-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz macilacus #12551 üzenetére
Igen,tud hunul
(#12550) pusihusi: A beállítások csak annyiben különbözik a gyáritól,hogy van benne egy Rom Beállítások menüpont ahol a Proximity Sensort lehet kalibrálni...Mivel ez nem CM alapú így nem annyira testreszabható mint az Ice Armor, viszont ez is stabil és számomra ez nyújtja eddíg a legjobb teljesítményt...
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
macilacus
senior tag
köszönöm
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
callvote
senior tag
akinek kell ITT egy flash player 11 és a hozzá tartozó lib fájlok..ezzel opera böngésző alatt is megy simán a flash
(ne tévesszen meg a topik neve hogy samsung...skate-el is működik )Redmi :)
-
scyllarus
veterán
A zipes addonokat hogyan kell telepíteni?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok!
Kérdeznék egy szakít... mégpedig a kijelző érzékenységét nem lehetne valahogy szoftveresen tuningolni? Mert kezd elég gáz lenni...ZTE Skate Ice Armor III.by:kelzsoca&apeelme / S3 kernel by:C3C0 T-Mobile H
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Takilandbau #12562 üzenetére
De lehetne. FW cserével. A folyamat úgy néz ki, hogy: ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül. Hol is akadtunk el? Ja, hogy az elején... na igen...
-
callvote
senior tag
válasz Takilandbau #12562 üzenetére
milyen érzékenységre gondolsz?
hamarabb reagáljon az érintésre?
ha az akkor a build.prop-ban
add hozzá ezt a 2-öt:
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
ha nem erre gondoltál akkor passzRedmi :)
-
Takilandbau
csendes tag
válasz Keeperv85 #12563 üzenetére
(#12563) Keeperv85:
...ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül...
Írok akkor ZTE-nek, hogy kell a firmware fórráskódja és legyenek szívesek elküldeni nekem amit nagyon valószínű hogy el is fognak(#12564) callvote:
milyen érzékenységre gondolsz?
Igen ilyen érzékenységre gondoltam, de ez nem sokat segített, mert ez benne van már nekem alapból a build-ba.
Inkább a Keeperv85 topic társ fw átírásos története érdekelne...
Egy próbát megérne elkérni a fw-t a skatehez...
Köszönöm mind2tőtöknek!ZTE Skate Ice Armor III.by:kelzsoca&apeelme / S3 kernel by:C3C0 T-Mobile H
-
aschil
csendes tag
Ice Armor III.-nál az alsó gombok felélesztik a képernyőt, ezt ki lehet kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
macilacus
senior tag
Holnap lesz két hetes a telefon és belülről poros a kamera.
Ez azért egy kicsit sok :@Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
kelzsoca
félisten
válasz Takilandbau #12565 üzenetére
Ne fáradj, eleve átlag halandóval szóba sem állnak, de ha ez megnyugtat, még nekem sem adták ki a forrást
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Azt hogyan lehet beállítani hogy a rádiónál kiírja hogy melyik az a rádióadó amelyiket hallgatom?
Azt olvastam hogy van benne RDS ,de akkor miért nem írja ki? -
Joshi
titán
Egy óriási segítség kellene. Megkérném azon romkészítők egyikét aki szívesen segítene, hogy írja le nekem magyarul a lényeget a Kindle Fire ICS4 telepítéséről ez alapján a leírás alapján. Lefordíthatnám webes fordítóval de attól félek hogy valamit félreértelmezek és akkor annyi. Előre is köszi és bocs az offért.
-
-
giigz
veterán
ICS mennyire működik már jól a telón?
-
Norbeee01
tag
Közben a legdurvább,bosszantóbb dolog is kiütött nálam az ICS-en: Youtube és Minden más video laggol...Ezért váltottam Swedish Snow RLS6-ra Amúgy jó lesz ez a CM9, csak adjunk még nekik egy kis időt Egyébként ha csinálsz Backup-ot egy próbát megér,mert érdemes megkukkolnod milyen széééép lesz ha kész lesz
[ Szerkesztve ]
-
coyote66
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. IA III-n gondolkodom. Az akku idő jobb e mint a SkaTe V II rommal. És a korábbi hsz-ben olvastam, hogy előlapi gombokkal fel lehet éleszteni a kijelzőt az IA-nál. Ha mindez igaz akkor lecserélném a romot, bár igaz, hogy a cpu-t húzva egy kicsit teljesen jó a v2 is.
Én vagyok
-
ouzohuto
senior tag
icearmor1 azota kozelebe sem jartam semmien uj romnak koszi sracok!
XiaomI RedmI Note|||
-
GEPESZ66
veterán
Nem olvastam végig a fórumot.Érdemes-e megvenni ezt a telefont?Rárakható-e majd a legújabb android?
-
Indiant
addikt
Azért ennyire ne beszéljétek rá...
Jó kis teló, szerintem nem csalódnál benne.
-
gabe96
aktív tag
válasz GEPESZ66 #12582 üzenetére
én is Kelzsoca véleményén vagyok
-
Norbeee01
tag
válasz bagyusz #12579 üzenetére
Mobilnetre vagy WiFi-s netre gondolsz???
Éééés igazad van...Megszűnt,nincs netem Wifin.Fasza...Akkor ez a második bug.Nálam az első bug az volt hogy a galéria közli velem hogy nincs bent a memóriakártyám,így nemtudom megnézni a képeimet.De a fájlkezelők meg látják a képet meg mindent.Asszem lehet IA III lesz ebből még egy darabig...
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Hali
Valakinek volt már hibás GPS-es készuléke? baratnom galaxi minien utkozbe 2 perc alatt megtalalja a muholdakat(ugyan az a program), az enyemmel megallva szabad eg alatt 20 perc. Es ha megtalalja is megszakadgat,minyha fagyna a program. cserelik ilyenkor azonnal? Ha nincs a boltba, rendelnek?Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
gabe96
aktív tag
aki mèg nem próbálta az új opera minit(opera mini next), annak melegen ajánlom
hihetetlen jó -
Drbonci
aktív tag
Vki adna egy gyári t-rom linket , mert nem műxik ami az első oldalon van .
Visszarakom a gyári romot meg reco-t akkor vihetem már gariba vagy van még vmi amit vissza kell állítani ? -
Badboys
őstag
Mint írtam az IA3 és a telefon GPS terén nem alkot párost valahol a programban valami gebasz.Érdekes módon más romokkal se perc alatt van jel és tartja is.
Igaz kértem többször is a készítőket nézzék meg hol a gond mert kellene a rom,de sajnos még válaszra sem méltattak. Nem valószínű,hogy a GPS a rossz.Tegyél föl gyári romot vagy olyant amivel megy a GPS.Legalábbis gyári alapút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest