- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodo7608
csendes tag
Sziasztok!
Független rom van??melyik az?
Bocsi csak nem vagyok ezzel képbe -
firedani
tag
Akinek fontos a szoftveres támogatás ott a nexus .
Amúgy szerintem ilyen oldalról nem áll rosszul a skate.
Sok custom rom van. Cm 9 már közel tökéletes. -
krystman
őstag
válasz korcsillio #17990 üzenetére
Ezt múltkorában én is kipróbáltam, de az a HQ Youtube nem az igazi! Ugyan úgy a HW-es támogatottság hiányzik, elég megnézni a videót, amibe le van butítva a színkezelése. Csak így tudja vinni a HQ videót szoftveresen. Ez így gyenge nagyon.
-
-
korneliusz6
csendes tag
válasz Adamis #17991 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok írni erről a romról kicsit bővebben? Pontosan mi az ami nem működik vele? (Pl. Fm rádió... Ill. ha jól látom a Wifi megosztás sem? Csak mert ez nekem fontos lenne!)
Gondolkozom a felrakásán, de előtte még szeretnék róla pár infót, tapasztalatot azoktól is akik használják már egy ideje. Nem akarom mindenképp a jól belakott IA3-at legyalulni, de mégis kíváncsi lennék erre a romra is!
Köszi! -
Adamis
őstag
válasz korneliusz6 #18024 üzenetére
wifi tethering lehetséges külső appal...
-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
A hozzáértőbbektől kérném, hogy ajánljatok nekem légyszíves egy olyan rom-ot, ami gyorsabb a gyárinál, de legalább olyan stabil is; működik rendesen!
Szeretnék felrakni valami moddoltat -már ha létezik olyan, ami gyorsabb-, mert már a tököm tele van ezzel.
IA 3, vagy már van normális ICS is?Nem vagyok nagy buherátor, általában az időm is kevés, ezért szeretnék egy olyat felrakni, amivel nem kell majd foglalkozni, tutujgatni.
mAtx4ever!
-
firedani
tag
válasz lukaszokni #18026 üzenetére
Szia!
Ajánlanám az Atomicmod-ot nekem bevált. Hát ICS kb. egy negyed-fél évvel ezelőtt ColdfusionX-em volt és ugye az a első kiadás szóval 4.0 elég jó volt de azt írják hogy kezd elavult lenni. Cm10-et meg végképp nem ajánlok vannak már jó fajta ICS-ek pl. PA 1,6, talán még Lezo de az nekem nagyon nem jött be (magyar nyelv sem volt benne). Kipróbálhatod a PA 1,6-ot (ParanoidAndroid) az elég jó ICS bár én is csak ma raktam fel
-
Agyzuzo
addikt
válasz lukaszokni #18026 üzenetére
Nekem a leggyorsabb, legstabilabb és üzemidő szempontjából is okésabb (2 napot bír simán) a kelzsoca féle Skate v2 mod... Az Ice Armor 2-3 nálam bug-os volt (ha bekapcsoltam a wifit kb. 2 óra alatt leszívta az aksim és ha kikapcsoltam nem kapcsolt ki - újra kellett indítani a telefont), a CM-ek se jöttek be (a Mokee pl. elbaltázott volt abból a szempontból hogy a cache-nek nem volt külön része, egy idő után semmit nem tudtam telepíteni). Szóval ha nem akarsz nagyon buherálni akkor Skate v2 mod és nem fogod kitépni a hajad mindenféle hülye bug miatt. Én vagy 6-7 modot próbáltam, de a gyárinál konkrétan csak ez volt ténylegesen jobb és stabilabb...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ztekskatee99
csendes tag
Elkezdett kidobálni mindenhonnan hibával. Ujra indítottam. Android jelig bejött. Aztán Factory resetet csináltam, aztán reboot. Ezek után már csak a zöld android jelig jön csak be! Mit csináljak?
-
storm3
senior tag
válasz ztekskatee99 #18030 üzenetére
Ha a recoveryig eljutsz ,akkor onnan már gépről tudsz felrakni rá romot és flashelni.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Dexter68
addikt
válasz Agyzuzo #18028 üzenetére
Na, pont ilyen ügyben akartam írni, mert a mokee-ből kezd elegem lenni, mert azt játssza, hogy ha beszélek valakivel és jön még egy bejövő hívás, akkor a teló eldobja magát és újraindul.
Egy kérdésem van: a Skate v2 mod-ban működik a call recording?Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Agyzuzo
addikt
válasz Dexter68 #18033 üzenetére
Nekem mondjuk azt pont nem csinálta, de az épp elég hogy 25 mega szabad hellyel már nem tudtam egy 3-4 megás app-ot se telepíteni a marketből, mert rinyált, hogy elfogyott a hely... Nem is értem milyen barom ötlet hogy nincs a cache-nek egy saját 30 megás helye, tök alap lenne. Nem próbáltam a call recording-ot, de elv. működik, mintha lett volna a fórumban már szó róla.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dexter68
addikt
válasz Agyzuzo #18034 üzenetére
A call recordingról általában akkor szokott szó lenni, amikor sírok, hogy nem megy a mokee-ban megy, de annyira labilis, belassul, hogy ennyit nem ér.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Indiant
addikt
Aki ért a Paranoid Android-hoz, mondja már meg mit kell tenni azért ,hogy a G Play jól működjön.
Példának okáért: Rákeresek a "gps essentials"-ra és csak a pluginek jönnek be találatra a progi nem.
Akkor beírom, hogy "viber" és ilyet nem talál. De kiszúrok vele, ott van az appjaim között amiket megvettem.
Erre bejön a lapja ,de az van ráírva, hogy : "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"Mit és mire írjak át a build.propban??
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Kérdezném kinek lenne eladó alaplap?Kérem pü-ben.Köszönöm.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Adamis
őstag
válasz Indiant #18036 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy a PA settingsben a mix-mod-ot úgy ahogy van, kikapcsolod... Ekkor teljesen alap ICS-ed lesz, és elvileg kell látnia. Amivel baj lehet, a tab-mód, ami miatt nem láthatja...Ez szép! Akkor gyaluld is le rögtön, nehogy beragadjon neked is, mint sok embernek, aztán fél nap alatt leszívja a telót!
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
válasz Adamis #18041 üzenetére
Hát ez az, eddig sem volt fent, de most meg kell mindenhez, ezek szerint.
..azért majd még megpróbálom, hogy mit szól a leszedéshez.
ui.: mivel nem vagyok irigy, így megosztom az infót. Találtam egy nekem új launchert, ami nekem eddig tetszik, a neve Nemus Launcher. Esetleg próbáljátok ki.
[ Szerkesztve ]
-
ztekskatee99
csendes tag
Ujra akartam rakni a romot és a recovery helyett fehér kis kockába FTM felirat:| mit csináljak?
-
Adamis
őstag
válasz ztekskatee99 #18043 üzenetére
Sikerült visszarakni az eredeti recovery-t. Tedd fel újra a CWM-et!
-
jtzk
tag
Üdv. Végre (5 hét után) kicserélte a T-mobil a skate-met. Most szeretnék új romot feltölteni. Eddig ice armor III-at és skate v2-t használtam. Olyan kérdésem lenne, hogy ezek óta van ami jobb lehet? Eléggé le vagyok maradva
Kinek melyik vált be legjobban? Köszönöm
-
Agyzuzo
addikt
Még egy szavazat a Skate v2-re, messze a legstabilabb ROM! IA3-al nekem sok nyűgöm volt, sajnos.
-
Adamis
őstag
Nekem IA II vált be, a III valahogy nem volt olyan jó... Az ICS romokat nem ajánlom feltenni új telóra, mert tönkre vághatja a villanót (mint ahogyan nekem és még jópár embernek). Egy új telót rögtön gariztatni megint, hát... Nem tudom. Egyébként az ICS messze gördülékenyebb, mint a többi/régebbi romok (beleértve a v2-t és a CM7-et is!)
-
Adamis
őstag
Amúgy az ezen az oldalon található CM7.2 egész friss és használható! A többi közül amit ismerek:
- Mokee: nem jött be
- ColdFusionX: most ez van fent, de hw videogyorsítás nem működik egyik CM9 alatt sem!
- ColdFusionX 2: Ez már JB rom, de nagyon gyatra még, nekem folyamatosan nem akar csatlakozni a wifi kapcsolatomhoz, pedig már logcat-ot is küldtem a problémáról, mégse...
- ParanoidAndroid CM9: C3C0 viszi tovább a CFX szériát, egész ügyes, de villanót ez is kicsaphatja...
- MIUI v4: nem tudok telefonálni (pedig egy telefon nem baj, ha ilyet is tud... )
- Skatie: szintén C3C0 kreálmány, állítólag egészen használható, én nem próbáltam...Hirtelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest