- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Erről van valakinek tapasztalata?
-
callvote
senior tag
válasz Indiant #13155 üzenetére
az a-gps-nek tudtommal van,mivel a szolgáltató hálozatát használja a helymeghatározáshoz,és igy adatforgalmat generál...
vagyis akinek nincs az elöfizuhoz net,annak pörgeti a számlát...
bár és sosem használtam,ki van kapcsolva..a sima gps megy csak"Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg.
Ez a szolgáltatás általában fizetős, mivel az információkat az internetről szerzi be, és ez adatforgalommal jár."[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
Indiant
addikt
válasz callvote #13156 üzenetére
Hát ez részben igaz. Az elejét jól tudod, de a "és igy adatforgalmat generál.." - az téves.
Nekem van Omniám is és abban is ez van, de nem generál adatforgalmat.Olvastam én is olyan leírást ahol azt írják, hogy adatforgalmat generál, de nálam soha nem generált. Ha a fájlt wifin frissíted, akkor biztos nem.
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz Indiant #13157 üzenetére
nem én találtam ki hogy adatforgalmat generál
amit linkeltél ugyanaz a szöveg ott van wikin,csak elfelejtették odamásolni azt a részt amit bemásoltam neked,hogy lóvéba kerül
"Az okostelefon szemszögéből „jobb”, abban az értelemben, hogy a készülék hamarabb megállapítja a földrajzi helyzetet, és ehhez kevesebb áramot használ az akkuból, mintha egy sima GPS-chipset lenne benne. A dolognak azonban van egy hátránya is: ha nincs GSM-térerő, az A-GPS jóval lassabban talál jelet, mint egy hagyományos GPS, ha pedig van térerő, a GSM-alapú támogatás adatforgalmat generál, ami bizony a legtöbb előfizetőnek pénzbe kerül."
ha van neted a telón,akkor meg valoban nem látod a számlán
(max ha figyeled az adatforgalmat progival)[ Szerkesztve ]
-
andras7
csendes tag
Üdv minden kedves Forumtársnak.Itt Új vagyok!!
ZTE Skate - kérdeznék
FM rádió RDS -t hol tudom beállítani.??
Saját zene csengőhangként hol lehet állítani?
Ha valaki tudna segíteni
Köszönöm.. -
Gorky01
tag
Üdv!
Segítség kellene emberek! Újraraktam a telót (IA III.) és most valamiért nem találj a GPS jelet mindig Pusztavcsra dob vagy hova és hiába várok nem jeleníti meg a pozíciómat. Mit lehetne tenni? (Jah iGO van fent)
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
robicheck
csendes tag
hali mindenki!
Nincs valamilyen beallitasi vagy korrekcios lehetoseg az erintokepernyo erzekenysegere. Mostanaban mintha a szokotnal is pontatlanabb lenne, azert erdekelne...
-
Indiant
addikt
válasz andras7 #13160 üzenetére
Hali,
RDS nincs
csengőhang -
callvote
senior tag
válasz Indiant #13164 üzenetére
annyival kiegészítve hogy a media mappa az SD kártyára kell közvetlenül,és minden mappa-almappa kisbetű
(#13161) Gorky01
onnan inditja a navigálást élböl,amig nem talál jelet,onnantól jó lesz,de majd elöfordul hogy ha nem használod a navit,bekapcsolod megint és ugyanugy pusztavacsra tesz(más verzio meg a nullás kilométerkőtöl indul)...ne foglalkozz vele,majd ha jelet fog beáll rendesen(#13162) robicheck
ha rootolt a telód,menj a system mappába és nyisd meg a build.prop-ot valamilyen szerkesztővel és ird be a végére ezeket:
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz andras7 #13160 üzenetére
ez a legegyszerübb
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/media/audio/alarms
/media/audio/ringtones
/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl. RingDroid.iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
giigz
veterán
Kelzsoca!
Nagyon nagy csend van az általad készített romoknál, lehet számítani valamire manapság?
Írtad, hogy nem nagyon van mit fejleszteni a telóra, de egy új romnak mindig örül az ember, kell a változatosság.
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
ez most mi? Kernel
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
im492
tag
Egy kérdésem lenne, ez a telefon, vagy egy Sony Ericsson Live with Walkman?
Új teló kellene, de nem tudom melyiket válasszam. Váram a tapasztalatokat, esetleg valami össze hasonlítást. Előre is köszönöm!!! -
asdexed
tag
Hali Valakinek sikerült már 720p-s hd videót lejátszania szakadozás mentesen?
"Én ismerek minden szabályt, de a szabályok garantáltan nem ismernek engem."
-
callvote
senior tag
megy rajta a 720as HD film..mobo+codec és szoftveres lejátszás.
-
Badboys
őstag
A Mobót használom Én is,szerintem nagyon jó cucc nekem eddig semmi gondom nem volt vele sőt le van fordítva Magyarra tehát ezáltal nagyon jól paraméterezhető.
-
giigz
veterán
MX Video Player
-
bacsi2
csendes tag
Ha nagyon fontos a 4,3" kijelző, akkor a Skate, amúgy minden másban _sokkal_ jobb a SE Live with Walkman. Az egész rendszer gyorsabb (még a gyárija is), fényévekkel jobb a kamerája, jobb processzor (nem armv6), stb.
(Nyomkodtam mindkettőt sokat, nekem Skate-em van, tesómnak a Walkman.)
-
asdexed
tag
válasz DessertFox #13190 üzenetére
ADosBox-szal megy Skate-en Átmásoltam gépről a fájlokat így telepíteni sem kellett
"Én ismerek minden szabályt, de a szabályok garantáltan nem ismernek engem."
-
scyllarus
veterán
válasz Norbeee01 #13194 üzenetére
Hát azt nem bírnám. A gyerekeknek x8 van, azokban ugyanakkora a kijelző, mint a Miniben, hát szenvedés bármit is csinálni a Skate-hez képest...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Norbeee01 #13196 üzenetére
Ezért nem kényszerítettem magam, ugyanúgy 0 ft lett volna az SE Mini, mint a Skate, amikor megvettem. Mivel alig játszom, engem nem zavart a régebbi hardver, de netezésnél óriási a különbség. Az előző telóm is 3"-os volt, lehetett használni azt is, de a nagyobb azért ebben az esetben (is) jobb
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Gorky01
tag
Üdv emberek lenne egy kérdésem:
Feltettem a telóra Callvote kolléga által feltett Chrome böngészőt. Próbáltam megnézni egy .swf videót és sikerült is, mert a felugró ablakban kiválasztottam az MX Video Playert. (minimálisan szaggatott nézhető volt)
Kérdés nem lehetne ezt valahogy megoldani Dolphin Browser Mini alatt is? (Jelenleg ha rányomok akkor az ES File Exploler lejátszója jön be de az nem boldogul vele)
u.i. Flash Player 11 van fent.
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Segítsetek IA2 van fent és kellene egy olyan progi amivel a rádió adást tudok hallgatni és ki is tudom hangosítani.
Köszi.Ja és még egy miért nem megy a BT headsettel a rádió? Erre van már megoldás ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest