- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Norb79 #109051 üzenetére
Nem írta, hogy 4K kell neki. Meg ahogy látom amúgy is elsődleges szempontok közé tartozik a 120Hz. Tehát monitorra nem feltétlen kellene annyit költeni.
Viszont TV -ből lejjebb elég kompromisszumos a felhozatal. Nem érdemes mindent feláldozni 4K oltárán.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Mizol29
senior tag
válasz ρσгτσ #109052 üzenetére
"Nem írta, hogy 4K kell neki."
Azt írta a mostani tv-je is 50 colos, gondolom nem FullHD-s tv Meg maradna ennél a méretnél, de már többet is beszéltünk erről a kelleténél, át kell fáradni a Milyen tv-t vegyek topikba, ott megválaszolni az összefoglaló kérdéseit, és majd ajánlanak neki valamit. -
addikt
válasz Mizol29 #109057 üzenetére
Lehet akár FHD is, de ettől függetlenül, ha elsősorban az említett multival játszik, akkor eleve nem kifejezetten lényeges a 4K. Főleg, ha a monitor is szóba került a barátja által.
Mivel a korábbi kérdésekre nem jöttek válaszok, így ez marad. Ezért írtam feljebb, hogy teljesen felesleges ajánlani bármit is, amíg nincs semmi konkrétum. Legfőképp az erre szánt összeg hiányzik a képletből.
Egyébként meg szerintem jobban jár, ha inkább itt kérdezi meg, illetve itt ajánlanak megjelenítőt a TV -s topik helyett.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz consono #109059 üzenetére
Mondjuk az az osszefugges, hogy adott mereten minel kisebb kepet kell szethuzni, annal csunyabb lesz. Common sense.
Azonos korulmenyek kozott - tehat, ha a diffi kimerul ennyiben - a 4k szebb 50 inchen, mint a fhd, hiszen elobbi 4x nagyobb felbontas. Ezzel meg csak vitatkozni sem lehet.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
consono
nagyúr
válasz persil #109060 üzenetére
Ezzel nem, de a natív felbontást meg nem kell skálázni Nincs itthon olyan eszköz ami miatt értelme lenne a 4K TV-nek, főleg 2-3 méterről nézve...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Vadernagyúr
senior tag
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de adott egy Series S kontroller. Ha rádugom gépre, semmi sem történik. Régebben simán tudtam játszani pc-n bármilyen kontollerrel. Mi lehet a probléma?
PSN: joskovagyok199
-
veterán
válasz oriic #109064 üzenetére
Jó sokkal a megjelenés előtt hozzájutsz.
Kezdetben nem hozott lázba de annyit írtak itt róla a fórumban, hogy elkezdtem videókat nézni, összefoglalókat olvasni róla - pl gamepodos beszámoló - és megvettem kemény 895 forintért az első rész és a riptide definitive editionos kiadását. 55 óra az már ad annyit, hogy ha beesik egy emberibb árkategóriába akkor vétel lehet nálam az eddigiek alapján. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
persil
nagyúr
válasz consono #109062 üzenetére
En azt tokeletesen ertem, hogy NALAD nincs ertelme valtani, plane, ha meg vagy az adott tv-vel elegedve, de a felvetes az, hogy ugyan megis mi lehet az osszefugges, hogy 4k-rol beszelgetnek a kollegak.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
consono
nagyúr
válasz persil #109073 üzenetére
Hát, szerintem ha 120 Hz-es akar játszani, akkor majdnem teljesen felesleges 4K-ban gondolkodni... Mondjuk tény, hogy nem tud már nem 4K TV-t venni, szóval my bad, tényleg.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene, mert már megvág az ideg.
Series S kontroller ma volt szervizben, analóg kart cseréltek rajta.
Most nem tudom párosítani a konzolhoz.
Ha a "bekapcsoló" folyamatosan nyomom akkor villog, de ha elengedem kialszik (olyan mintha nem lehetne bekapcsolni).
Ha a párosító gombot tartom folyamatosan nyomva akkor is villog (nem kapcsolódik a konzolhoz, konzolon is megnyomva a párosító gomb) egy idő után rezeg és ennyi.
USB kábellel összekötöttem, látja a konzol, működik, volt frissítés, lefutott sikeresen.Van valami hard reset, vagy mit kellene csinálnom, hogy kapcsolódjon a kontroller?
Remélem tudtok segíteni.
Köszi.
-
-
Wesder
félisten
válasz Wesder #109031 üzenetére
Combat Improvements, including Brutality and Physicality
As the name of the update suggests, in this patch, we focus on the physical combat and brutality that revolves around it. Top up your slay-game, and brutalize both Infected and Human type enemies.
- Cut Demolishers – and everything else – in half.
– More dismemberment!
– Every limb can be cut in 3 places.
– New visualizations of damage
done to enemies (visible bones, ribs, eyeballs, etc.).
- VFX adjustments for blood and guts.
- Players can rip out a chunk of flesh and leave a hole in the enemy’s body.
- “Spill the beans” takes on a literal meaning with the possibility of ripping the guts from your foe.
- New hit detection code for improved enemy reactions to being hit with a weapon.
- More smashed head variants.
- “Domino Ragdoll” introduced, where enemies can fall on each other, with a proper reaction to the force and weight that pushes them.
- More ragdoll improvements for immersion and emergent gameplay.
- Added an ability to dismember enemies through collisions with environment objects.
- Support for Biters seamlessly falling from high ground, including rooftops.
- Enemies can pass burning and electrocuted effects to each other.
- Added new hit reactions and improved some of the existing ones.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
g_g_g
őstag
válasz csuvicsuva #109079 üzenetére
Áramtalanítottam a konzolt, sajnos semmi változás.
(gondolom ennek az áramtalanításáról volt szó)
Az a gond, hogy olyan mintha a kontroller be sem akarna kapcsolni, ha elengedem a gombot, nem világít, nem villog, semmi.#109082NoMagix
Írtam, igen, próbáltam kétszer, úgy tökéletesen működik.#109084oriic
Sajnos nem, semmi nem történik mikor lehúzom róla.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Immortals of Aveum – Gameplay First Look Trailer
Ez ilyen effekt-szimulátornak tűnik elsőre
Live-Die-Respawn
-
válasz g_g_g #109080 üzenetére
Ha van rá lehetőség, akkor nézd meg másik gépen is. Akár xbox one/series, akár pc. De gyanús, hogy ott valami komolyabb gubanc van. Csak azt nem értem, hogy akkor kábellel meg miért működik? Ha kábellel működik, akkor valami az elemmel vagy a hozzá tartozó érintkezőkkel nincs rendben. De az is lehet, hogy csak rosszul rakták össze.
(asszonynak a flip 3 telója már kétszer volt amiatt szervizben, mert nem tudták normálisan összerakni. De ránézésre ez a típusú kontroller nem egy agysebészet.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
addikt
Diablo IV kapuja újra nyitva lesz néhány napig. Megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
mötálhed
tag
Egész tetszetős ez a Ghostwire: Tokyo. Tetszik az atmoszféra és a történet. Ez szerintem fent is marad végig jàtszàsig az AH-val és Wo Longgal ellentétben
Másnál is vannak apróbb röccenések performance módban? -
Wesder
félisten
Ugye az Oxenfree II nem jön Xboxra, mert a Netflix nem akar a Microsoftnak játèkot gyártani, valószínüleg az agresszív terjeszkedèse miatt. Ez mèg nem akkora baj, de mi van ha az új Tömbradír sem jön Xboxra, mivel az Amazonnak a Microsoft ugyanúgy konkurencia, ès pl a Lunára mèg nem osztottak 10 èves CoD szerződèst.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest