- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #109848 üzenetére
100+GB, cserébe vagy betölti a textúrákat, vagy nem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Szerintem már egy jó ideje tudja mindenki, hogy a te számítógéped a legjobb, leghibátlanabb, és te nagy számítógép szakértő vagy. Nem kell már ennyire reklámozni.
Nem is értem, régen ez a fajta hencegés azért nem volt rád jellemző. De lassan nincs olyan topik, ahol ne lehetne arról olvasni, hogy mennyire jó PC-d van, mennyire jó neked PC-n játszani. És aki nem így vélekedik, az nem ért hozzá és/vagy szar PC-je van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Amúgy ez az egy térkép van? Ennyi az egész játék, ez a térkép? Slusszpassz? Ezt mai szemmel elég meredek "openworld"-nek hívni.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #109855 üzenetére
Most komolyan, szerinted olyan passzban van manapság a gaming ipar, hogy van itt ok, bármire is irigykedni?! Nagyon fura, külső szemlélőként olvasgatni a kommenteket, a híreket. Nem túl vidám a helyzet.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
Amúgy tényleg sok gatya felhasználó van. Nekem egyáltalán nincs erős gépem, de megfelelően setupolva a legtöbb játék annak megfelelően jól fut rajta. Megértem Moby-t is, hogy örül annak, hogy van egy olyan gépe, ami jól teljesít és jól is néz ki és büszke is rá. Szerintem ez legyen fontos, hogy itt egymás között eldicsekedhessünk ilyenekkel. De ez csak a véleményem, egyáltalán nem gond, ha te másképp látod vagy bárki más. De én rajongok minden kütyüért, örülök, ha látom máson is ezt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
Abu....
Van neki bármilyen leírt mondata, ami valaha is jól öregedett? Ha rajta múlna, az AMD még a világuralmat is elhozta volna (grafikus driverekkel.)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Hát figyelj, ha valakinek az olyan univerzálisan elfogadott semmirekellő portok jól futnak, mint a Last of Us PC meg ez a Redfall akkor az igenis irigylésre méltó szerencse.
De amúgy szánalom, ami az elmúlt fél évben zajlik a AAA játékok terén, totális homály van a fejlesztők meg kiadók részéről. Odaát írta valaki, hogy most értek be a covid fejlesztések, lehet csemegézni.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #109858 üzenetére
Szó sincs erről. Teljesen világos, hogy az Arkane elcseszte az xbox verzát, és ezért jár a f@szkorbács nekik. Tonképp az egész játékot, de kapják is érte a magukét. Ezzel nincs gond, ez tök rendben van. Két dolog zavar maximum picit. Az egyik az, hogy van ennek a játéknak egy másik nézete, amikor normálisan néz ki és fut, és az sem menti meg, de létezik, ezt próbálom én itt megmutatni. Nem rólam szól ez, vagy a gépemről, senkit nem érdekelnek ezek. A másik ami picit zavar, hogy ennek a játéknak az idei évben igazából nincs tétje(?), nem zavarta meg különösebben az univerzum működését. Akkor sem tette volna, ha jó, így pláne nem. Itt most leginkább azért megy a rinya, mert óóóó itt egy ekluzív, amire _megint_ nem lehet büszke az xboxos közönség.
De ez tényleg fontos? Mármint érdekel ez valakit komolyabban, vagy számított valaki másra? Az MS nem tudja menedzselni a játékait, ez egy évek óta újra és újra bizonyított axióma. Nincs ott olyan gárda, aki ebben kompetens lenne. Aki erre számít, annak a saját képzelgései miatt lesz szar mindig, amíg ezt el nem engedi. Igen, szar, szar lesz a starfield is. Ha valamilyen fura okból mégsem, az sem az MS érdeme lesz, hanem maximum véletlen. Akkor majd a következő lesz szar. Szerintem ez az elmúlt 10 évet figyelembe véve teljesen nyilvánvaló. Mire gondol, aki ezektől várja a jót? Annyi normális játék jött/jön így is az idén, ha valaki elengedi ezt a futkosást a semmi után, hogy akár még szórakozni is fog tudni. Engem még ez a szarocska redfall is elszórakoztat(na ha engedném neki). Persze csak ebben az egyel normálisabb nézetben, amiben szintén nem hibátlan, csak valamivel jobb. -
Így, hogy szóba került a PC is, kicsit utánaszámoltam, hogy mennyi pénzt vertem el az elmúlt 5 évben konzolokra, játékokra, kiegészítőkre és abból milyen PC-t lehetne most venni. Saccra 3-3.2 millió forint. Abból már kijönne egy combosabb pc+monitor+VR cucc. De lemaradtam volna egy halom kiváló exkluzív játékról. Szóval, ha globálisan nézem, még mindig jobban jártam a konzolokkal, mint PC-vel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz elder troll #109863 üzenetére
Ez egy fájdalmas kúp lehetett
-
Dinomano
senior tag
Redfall esetében (úgy tűnik), az Arkane fogta a korábbi játékai karaktereit, karakterterveit, játékmechanikáit, tervezett hozzá egy nagy játszóteret és ennyi a játék. Nekem a kinézet ötlettelensége az ami szembeötlő, azon felül, hogy a grafika olyan, amilyen. Korábbi játékaikat is a stílus adta el, nem a technikailag csili-vili grafika. Csak amíg a Dishonored széria fel tudott mutatni egyediséget és hangulatot, itt sajnos nem látok ilyet.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz icemad #109864 üzenetére
3, 3 és fél millió? Az szép szám... Én csak akciósan veszek régi játékot store-ból vagy használt lemezt. Összes konzolom eddig használtan került hozzán. Család esetén elmegy a fizu+alapból nem vennék drágán game-et, mivel kevés időm van játszani, és tudok várni játékokra.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
válasz Dinomano #109868 üzenetére
Kb mindent beleszámoltam. 3 Tv, kontrollerek, 10 konzol, előfizetések, kiegészítők, játékok, stb. Szerintem ez így összeadva nem olyan sok. Viszont lehet, hogy még keveset is mondtam. Ráadásul a 2 fiam is aktívan használja ezeket. (plussz a fél környék kölykei, ha kint rossz az idő. Mindig nálunk kötnek ki valahogy. )
Kíváncsi lennék másnál, hogy alakul a matek.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz icemad #109864 üzenetére
Nálam ez nem vagylagos, másrészt egy játékot én is csak egyszer veszek meg, mindig épp oda, ami ilyen-olyan, mindenféle szempontok szerint éppen jólesik. Tehát a játékra elköltött összeg szempontjából nem releváns bárminek a léte-nem léte. Ami viszont sokkal több, mint a vasakra költött összeg. Az exkluzívok szempontjából meg pont a pc a svájcibicska, hiszen a nintendo játékain kívül minden exkluzív megérkezik rá. Előbb vagy utóbb. Illetve ha nagyon őszintén belenézünk, még azok is Mondjuk azokat én is inkább switchen nyomom, vagyis nyomtam, mert az elmúlt két évben nem sok midnent vettem tőlük. Na majd most...
-
csuvicsuva
addikt
válasz elder troll #109863 üzenetére
Nekem Mobyról mindig az jut eszembe, hogy három évre előre meg van írva az összes hozzászólása és szándékosan úgy irányítja a beszélgetéseket, hogy bármire két billentyű kombinációval tud reagálni.
És tízből tízszer jól bele is sétáltok a "csapdájába".
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Dinomano
senior tag
válasz icemad #109869 üzenetére
:-) Anno gyerekkoromban egyik ismerősnél lógtunk, mivel volt Amiga, Plus 4 és C-64. Jó dolog olvasni, hogy még most is van ilyen "game-kuckó", ami behúzza a fiatalságot!
Korábban PC, PS3 és Xbox 360 játékokat gyűjtöttem. Ha upgrade-elek, adok el régi cuccaim közül. Nagyon tárolni sem tudnék semmit, mert ahhoz pici a házunk, kb. építhetnék pluszban egy garázst, csak a cuccoknak. PS4-hez vásárolok olcsón lemezes játékokat, ha találok. De csak azt, amit tervezek kijátszani, vagy érdekel. PC gaming most takarékon, X 360 játékaim maradékát meg most adogatom el.
Ha számolgatok, kb. éves szinten 100e Ft-ba, ha kerül a hobbi. Többet nem is nagyon akarok rááldozni./(^_^)____7=--- - - >|
-
Moby
addikt
válasz csuvicsuva #109871 üzenetére
Akkor tovább triggerelem a tábort: megjött nálam is az új dash, és VRR mellett sem zizis az xbox logo. Nálam az xbox is jobban teljesít!
-
-
Meta quest 2 játékok egy kis része exkluzív, azokat nem tudom, hogy lehet PC-n futtatni. Switch játékokat láttam már PC-n, voltak hibák benne. Meg, ha úgy nézzük, akkor a kényelemért fizetek. Elindítom, megy. (úgy ahogy) PC-n futottam már bele gondokba.
Másik dolog, hogy a 2 fiam is aktívan játszik, akkor PC-ből is (legalább) kettő kellene. Az meg már húzós, ha normális gépeket akarok összerakni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz icemad #109875 üzenetére
Az enyémek teljesen leszoktak a konzolokról. Switchet-PS-t a kerüzkbe nem veszik, az xboxot nagyon ritkán. Most épp lenyomták a Minecraft Legendst amikor kijött, de ezzel szerintem idénre le is van tudva náluk a konzol. Csak a telefon létezik nekik, mint platform
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Dinomano #109874 üzenetére
Szokott lenni igen. De saját játékok esetében leginkább annyi, hogy 59,99€-ról van leárazva 39.99€-ra. És nagyon ritkán. Itt egy példa: [link]
Más játékok esetében sűrűbb a leárazás. De ha a Nintendo exkluzív játékok érdekelnek, akkor ne számíts sok jóra. Vagy használt piac.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elder troll
őstag
Nyilván, mérgemben el is adtam a játékos pc-t, mivel hencegésre és kompenzálásra alkalmatlan volt. Ilyen ez a sanyarú konzolproli élet. Szerencsére valaki sarki fényként tündököl a sötétségben, és mutatja a helyes irányt.
-
.LnB
titán
Én bele sem merek gondolni, hogy a te Nintendo Switch-ed mit tudhat/tudhatott teljesítményben! Biztos jó lehet RT-vel, 4K-ban Mario Kart-ozni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Telefonokkal az a bajom, hogy nagyon ritkán jelenik meg rá valami normálisabb játék. A 99%-a reklámnézős baromság. Az utolsó, ami hosszabb távon lekötött az az Elasto Mania vagyis Elma. Idősebbek biztos ismerik.
(androidos link: [link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
Ez nálunk is így van, nem bírnak leszakadni a telefonról. A fiam PC-n is játszik, meg néha a lányom leül az Xbox elé Sims-ezni, de ennyi. Telefon, iPad. A konzol halott, a következő generáció már nem is fogja tudni mi az...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
A 17 éves már PC-n játszik, van még remény (11,14 még telefonfüggők)
Korrekció: a 11&14 mostanában együtt Minecraftoznak XSX-en.
#109885 consono - ne adjuk fel, egyszer dolgozniuk is kell majd, akkor megutálják majd a PC előtt ülést (ha olyan munkájuk lesz)
#109886 Dinomano: a 11 éves lányom ugyanez.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csuvicsuva #109892 üzenetére
Én má nem találgatok, mert utána évekig hallgathatom
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz AMD Power #109809 üzenetére
Én a végére értem. Így magyar felirattal nagyon élveztem. Az idei évben az egyik legjobb amit kijátszottam. Nagyon lineáris de mozifilmszerű játékmenete van. A game és gunplay is nagyon bejött az időutazós, időhurkos témák amúgy is a kedvenceim közé tartoznak. Kár, hogy xboxra nem lehet magyar feliratot varázsolni rá. Most viszont xboxon elkezdem a Redfallt ha már annyi szó volt róla (az Arkane a kedvenc játéfejlesztő brigádom), hátha nekem tetszeni fog.
Ha már az előbb ment itt a vita pc-s dologgal kapcsolatban megjegyezném, hogy én is azt hittem végleg leszámoltam pc gaminggal, de mindig akad pár régebbi cím amit magyarítással kijátszok rajta. Az én pc-m alsókategóriás de a 3-4 éves játékok high és ultra beállítással simán futnak rajat fhd monitoron. Néhány történetközpontú, sokszöveges játékot érdemesebb azon játszanom a könnyebb érthetőség kedvéért mert sok esetben azért tart egy játék nekem 2x-3x annyi időbe mint másnak mert a jegyzetek, doksik fordítgatásával szöszölök akár órákig. Pl xboxra megvan a red dead redemption 1 és 2 is de abba is azért nem kezdtem bele mert gondolkodok pc-n érdemesebb lenne kijátszani magyarítással a rengeteg szöveg miatt. Igazából ha vennék egy új videókarit akkor a legújabb játékok is simán futnának a gépemen fhd-ben. Azért már rendesen leestek az árak videókariknál és 150 ezerért már olyant tudnék venni amivel ellenék egy darabig azokkal a címekkel amiket magyarítással játszanék. Xbox mellett kiegészítésként tök jó lenne a pc is. -
Iludka
tag
Sziasztok. nem találok itt prohardveren Cloud gaming fórumot. Tudtok esetleg segíteni, hogy Xcloud szolgáltatáshoz elég lehet a 30 mb/30mb Le/Fel töltési sebesség? illetve az xcloud-ban használható e a stadia Controller Ios-en? Köszi a segítséget!
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz beyruth82 #109895 üzenetére
Én a régebbi címekre és PS exek-re vettem egy Steam Deck-et.Magyarosítva ezen játszom és még néhány újabb cím is megy rajta.Minden másra ott az Xbox.
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
addikt
válasz Iludka #109896 üzenetére
Korábban azt mondták 10 a minimum, de inkább a 20 mega ajánlott. Meg iOS -en amúgy is 20 minimumot mondtak. Gondolom ez azóta is megállja a helyét (?).
Sokkal fontosabb az, hogy mennyire stabil a kapcsolat. Mert 1 giga mellett is kockásodhat a kép.
Érdemes lenne befizetni egy hónapot és kipróbálni, hogy milyen nálad.
Már nem használok iOS -t, így erre nem tudok válaszolni. Gondolom gond nélkül megy az a kontroller is, de majd más lehet megcáfol, ha nem így lenne.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons - Announce Trailer
(pixelart side-scrolling beat ’em up )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
consono
nagyúr
válasz Iludka #109896 üzenetére
iOS-en nem tudom megy e a kontroller, én DS4-et próbáltam, az ment. De. iOS-re nincs natív XCloud app, csak böngészőből megy.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest