Hardvercsokor, játékosoknak is

Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.

Hirdetés

Beviteli eszközök

A Fury márkanév a beviteli eszközök kategóriájában is képviselteti magát, Stalker megnevezésű egerük pedig 4000 forintért nem is tűnik rossz terméknek. A számítógéppel való kommunikációról az egér aljában elrejthető, 2,4 GHz-es vevőegység gondoskodik, mely egy szabad USB portba csatlakoztatva akár 10 méterről is képes érzékelni az egeret.

Bár forma szempontjából még akár kétkezes kialakításról is beszélhetnénk, a – jobbkezes felhasználó esetében – bal hüvelykujjnál található kettő darab funkciógomb miatt ez a lehetőség nem áll fenn. A teflontalpakkal felszerelt egérben egy legfeljebb 2000 dpi érzékenységű optikai szenzor ücsörög, a szintek között pedig a görgő mögötti kapcsolóval tudunk váltani. A dizájn a jól megszokott Fury-kék látványvilág, a felfestett mintákon kívül az extra gombok is ebben az árnyalatban tündökölnek.

Eggyel magasabb árkategóriában, 8000 forintért száll versenybe a Natec Genesis Zircon 330, mely bár szintén képes vezeték nélküli módban működni az USB csatlakozós nano vevőnek köszönhetően, akár töltés közben, vezetékes egérként is használhatjuk azt micro USB kábel segítségével. A visszafogott külső alatt 800 és 3200 dpi között állítható érzékenységű, PAW3212 szenzor ücsörög, aminek mintevételezési rátája 500 Hz, és akár 10 g gyorsulást is képes lekövetni.


[+]

Egy jó egér mellé egy jó mechanikus billentyűzet is dukál, a Cooler Master SK630 pedig TKL kialakításával és kompakt méretével biztosan elfér majd a legkisebb asztalon is. Alacsony profilú kapcsolói alatt barna színű Cherry MX kapcsolók várják a leütéseket, azok RGB megvilágítása pedig remek összhangban van a klaviatúra szélén végigfutó LED-csíkkal, melynek színét és effektjeit a mellékelt szoftverrel szabhatjuk testre, a beállításokat pedig el is menthetjük az 512 kB kapacitású belső memóriában. Az 552 grammos, angol kiosztású SK630 billentyűzetért 35 750 forintot kell a kasszánál hagynunk.


[+]

Forintra pontosan ugyanennyibe kerül a Cooler Master MK730 is, esetében azonban már hagyományos, magas profilú kupakok pihennek a szintén barna színű Cherry MX kapcsolók tetején. A numerikus padnak ebben az esetben is búcsút kell intenünk, cserébe szállítás közben nem fog leszakadni a táskánk a mellékelt USB Type-C kábel nélkül 698 grammos tömegtől. A beépített RGB világítás gondoskodik róla, hogy sötétben is megtaláljuk az egyébként angol kiosztás karaktereit, alkarunk kényelméről pedig a mágnesesen rögzíthető, párnázott csuklótámasz gondoskodik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

Előzmények

Hirdetés