekében négy programozható gombot is tettek a burkolatára.

Ugyanekkora felülettel, de már kézzel érintést is kezelő képességgel érkezik az Intuos Pen & Touch S, melyért 31 900 forintot kérnek. A többféle, hardveresen azonos kiszerelésben kapható Comic, Art és Photo verzió csak a mellékelt szoftvercsomagban tér el. Nagyobb, 216 x 135 mm-es rajzolófelülettel rendelkezik az M-es méretű Intuos Pen & Touch, mely 64 900 forintba kerül.

Még komolyabb modellek sorakoznak a Wacom Intuos Pro termékcsaládban. Itt az M-es méretű modell rajzolási felülete 224 x 140 mm, a nagyobb, L-es verziónál pedig 299 x 190 mm-en dolgozhatunk. Természetesen a felülete érintéssel is kezelhető, a tollnál pedig nem csak a nyomást, hanem a döntését is érzékeli. A készülék házára több, munkát segítő gombot tettek, ezek közül a legérdekesebb a kör alakú érintésérzékelő, amivel kicsinyíteni/nagyítani lehet. A szettben tíz póthegy érkezik és az Intuos Pro vezeték nélküli modullal is felszerelhető. A Wacom Intuos Pro M vételára 109 900 forint, az Intuos Pro L pedig 154 900 forint ellenében vihető haza.

Befutott a hazai piacra a Philips ultraszéles, 21:9 oldalarányú, 34 hüvelykes, hajlított kijelzős megoldása is. A Brilliance BDM3490UC/00 AH-IPS panelt használ 3440x1440 pixeles felbontással, így többeknél kiválthatja a kétmonitoros felállást. Szokatlan formájú talpat tettek alá, letisztult hátlapját pedig rengeteg csatlakozóval rakták meg. Van rajta DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, MHL formátumú és hagyományos HDMI 1.4 bemenet, ezen felül pedig még négy USB 3.0 kaput, illetve hang ki- és bemenetet sorakoztattak fel. Végül, de nem utolsósorban integráltak két darab, egyenként hét wattos hangszórót is. A Philips BDM3490UC/00 monitor három év garanciával 285 000 forint környékén vásárolható meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Esőben is van új hardver

  Csúcs grafikus kártyákat, MSI alaplapokat, memóriaakciót és egy adag notebookot tálalunk a hazai boltok menüjéből.

 • Újdonságok, akciók a hazai piacon

  Gamer monitorok, konfigurációk, okosórák, tápegységek és sok más érdekesség a Hazai Pályában!

 • Laza tél, friss hardver

  Többek közt XFX grafikus kártyákat, Skylake-es konfigurációkat, okos eszközöket és hangszórószettektet mutatunk a hazai kínálatból.

 • Új vasak január végén

  Processzorakciót, Wi-Fi-s és okos eszközöket, monitorokat, notebookokat és más érdekességeket mutatunk a hazai boltok terítékéről.

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.