- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
válasz #40993792 #13951 üzenetére
Egyetértek veled!
Én is teljes mértékben ZTE fun vagyok....amikor megjelent M.o-on elsőként vettem Blade-et mert nem volt másra pénzem,de megszerettem,és Hál' Istennek 1x sem kelet szervizbe rohannom,sem a Blade-el sem a Skate-el.
És akár mi is lesz a következő telefonom is Skate lesz[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
krystman
őstag
És mitől lesz jobb az ICS mint az eddigiek? Főleg annak aki max böngészik rajta? Meg az Armv7? Mert valószínű azon is Opera minit használnék mint ezen! Szerintem továbbra is a 70ezres telefonokon megy majd normálisan ez az új rendszer, én nagyon sok reményt nem fűznék hozzá, hogy egy 40ezres telefonon úgy mennyen, mint a közép felső telefonokon. Meg ez a ICS nem igazán hoz lázba, hogy ezért váltsak telefont!
-
hunaqua
addikt
válasz krystman #13953 üzenetére
...azért ezek a custom romok nélkül azért nem lenne olyan vidám az arcunk
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
scyllarus
veterán
Igazából én is tök jól elvoltam a GB-del, nem is vártam erre a vasra ICS-t. Csak tudjátok, amikor belógatták a mézesmadzagot, csak kíváncsi lettem. Kipróbáltam, és tetszett. Továbbra is az a tervem, hogy 2 évig ez lesz, aztán cserélek egy aktuális ZTE modellre, emiatt nem fogok korábban váltani, főleg másik gyártó modelljére nem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
hunaqua
addikt
December óta ilyen kártyát ( névtelen kínai 32gb) kártyát használok, és semmi gondom vele. Nem nagy befektetés,és ha működik mint az enyém,akkor "ingyen" van.
http://www.aliexpress.com/fm-store/312971/0-546028979/Free-Shipping-32GB-MicroSD-Micro-SD-TF-Memory-Card-Adapter-32-GB.html
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
EMS max. 2 hét
Azért azt nem lehet tudni kinai terméknél,hogy mind ua.,de 2500Ft rizikót szerintem megér.
-
hunaqua
addikt
válasz skidrowkill #13960 üzenetére
Decemberben Pesten vettem egy gyerektől 5000ft-ért.
Azért ha megnézitek az oldal alján a rendeléseket akkor látszik ,hogy "pörög".
-
hunaqua
addikt
válasz skidrowkill #13962 üzenetére
C4, de a képen ennél C6 van.
-
unyadavid
senior tag
Csak tényleg az a gáz, hogy 2500 nem sok de ha nem jó!? (olyan mint a tippmix, ha bejön nagyot nyerek de ha nem akkor totál pénzkidobás )
-
hunaqua
addikt
válasz unyadavid #13964 üzenetére
Az úgy szokott lenni,hogy megérkezik az első visszajelzés (mondjuk pozitiv),akkor rögtön felmegy az ár 11-ről 25usd-re.
Én ezt az oldalt csak 1 lehetőségre írtam.De nagyon sok rosszat is lehet olvasni a "no name" kínai kártyákról.Én csak a saját véleményemet tudom mondani,hogy nekem nagyon bejött az enyém.
-
hunaqua
addikt
válasz skidrowkill #13965 üzenetére
Nem nagyon van értelme,mert az sem biztos,hogy a 2 kártya egyforma.
-
gzbotii
nagyúr
Esetleg, varhato ra ICS? vagy ne legyel ily' kis naiv
Vagy van ra custom ROM (ICS) ?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hunaqua
addikt
válasz skidrowkill #13965 üzenetére
SD card write: (4.3 MB/s)
SD card read: (12.8 MB/s)SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Badboys
őstag
Valaki rászánja magát és rendel szóljon beszállok.
-
Norbeee01
tag
válasz gzbotii #13978 üzenetére
Hogy ne hozzon itt mindenkit lázba, de már megtörtént akarata ellenére is... És azt hiszem Zsocáék már világosan megmondták hogy a jelenlegi ICS helyzet reménytelen, mivel sosem lesz 3.0.x-es kernel Zte Skatehez, így nem lesznek normális driverek sem, ezáltal nem lesz kompromisszumok nélküli ICS rom. Zsocáék meg gondolom sz.rt nem akarnak kiadni a kezükből, egyébként is elfoglalt emberek.... De hogy mondjak nektek egy példát: így kb. olyan az ICS a Skate-en, mint a Windows a gépeteken pl. viedokártya driver nélkül(lehet használni, de nem fogja azt a teljesítményt nyújatni közel sem). ÉS EZ CSAK EGY PÉLDA VOLT
Nos, látom már megelőztek....
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
Keeperv85
nagyúr
válasz GRomeo #13981 üzenetére
Nem kompatibilis a hardver a 3-as kernellel. A drivereket nem a ZTE írja. Azokat a hardverek beszállítói adják, ebből rakják össze a mérnökök a kernelt a ZTE-nél. Miután a legtöbb gyártó nem támogatja a Skate-ben lévő eszközöket már, így marad a lehetőség: írnak maguknak drivereket és maguk építik fel a kernelt, majd rá az ICS-t >> pénz és idő >> Minek? Semmivel nem tud többet szinte, mint a 2.3 vagy... Nem készül ICS port >> jöhet a következő generációs készülékek sokasága >> pénz!!! >> az amúgy is megbukott Skate végleg feledésbe merül... Ugye egyértelmű melyik út valószínűbb?
-
Norbeee01
tag
válasz #40993792 #13979 üzenetére
Nem tudom mi volt ebben az érthetetlen neki, valószínűleg a túl sok, úgynevezett felnőtt emberhez méltó szavak, amiket a fiatal, facebookon nevelkedő kockák nem értenek, mert nem szleng és nem rövidítések halmaza....
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
pusihusi
addikt
Elnézést fiúk hogy vitát generáltam Nincs és nem lesz ICS a Skatera De vannak ezek a kiváló Romok ! http://hungariandroid.com/androidfans/viewforum.php?f=31&sid=6b304b548e47363602a26d0e45a99a08
Üdv. Feri!!
-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Ma kényszerhelyzetbe kerültem. Használnom kellet a GPS navigációt kocsiban de csak egy max 500 mA-es autós töltő volt nálam. Tudom hogy 1000 mA kell neki de a kérdésem hogy okozhat-e kárt, hogy az 500 mA töltővel használtam?
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
GRomeo
tag
válasz Keeperv85 #13983 üzenetére
Igen egyértelmű már így,akármennyire is nehéz elfogadnom,ez van
A Blade a ZTE-nek tuti sikertörténet,de gondolom a Skate-re is elmondható ez? Bár ha legalább egy 1/2 évvel hamarabb jött volna... Azért kíváncsi lettem volna és most jön a ha armv7 ,amoled kijelző,1ghz proci stb...mit kértek volna érte el? 100e körülAz élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
gzbotii
nagyúr
Nos, egy egyszeru kerdesemel kisse felforgattam a kedejeket
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
krystman
őstag
válasz GRomeo #13981 üzenetére
Engem annyira nem izgat ez a ICS dolog , van aki ettől lázba tud jönni, és ez miatt cserél, de aztán rájön az ember, hogy sokat nem ért el vele, mert több mindent nem tud csinálni azzal sem! Amúgy meg az sem igaz, hogy attól, hogy Armv7-re épül a telefon megkapja az ICS portot! pl. Motorola Defy+ hiába Armv7. Tehát csak az áll a háttérbe, hogy ujjat vegyél. Pénz pénz pénz.
-
hunaqua
addikt
válasz krystman #13995 üzenetére
...el is jutottunk a fogyasztói társadalom lényegéhez (de ez is lenne normális,mert a telefon kereskedőnek lett pénze akkor vesz autót,házat ,kolbászt)
-
skidrowkill
aktív tag
válasz #40993792 #13997 üzenetére
Remélem bejön amit mondtál 1-2 nappal ezelőtt,hogy a svédek gondolnak egy nagyot és kiadják
Ez mi ...mert nem igazán értem mit akar ez a csávó
valaki felvilágosítana??iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Nyertes480
csendes tag
Nektek a Google maps nyilacskája álló helyzetben jó irányba mutat? (magnetométer alapú)
Nekem sajnos pont az elvárttal ellentétes irányba.. :Ssaját kezűleg épített OSB dobozos projektor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest