Teszteltük az ASUS ultrakönnyű ROG Harpe Ace egerét és hibrid padját

Az esportolók bevonásával megalkotott páros ígéretesnek tűnik.

ROG Hone Ace egérpad

Ahogy azt már a bevezetőben említettük, a cég szintén frissen debütált ROG Hone Ace Aim Lab Edition egérpadja is benézett szerkesztőségünkbe. A körülbelül 12 000 forintért kapható jövevény egyáltalán nem kicsi, ugyanis 508 mm széles, 420 mm mély, vastagsága 3 mm, és a szürke árnyalataiba burkolózó, logókkal feldobott szövete bevonatos, tehát egy hibrid konstrukcióról beszélünk.


[+]

Az ASUS fiókája azzal tűnik ki a tömegből, hogy alsó pereme mentén egy centiméteres felosztású "mérőszalag" látható, ami abban segít, hogy pontosan megtudjuk egérérzékenységünket (x cm/180 fok vagy x cm/360 fok). Persze az elszántabbak akár precíz tréningbe is kezdhetnek vele, megtanulhatják, hogy mekkora "söprögetés" szükséges ahhoz, hogy a képernyőn egy adott távolságot megtegyenek a célkereszttel – főleg, hogy az Aim Lab ehhez már dedikált feladatot (ROG 360 task) jegyezhet.


[+]

A porral és olajokkal szemben ellenálló, szélein korrektül elvarrt felület amúgy kifejezetten sima és uniform (nincs sebességbeli eltérés az X/Y tengelyek között), ráadásul lepergeti a vizet, következésképp egyszerűen tisztítható. Alul csúszásgátló gumialap tartózkodik, ami – a termékoldalon írtakkal szembemenően – nem kifejezetten puha. A feltekerve csomagolt padhoz két matrica jár grátiszba.


[+]

Főbb paraméterek

ASUS ROG Hone Ace Aim Lab Edition egérpad
Méret (h x sz x m) 508 x 420 x 3 mm
Anyag gumi alapon bevonatos szövet (hibrid)
Felület típusa control
víz- és olajlepergető, porral szemben ellenálló
Egyéb extrák centiméteres felosztású mérőminta
varrott peremek
két matrica a dobozban
Gyártó honlapja https://rog.asus.com/hu
Termék honlapja Hone Ace Aim Lab Edition
Ár kb. 12 000 forint
Garancia 1 év

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés