- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz smokin #110799 üzenetére
Szerintem a többség már akkor elégedett lesz , ha a bejelentett játékokból mutatnak gameplay-eket, valamint nem ártana néhány megjelenési dátum a nem túl távoli jövőben (bár ugye ez nem garancia a tényleges megjelenésre).
skroy: most jelentették be , hogy csökkentik a bővítőkártyák árait, úgyhogy érdemes várni egy kicsit .
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Wesder
félisten
válasz Hapcimalac #110806 üzenetére
Igen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ThorsHUN #110809 üzenetére
Este 7-kor: Coming Soon to Xbox Game Pass: FIFA 23, Planet of Lana, Railway Empire 2, and More - Xbox Wire
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ThorsHUN
őstag
válasz l.skywalker #110810 üzenetére
Merci! -
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Street Fighter 6 Open Beta: május 19. 9:00 - május 22. 9:00
Részletek:
Open Beta | STREET FIGHTER 6 | CAPCOMTrailer:
Street Fighter 6 - Open Beta Announce Trailer - YouTubeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
Szokásos Diablo.
Wesder és én is kaptunk csak neked akciót a Diablo Prime Evil Collectionre. Még mindig drágább, mint Izlandon (ott nekem nem adja be a plusz akciót), de nem nagy a különbség. 4500 HUF vs. 5247.50 HUF.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #110819 üzenetére
Most nézem, nekem is csak nekedben van. Ez a csak neked akciót egyelőre inkább úgy használják, ami időszakos téma inkább, anno az Ubi megszórás mindenkinél (igaz az randombabb volt), most ez is, hogy jön az új rész, igaz én baromira nem rajongok a 3-ért. A 4 amúgy majd érdekelhet, tetszettek a gameplayek.
.
-
gianni85
veterán
válasz csuvicsuva #110819 üzenetére
Egyébként annak aki anno egyetemen pc-n tolta kicsit a dio2-t, de nem húzott annyira be… van annyival jobb beta alapján a 4. rész, hogy kihagyjam a 3-at, vagy izlandi alkcióban nincs vesztenivalóm?
-
Gamepassban találtam a Besiege nevű játékot. Hát ez tök jó. Annyi a lényege, hogy az elérhető anyagokból olyan gépet kell építeni, ami túljut az ellenfél védelmén. Se grafikailag, se zeneileg, se sehogy nem üti meg a minimum mércét, de mégis hatalmas fun játszani. Próbáljátok ki!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz gianni85 #110824 üzenetére
Nem tudom, nekem teljesen kimaradt a széria, a IV bétát is csak egyszer indítottam el, amíg megcsináltam a NecroVikinget. Csak azért linkelem mindig megszokásból, mert korábban többször előfordult, hogy az aktuális akció lejárta után mindig jött valaki és megkérdezte, hol a legolcsóbb a Diablo III. Ebben meg ugye benne van a felújított második rész is.
#110823 Steve1207: én is erre gyanakszom, mert se Blizzard, se Ubi játékot nem vettem korábban konzolra. Utóbbi még magyarázható a Ubisoft Clubos összekapcsolással, ez pedig a Battle.net/Activision fiókkal akár.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz gianni85 #110824 üzenetére
Nálam anno a második rész maradt ki, az elsővel toltam régebben. Szerintem a harmadik rész jó lett, és sokat fejlődött a régi részek után, ami manapság már kissé elavult lehet...
~4.500 forint körüli összeget szerintem simán megér a 2. és a 3. rész együtt.
Szerk.:
Jah amúgy, ha a 4. részt megvetted, akkor már nem biztos, hogy megéri most beruházni a Prime Evil -re. Csak ha rengeteg időd van.Kb. 2 és fél, 3 hét van vissza a megjelenésig. Attól függően, hogy melyik kiadást vásároltad meg.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
Blizzard's plans for an Overwatch 2 PvE campaign with hero talents and progression have been cancelled, with the studio looking to instead work co-op into its live service roadmap.
-
-
Zó
tag
válasz Bad Pritt #110742 üzenetére
Nekem az a szerencsém, hogy 2020-ban játszottuk végig húgommal a 3 után. Számomra nosztalgia volt, neki első alkalom, és mindketten jobban élveztük. Sok szempontból fapados, de hatalmas atmoszférája van, és az egésznek van egy fajsúlyosabb élménye, a 3-ban meg mindent one hitelni kell, minden pusztulgurul stb. Jó az is, de nekem az az irány kevésbé jön be.
Amúgy rendszeresen játszom '90-es évekbeli játékokkal, sőt, annál régebbiekkel is, és többnyire remekül szórakozom. A Lost Vikings esetében bajban lennék, ha megfelelő modern alternatívában kellene gondolkodnom. (A Trine más, és bár bírom, számomra gyengébb feladványokban.)
-
Zó
tag
válasz Farkassacred #110721 üzenetére
Kinek mi a lényege. Annyiból nekem is fontosak, hogy részben miattuk vettem. Csak - és ezzel nyilván kisebbség vagyok - pont nem az újak, hanem a régiek miatt, hogy bepótolhassam őket (főleg kooperatívban), nekem gyakorlatilag a BC adta el a konzolt. Persze a Game Pass és a Play Anywhere is jól jött hozzá, és szerencsére a gép is rendben van.
Szerintem az exkluzívok aránya egyre marginálisabb, és megkockáztatom, az eredeti Xboxnak volt még a legjobb a felhozatala (továbbá superior portok és online lehetőségek), a 360 után pedig óriási zuhanás jött. A PS1-2 óta számomra a Sony is lejtőn van (hiába a produkciós színvonal, a fanfárok, én nem feltétlen azt keresem, amit ők nyújtanak, bár nem is ugrom el előle). Őszintén szólva gyakran érzem úgy, hogy a régi játékokba ölni az időt érdemesebb, mint újakba. Persze vannak frissebb liblingjeim is, csak nem minden trend tetszik, és persze a régiekből azokat fogyasztjuk, melyek kiállták az idő próbáját, az újak pedig itt vannak mind szem előtt.
-
Zó
tag
válasz consono #110727 üzenetére
Biztos én használom rosszul az XSX-et, de nálam ugyanúgy telepíteni kell a játékokat, mint PC-n kliensből, legfeljebb a letöltés valamiért lassabb nálam az MS-től, így tovább tart. Ráadásul a PC-m is tévére kötve, mint a konzol(ok), így én nem elsősorban ebben ragadnám meg a különbséget.
-
consono
nagyúr
Ha csak azt nézem, hogy egy helyről, egy kattintással jön minden, már az is nagy különbség Nem kell MS, Epic, Steam, EA, gog, stb. De szerintem ha kérdőíveznénk, úgy általánosan a PC tulajok között, 20% alatt lenne a TV-T használók aránya (vagy nagyon meglepődnék). Szóval nekem, de, ez az egyik legnagyobb különbség.
Meg persze az ár, amit kényesen kerül mindenki, a Series S árán irodai PC-t is nehéz összerakni... Lassan egy jobban kiépített Raspi 4 többen van..Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gianni85
veterán
válasz consono #110835 üzenetére
Mondjuk az árat felhozni már tényleg felesleges, mert védhetetlen. Mikor egy középkategóriás vga annyiba kerül (ha nem többe) mint egy xsx… persze ilyenkor jön, hogy lehet használtan venni, meg különben is a 3 éves közepes konfigon jobban futnak a játékok… aztán az se teljesen állja meg a helyét, hogy a játékok annyival olcsóbbak lennének (konzolon ott a használtpiac), na meg az áramfogyasztás (rezsicsökkentés )
Nekem az építés miatt hiányzik a pc, mert baromi jó esztétikus konfigokat csináltam régen, de ma már nem bírnám anyagilag. -
consono
nagyúr
válasz gianni85 #110836 üzenetére
Ismerős a dolog Még a COVID előtt építettem az asszonynak meg a kölöknek is gépet, pont jókor. De a múlt nyáron mikor magamnak akartam, már inkább vettem egy notebookot még a nagy áremelkedések előtt. Desktop sem jött volna ki olcsóbban, mert kicsi gépet akartam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
Átlagosan amúgy tényleg drágábbak konzolra a játékok, legalábbis a digitális áruhazakban, storeokban. Használt piacot nem ismerem. Néha megdöbbentő árkülönbségek vannak a pc-s játékok javára. Pc-t én csak a magyarítással rendelkező játékok miatt fejlesztenék ha lenne teljesen felesleges pénzem erre. Kicsit azért reménykedek, hogy az ai elterjedésével a fordítások filléres, végtelenül egyszerű dologgá válnak majd a közeljövőben és teljesen termeszetes lesz, hogy a konzolokra megjelenő játékokban is elérhető lesz a magyar nyelvű feliratozás.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz beyruth82 #110838 üzenetére
Én erre nem PC-t fejlesztettem hanem vettem egy Steam Deck-et.Magaddal viheted bárhová és a magyarítás is működik.Minden másra ott a az X-Box.
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
veterán
válasz Dawide@axele #110839 üzenetére
Azt nem nagyon ismerem csak fél füllel hallottam róla.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz beyruth82 #110840 üzenetére
Pedig nagyon jó kis masina!Nem a legerősebb de bőven el lehet vele játszogatni.Én Ps-ex címeket tolok rajta.Uncharted , Death Stranding , Spiderman, Days Gone.
[ Szerkesztve ]
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Redneck
nagyúr
válasz Dawide@axele #110839 üzenetére
Én is abba az irányba tartok épp. VGA-n és PS5-ön is gondolkodtam, de 1-2 játék miatt, mindkettőt túlzásnak érzem.
Úton a Deck, itthon meg pöröghet a box és a GP.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hadam98
senior tag
Most kipróbáltam megint az új FIFA részt, hát nem tudom… Azért ez a játékmenet még mindig egy hoki. A japán liga meg kikerült. Az első meccsen az ellenfél kapusa (ai) kifutott a szöglethez, gondolom már be volt rágva, hogy más nem tud fejelni.
Maradok az EFootball-nál. -
Frod
addikt
Tegnap újra leültem a Benedict Fox elé, és kb 10x-e sikerült leverni az első boss-t, pedig érzésre nem csináltam semmit sem másképp, de egyszercsak beadta.
Legalább lehet folytatni.Egyébként kicsivel utána megkapjuk a duplaugrást, és a hp-löttyön is lehet fejleszteni!
Do you see the white shadow?
-
ThorsHUN
őstag
-
hadam98
senior tag
válasz ThorsHUN #110845 üzenetére
Nem tudom mikor játszottál vele utoljára de azóta rengeteget fejlődött és nem lassabb már a játékmenet. Jelenleg úgy kell elképzelni mint egy realisztikusabb fifa. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudok nyerni, hanem ahogy össze van rakva. A játékmenet mint egy hoki, oda tapadnak az emberek a labdához ráadásul minden második gól ugyan az. Az animáció is annyira életszerűtlen. A UT meg egy vicc. Jó csapatot is nehéz és idő összerakni, de még mezt is külön kell szerezni. Ami van az Efootball-ba minden téren jobban össze van rakva. Igaz még nincs rendes offline tartalom, de elvileg a 2024 részben már ez is lesz. Szóval nem, maradok az ingyenesnél. Amúgy a grafika is ott van. Az új stadion szép lett és vannak már realisztikus arcok jó pár játékosnál. Javaslom egy nehezebb fokozaton próbálj ki egy authentic meccset.
-
Zó
tag
válasz consono #110835 üzenetére
Ha az ágyfelhasználók 80%-a fakírágyat használna, én akkor is kényelmesnek találnám a sajátomat, és valójában mindenki másnak is lehetne sajátja. Érdekes a statisztika, de az a kérdés, hogy muszáj-e a fakírkodni. Hát nem
A több kliens lehet zavaró, a Ubié pláne, de általánosságban Alt-Tab-bal egy pillanat váltok közölük, számomra a boxos felület kényelmetlenebb ennél, az egységesség előnyei ellenére (nagy kár, hogy a GOG a kliensegyesítés Galaxyt szinte magára hagyta). Sajnos a konzolos felületek és a gyengébb kliensek marha messze vannak a Steamtől (nem a Big Picture-re gondolok, az egy vicc, és tesznek is rá jó ideje), pedig az sem tökéletes.
A lényeg, hogy szerintem a beteszem és játszom már jó ideje inkább a múlt leírása, mint a konzolos tömegek számára a mindennapok. Volt ilyen valaha. C64-en például lehet "pécézni" (kazettával, floppyval, parancsokat beírogatva, turbó módozni stb.), de cartridge-et betolva instant játszani is. Ott voltam, megéltem. Ahogy a régi konzolokon is. Előbb volt konzolom, mint PC-m. Ez már a növekvő tárhelyigénnyel megkopott, amikor bejött kényszerűen az optikai meghajtó, de a 7. generáció végképp betett. A PS3 annyira borzalmas volt, hogy inkább újra szerkesztettem volna config.syst. (Ezt teljesen komolyan gondolom. Annyira.) A Series más szint már bírom, használom, de "bloated" a régi jó és rossz értelemben is vett faékséghez képest. Nekem PC-n is ott vannak a kliensben a játékok, elől a legfrissebben használtak, csak nem kontrollerrel, hanem egérrel indítom őket. Lehetnek különböző preferenciák, megértem, de eltúlzottnak tartom a különbségtételt. Főleg azt tekintve, hogy a '90-es éveket megéltem játékosként.
Az XSS nagyon jó ajánlat tud lenni, főleg használtam. Gondoltam is rá az XSX mellé, de bánt a gondolat, hogy gyengébb Mindazonáltal 60k-ért beszerezni egyet, ha a kontroller a csomagban nincs lestrapálva, az nem semmi. Viszont én tényleg nagyon jókat retrózom 100k-s PC-ken is, akár dedikált VGA nélkül is. Bármilyen masinából kihozom az élményt (bár konzolon limitáltabbak a lehetőségek a performanszjavításra), sőt, talán még az újdonságot hajszolva a legnehezebb. De nem is izgatnak a Vörös Bukások.
-
Zó
tag
Igen, a PC-s hardverek mindig drágábbak voltak, az utóbbi időben pedig ment egy extra őrület. Lehet most is az XSX-nél drágábban venni középkategóriás VGA-t, korábban pláne lehetett. De az én kártyám, mely eddig állja a versenyt vele, az most kb. 150k boltból. Lényegesen erősebbet meg lehet venni az XSX árából. Mellé még kell sok minden, de ez a túlzásokhoz képest árnyálja a képet. Eközben nominálisan a konzolok árai is feljebb kúsztak, és a megszokotthoz képest launch óta nem olcsóbbak lettek, hanem drágábbak. Néha úgy érzem, hogy ez csak nekem tűnik fel
A havidíj felé terelés, a multi fizetőssé tétele pedig listaáron elég borsos lenne, de mág ügyeskedve is tesz hozzá az árhoz, persze így kevesebb játékot kell venni, de a havidíj már szinte muszáj. Ha egész évben a megvásárolt CoD és FIFA megy, akkor is. (A havidíjazás főleg akkor fájdalmas, ha több platformod van. Többfelé fizetni? Ráadásul PS-en akkor olcsóbb, ha folyamatosan van?)
A használtpiacra meg azt tudom mondani, mint aki régen gyűjtőként aktívan ebayezett, másoknak is intézte a beszerzést, találkozók sorát bonyolított le, rendszeresen járt postára: nem hiányzik. Ha órabérbe átszámolom a rászánt időt, tényleg csak akkor éri meg, ha veszek valamit day1, aztán gyorsan alig bukóval lepasszolom, vagy nagy tételben gondolkodom. Egyik sem érint, mert ha valami azonnal kell, az nálam azt is jelenti, hogy megtartós. De kevés az ilyen. Egyébként meg az akciók és az előfizetésekbe kerülés bármikor lecsökkentheti a piaci értéket, de nem követem az árakat. Nem járt még lemez az XSX-emben. Félreértés ne essék, jó, hogy van lehetőség a lemezes szórakozásra, csak egyénfüggő, mennyit lehet fogni rajta. A "kötelező" Game Pass (ha már Gold, legyen kövér) mellé meg ugye még kisebb rá az inger.
Egyszóval: a PC nem olcsó, de ésszel nem megfizethetetlen, a konzol jó ajánlat, de nem annyira filléres, mint amennyire tűnik, nekem meg van mindkettő, és tök jó így
Megjegyzem, exkluzívokra a PC a való: viszi az MS-exkluzívokat (retróból persze az emusakat vagy az eredetileg is PC-seket), a PS-exkluzívok csorognak (vagy a retró emulátorral mehet), a Nintendo meg viszonylag frissen is megoldható emulátorral, a "backward comaptibily" pedig a legjobb. Eközben tényszerűen a legtöbb friss exkluzív is PC-s, az más kérdés, hogy a nagy részükhöz elég egy IGP
-
Norb79
őstag
Nagyon torzítani kell a saját igényeket ahhoz, hogy ne legyen sokszoros az ár különbség a két megoldás (pc vs konzol) között.
Persze a minecraft, meg az xbox classicra megjelent címeknél nem olyan nagy a különbség megjelenésben az xsx és hasonló áru komplett pc között, de ez nem azért van, mert egyenértékű a kettő, hanem mert ezekre borzasztó overkill az xsx is.
Egy plague tale2, vagy gears5, vagy FH5 esetén viszont szemmel követhető, hogy hasonló látványhoz mennyibe kerül egyik megoldásban és mennyibe kerül másik megoldásban a hw környezet, és az sajna ég és föld, évtizedes távon befizethető belőle a GPU, amivel olcsóbb az xsx-es megoldás.
Az xsx meg erre van kitalálva, nem a 80as évekbe visszamenőleg nosztalgiázni. Nyilván korlátozottan arra is van lehetőség, de nem ez a célfüggvény, szóval ezen szűk metszeten keresztül összehasonlítva a két megoldás költségeit nem biztos, hogy a legobjektívebb képet kapjuk. -
Hoppá! Valaki még emlékszik a Lost Vikingsre? Snesen rongyosra játszottuk. Egyébként a Blizzard Arcade Collections játékban benne van mindkét rész, ráadásul akciós is most. Ha van kedved nosztalgiázni, akkor nézz rá. Van benne helyi co-op is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest