- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Iludka #109896 üzenetére
Korábban azt mondták 10 a minimum, de inkább a 20 mega ajánlott. Meg iOS -en amúgy is 20 minimumot mondtak. Gondolom ez azóta is megállja a helyét (?).
Sokkal fontosabb az, hogy mennyire stabil a kapcsolat. Mert 1 giga mellett is kockásodhat a kép.
Érdemes lenne befizetni egy hónapot és kipróbálni, hogy milyen nálad.
Már nem használok iOS -t, így erre nem tudok válaszolni. Gondolom gond nélkül megy az a kontroller is, de majd más lehet megcáfol, ha nem így lenne.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
consono
nagyúr
iOS-en nem tudom megy e a kontroller, én DS4-et próbáltam, az ment. De. iOS-re nincs natív XCloud app, csak böngészőből megy.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
CactuS
Arcképgyáros
Pont egyik ismerősnek néztem meg pár napja, hogy nálam mit csinál, stream közben nagyságrendileg 15 Mb/s volt a sávszélesség igénye - Snowrunner alatt, bár nem hiszem, hogy sokat dobja a játék típusa rajta -. De ha instabil a kapcsolat, akkor szétesik könnyen a stream.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
csuvicsuva
addikt
Hej barátom, te aztán minden gombbal játszol. Microsoft szolgáltatás, Apple telefonon, Google kontrollerrel.
Nálam már most te vagy az év embere, mindenféle gúny, cinizmus, irónia és szarkazmus nélkül.
A többieknek: már megint bő egy hónappal korábban felültök a hype vonatra, amiből később megint szopóroller lesz.
Persil, hol vagy? Még mindig a segédjármű alatt fekszel?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest