- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
-
Redneck
nagyúr
válasz Dinomano #109401 üzenetére
Hangulatos volt, de én is jobban szeretem, ha nem vagyok az ellenséggel szemben tehetetlen. Más stílus, de nem baj hogy megcsinálták, elég jól fogyott.
Vártam a CM-et, és a fikázás sem érdekelt, de szerintem gyenge a műfajban. Talán nem véletlen, hogy azóta sem lett a rajongók kedvence. Forgalmazzák még valahol?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gianni85
veterán
válasz Dinomano #109400 üzenetére
Lehet nekem is megkoptak az emlékek. PS2 nálam még chippelve volt és minden szar megvolt. Akkor annyira nem mozgattak a PS játékok, de nyilván az ilyen crash meg spyro jók voltak. Autós játékokból nekem inkább a DC-s Metropilis Street Racer, vagy X-es Project Gotham tetszett, GT sorozat sose jött be. GTA trilógia viszont nagyon jó volt, de 360-on a 4-5 teljesen más szint volt már.
consono
PS3-4-en nekem az uncharted az etalon PS2 után viszont a Sony nálam csak másodhegedűs, akkor szereztem be rövid időre gépeket, amikor már kellő mennyiségű ex összegyűlt ami érdekelt. PS5 ezért még egyáltalán nem mozgat, valszeg pár évig még nem is fog. -
veterán
válasz Redneck #109403 üzenetére
Isolationnál a mentesi rendszert is nagyon elszúrták. Én azért hagytam félbe mert egy résznél 2x-3x mindig rámtalalt az alien akármit csináltam és ilyenkor közel 50 perccel azelőtti mentéstől kellett újra kezdenem. Kellett volna bele checkpoint rendszer vagy egy sokkal jobb, gyakoribb mentési lehetőség.
-
veterán
válasz Bad Pritt #109406 üzenetére
Igen az valóban nem 😀
Bár azért érdekes volt a játékban, hogy én a legkönnyebb fokozaton kijöttem egy szekrényből mikor kiment az alien a szobából de ahogy kiléptem a folyosóra egyből visszafordult és megölt pedig végig guggolva közlekedtem, addig yt videókon legnehezebb fokozaton mások úgy szambáztak és hangosan trappolva futottak ugyan ennél a résznél de az alien rájuk se hederített, hanem elment.[ Szerkesztve ]
-
Dinomano
senior tag
válasz frankdelgado #109402 üzenetére
Izoláció kb. egyik legszebb játék X360-on, PS3-on. :-)
Aliens meg a Termi 2 mellett all time Best (sci-fi) akciófilm.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Bad Pritt #109408 üzenetére
Nah, én ilyen szintre sohasem jutottam el, hogy észrevegyem az AI hibáit (Kérek tippet, hogy mire kell vigyázni:-) )... Nagyon tetszett a hajó, a hangulat büntet, a grafika is. Baxus, újra neki kellene állnom. A hajó és a hangulat volt annyira jó, mint Prey-ben vagy Dead Space-ben. Ráadásul ugye nem csak Alien akart kinyírni, hanem androidok is, meg sima mezei emberkék...
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Zoshi85
aktív tag
válasz thedivision2 #109370 üzenetére
Állítsd át performance módra. Alapból felbontás pioritassal indul. Amúgy érdekes.. Fordítva szokott lenni 🤣
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Dinomano
senior tag
válasz gianni85 #109404 üzenetére
A GT 4 nagyon szép volt PS2-ön, de a körökre osztott zárt pályás versenyek valahogy nem a szívem csücskei. A GTA-al mindig az volt a bajom, hogy akkora nehézségi tüskék voltak bent (régiekben), hogy mindig feladtam a játék közepe felé. (Meg ugye: Vedd fel mindig a küldetést, harmincadjára is.)
Az újabbak közül X360-on a közepéig elvittem a GTA 4-et, viszont az a rész teljesen lemezről dolgozott, és nem engedett tovább egy idő után, koszos lemezre hivatkozva. (Karcolásmentes volt a disc.)
Uncharted: Szerintem a 4. a legjobb rész. Az elsőt szerettem, a másodikat nem igazán, a 3. rész meg oké volt./(^_^)____7=--- - - >|
-
Hgyy
friss újonc
Szasztok, tavaly decemberben, üzletben vásárolt series s-re letöltött játékok lefagynak. Support által javasolt frissitések, törlések, telepítések elvégzését követően is. Esetleg v.kinek kezében van a szent grál a megoldáshoz vagy cserlétessem le gariban a konzokt? Felhőben nincs gond csak a letöltött játékokkal. Lefagy majd visszadobb az xbox game pass nyitooldalra. Köszönöm.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #109418 üzenetére
Hú, azt a Racert ha felújítanák.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
elder troll
őstag
válasz csuvicsuva #109419 üzenetére
Az már tudtommal a podracer felújítása.
szerk.:
szemre ez a régi,
az újat nem tudom megkeresni, mert összefosta magát a kereső.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz elder troll #109420 üzenetére
Huaahh, én erről vajon miért nem tudtam?
-
elder troll
őstag
válasz csuvicsuva #109421 üzenetére
Szerkesztési időn belül nem tudtam összeguglizni az infókat, a store keresője konkrétan nem működött.
Amit linkeltem "ez a régi" címszóval, az a 2020-ban megjelent verzió, de képek alapján a textúrák és a modellek nagyon hasonlítanak az eredetire. Szóval tévesen írtam, hogy a remastered lesz a havi "ingyen" játék, mert azt egyáltalán nem találtam a store-ban függetlenül a kereső megmakkanásától. Valszeg valami rajongói változat lehet a linkelt youtube videóban.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz elder troll #109422 üzenetére
De, elvileg ez a felújított verzió, legalábbis megjelenési dátum alapján. Persze, hogy fél évvel a PS és a Switch megjelenés után jött ki.
-
ThorsHUN
őstag
válasz csuvicsuva #109419 üzenetére
U azt imádtam régen
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #109423 üzenetére
Nem, ez csak egy elég gány minőségű HD port.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
elder troll
őstag
Mai szemmel bűn rusnya a 2020-as verzió, azt még a legnagyobb fanatikusok sem hívnák remaster-nek, max "HD" verziónak lehetne csúfolni a felbontás miatt, de a modellek és a textúrák is a kétezres éveket idézik, úgyhogy megtévesztett a youtube videó. A linkelt videóban sokkal jobban néz ki, de az csak egy rajongói változat. A szerkesztési időlimit és a kereső haldoklása miatt hittem azt, hogy az egy valós remaster. Mondjuk lenne rá igény, nekem is nagy kedvenc volt anno a podracer.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Cassette Beasts is officially coming to Xbox Consoles and Xbox Game Pass on May 25th!
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #109427 üzenetére
Hát nem tudom, nálad mit jelent a felújított változat, de ami most bekerül Goldba az az eredeti játék HD változata.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak én nem látom Game Pass játékok között az elvileg ma megjelenő The Last Case of Benedict Fox című alkotást?
szerk:
Ok, csak vak vagyok, este 6-kor jön. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #109431 üzenetére
#109423. Ott miről írsz akkor?
-
homerhamm
addikt
Na, most akkor mit kapunk?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bad Pritt
félisten
válasz homerhamm #109435 üzenetére
Az eredeti SW Racer 2020-as HD portját. Teljesen autentikus élmény, az N64-es változat textúrák alatti csálé geometriái, gagyi mesterséges intelligenciája is megmaradt, illetve a UI-hoz sem nyúltak és maradt kb. 480p felbontású.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Augusztus 25!!! \o/
Live-Die-Respawn
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bad Pritt #109433 üzenetére
Elder Troll használta a felújítás szót, miután én megemlítettem, hogy de jó lenne, ha felújítanák. Azt írta, hogy amit linkelt, az a képek alapján a régi változat, én nem néztem a képeket, csak a megjelenési dátumot, amely szerint az az új változat, közben meg ő is rájött, hogy a videó az egy rajongói videó és nem ez a verzió, de attól én még azt hittem, hogy valamennyire csak felújították.
Folyamatábrát is rajzoljak?
Joccc07: azt hittem, hogy csak én emlékszem rá.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #109444 üzenetére
Nem kell, köszi, legközelebb elég lesz annyi, hogy benézted.
-
csuvicsuva
addikt
válasz elder troll #109447 üzenetére
Nem akartam rád kenni, csak Omni-Man valamiért engem pécézett ki.
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #109449 üzenetére
Ő J. Jonah Jameson
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest