- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Azt nem tudom hogyan, nálam úgy megy, mint atom. 4K@60fps@FSR2.1_quality. Nem azt mondom, hogy meg sem röccen, mert van egy minimális traversal stuttering, de az is inkább I/O miatt szerintem, de ilyen pár frém, ha új területre megyek át. Azt leszámítva beton 60. EPIC-en tolom, szerintem nem csúnya. Az animációk lehetnének jobbak, meg az ai kőbuta, cserébe szerintem tök jó a gunplay. Tegnap ért véget nálam a Dead Island 2, ránézésre ez sem tűnik semmilyen szempontból jelentősen rosszabbnak, max unalmas lesz hamar (picit azt is untam már a végére). De hogy ez hol 4 pontos játék meg ilyenek...mindegy, én ezekkel az értékelésekkel már nem foglalkozom abszolút, max röhögök rajta. Mint a 8 pontos szarwarszon.
-
-
veterán
válasz AMD Power #109803 üzenetére
Igen, ilyen szempontból nagyon jó a gameplay. A harcok, képességek, stb. Mondjuk én youtubeon nézem hol vannak a chronos pontok amikkel a képességeket lehet fejleszteni (jól el van dugva néhány) és így közel maxra van már fejlesztve mindegyik képességem. Magyar feliratos atvezető youtube videokat is nézed vagy szigorúan csak a játék?
-
Moby
addikt
-
Moby
addikt
Ráadásul gondolom coopban duplán fun, szóval az egész jelenségre én csak megvonom a vállam. Nálam majdnem biztosan végig fog menni, de szegénynek most esélye nincs, mert előbb a Benedict Foxot és a Brumble-t kéne sorravenni, aztán Zelda TotK, és az még bőven forogni fog, amikor beüt a Dio4. Szóval nem mostanában fog ez menni, de fog menni, nem látok én ezen semmi olyat, ami miatt ne kéne neki mennie.
-
AMD Power
titán
-
Bad Pritt
félisten
Normálisan összerakott konfigokon néz ki szarul és fut még szarabbul. Jó neked, hogy nálad megyeget, de nevezzük nevén a gyereket, ez egy félkész hulladék, az Arkane szégyene.
Ja és koopban duplán szar a nonexistent AI miatt.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #109818 üzenetére
Nem tud most ennyi kapni sajnos. Fogalmam sincs mikor fog tudni kapni ennyit. Nincs annyi játékra fordítható időm, ami az összes végigjátszásához kéne, ami érdekel.
-
Elderath
őstag
Én nem tudom mostanában mit szedsz, de ez a redfall ez valami förtelem. Olyan mint egy concept phaseben lévő pre pre alpha játék 15 évvel ezelőtti grafikával meg szánalmas 30fpsel konzolon. Starfield lesz az utolsó szög ebben a koporsóban, mert a 10 hónapos halasztás semmi másra nem utal csak arra, hogy vállalhatatlan állapotban volt amikor meg akarták jelentetni és le merném fogadni, hogy szeptemberben se lesz sokkal jobb a helyzet
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Wesder
félisten
A Redfall nagyobb szègyen az MS-nek, mint Pearl Harbor volt az USA-nak.
Akár úgy is fogalmazhatnèk hogy pearlharborító, amit művelnek a Microsoftnál.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Moby
addikt
válasz Elderath #109820 üzenetére
>concept phaseben lévő pre pre alpha játék 15 évvel ezelőtti grafikával meg szánalmas 30fpsel konzolon.
Hát ugye nem konzolon tolom, de arra világosan emlékszem...itt van előttem máig, amikor 15 éve ez (vagy ehhez nagyon hasonló) kigurult a PS3-ból
[link]
[link]
Sajnos nyomtalanul telt el az emúlt 15 év. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #109822 üzenetére
Amúgy mi van ha a Microsoft szemében ez a játék kb. ugyan azon a szinten van mint a Bleeding Edge volt?
Vagyis látták már előre, hogy ebből nem lesz semmi, de mivel már a felvásárlás előtt dolgozott rajta az Arkane Austin, így hagyták, hogy azt csináljanak amit akarnak. Elvileg van is egy ilyen pletyka, hogy igazából a Microsoft mindig is tudta, hogy ebből jó játék nem lesz.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Moby
addikt
válasz Wesder #109827 üzenetére
Mert abból amúgy hiány van? Atomic HEart, Dead Island 2, etc..etc. Nyomtam azóta még egy kicsit. Két óra után a legnagyobb bajom (és ez tényleg eléggé dealbreaker dolog), minibossfight fight közben kivágott arknet connection lost-al, majd ahubon találtam magam...
Viszont ez a Bramble eszméletlenül egyedi, és nyomasztó cucc. Ilyen tilt shift lenses kamerakezelést utoljára talán valamelyik nintendo játékban láttam.[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Beletettem a Redfallba 4-5 óra játékot.
A grafika iszonyú helyenként. A legszebb az, amikor a textúra nem élesedik ki egy felületen, tehát betölti a játék az alacsony felbontásút, de nem képes betölteni a később a magasabb felbontásút és egy mosott valami marad ott textúra címen.
Az animációk többsége darabos, de olyan szinten fosch, hogy az már-már művészet ennyire rosszul megcsinálni.
Az NPC-k olyan szinten rondák megjelenésre, hogy az már nekem okoz fizikai fájdalmat. Arról nem is beszélek, hogy mennyire érdektelen/unalmas karakterek kivétel nélkül. Részemről mind ott hallhat meg a kis városukban...
Az tárgyak, főleg az autók, kb olyan, mintha baltával faragték volna ki őket.
Az ellenfelek iszonyúak. De minden téren... Ha fogsz egy mesterlövész puskát és távolról nézed őket, az felér egy önkínzással. Elakadnak minden tereptárgyban járőrözés közben, elakadnak egymásban. Ha melléjük lősz messziről észre sem veszik. Ha kilövöd az egyik társukat és látják, hogy az meghalt, van, hogy nem foglalkoznak a halottal, de konkrétan lexarják...
Letoltam két Bossharcot. Az egyikben a boss beragadt egy házban a konyhaasztalba, easy kill. A másikban a fal mögül kilépve majd visszalépve lecsipegettem a Bosst, aki végig fel alá rohangált, mondta a magáét, megígérte, hogy megnyúz és megissza a vérem, de igazából egyszer tudott csak megkarmolni...
Mindez hagyján lenne, a gunfight rész a legalja az egésznek, ami azért gond, mert ez egy lövöldözős játék... Ilyent én már nem tudom mikor láttam utoljára. Borzasztó.
Ezt a játékot én még pár hónapja nagyon vártam. (Persze amikor megjött az első hosszabb ingame videó hamar kijózanodtam.)
Mai napig a Dishonored az egyik kedvenc fps-em, nem értem, hogy ezt hogy voltak képesek összerakni és még azt sem mondhatjuk, hogy sürgették őket, mert az MS adott nekik bőven időt és gyanítom pénzt is. Ezt a játékot el kellett volna kaszálni, mert jelenleg ebben a formában az emberiség ellen elkövetett bűnként tartom számon... -
Wesder
félisten
Itt lènyegèben az AI helyesen működik nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Na megnéztem én is, ez tényleg a kenyérpirító szint, rettenetes optimalizáció, de még egy SS-nek is képesnek kell(ene) kitolni a 60-at 1080p high-on, nem pedig amit kaptak, hogy még tükröződés is le van kapcsolva teljesen. Bedobom off topikba, de kiábránító a konzolos teljesítmény.
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem hittem hogy ezt mondom, de a Redfall helyenként úgy néz ki, mint egy Xbox 360-as játék. o.O
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #109835 üzenetére
Mondjuk akadnak momentumok, amikor már inkább a classic Xbox jut inkább az eszembe, amikor ilyeneket látok (újratöltésig ilyen maradt)
Amúgy a küldetések felépítését én nem tudom ki találta ki, de ez, hogy menj vissza minden misszió után a bázisra, hogy vegyél fel egy újat roppant rémes megoldás. Aztán az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a játékban én eddig még nem láttam rendes átvezetőt, csak ilyen álló képsorokból álló valamiket, amit a kiválasztott főszereplő narrál...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #109838 üzenetére
ÉN egyelőre a coop részét még ki sem tudtam próbálni, mert ismerősök elhajtottak, hogy ne vicceljek már
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz oriic #109836 üzenetére
menj ki 40percre az openworldbe aztán rájössz,hogy nincs benne semmi,és ezt ōk is tudták. tehát a gameplay loop: fast travel, objective->fast travel haza...&repeat. az a borzasztó,hogy ilyen farcry fetch questekbōl áll az egész játék, a fészkek pedig mind ugyanazok katasztrófa
a state of decay2 szerintem sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #109840 üzenetére
Próbáltam kicsit felfedezgetni, két safe house-t kinyitottam, a hozzájuk tartozó egyik quest bebugolt és a boss ott állt, de nem támadott, nem lehetett sebezni. Aztán a lockpickeket max ládákra szabad használni, én két házba is bementem, amiket ezekkel kinyitottam, konkrétan SEMMI lootolható cucc nem volt bennük.
Az AI borzalom, volt hogy a két méterre álló katonát lelőttem shotival, majd a társa elsétált mellette ügyet sem vetett rá, de rám sem, holott a hullán álltam...stb.stb.stb...
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
A Quantum Break végig könnyű volt szerintem normálon. De a végét nem tudom megcsinálni. Valószínűleg azért mert a játék kezelhetősége , főleg a speciális tulajdonságok kezelhetősége nagyon el lett @urva.
-
gianni85
veterán
válasz AMD Power #109843 üzenetére
Végére már teljesen ki kellene hogy legyenek fejlesztve a képességeid. Annyi a trükk, hogy a piros pulzáló területről menekülnöd kell az időlassítós gyors futással, mert oda robbant Paul. 1-2 ilyen után van időablak mikor sebezhetővé válik ott fent. Na legnehezebb fokozaton én is vért izzadtam mire meglett
szerk. Kb fel-alá kell a raktárban rohangálni, miközben elárasztanak a katonák is, és figyelni mikor tudod a boss-t sebezni
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
válasz oriic #109834 üzenetére
fú én is adtam egy esélyt neki. asszem 20percem van benne de törölni fogom a fenébe... az első küldit lenyomtam de asszem elég is volt.
A játszható karakterek egyike sem nyerte el a tetszésem... rég volt olyan amikor úgy választottam karaktert, hogy na melyik tűnik kevésbé rossznak mint a többi...
Ez még a 4 pontot sem kellett volna hogy megkapja 10ből..
Engem a legjobban a karakterekkel való interakció akasztott ki, lenyomod, hogy beszélj vele, más játékoknál ilyenkor eltűnik az interakció lehetősége amíg beszélnek mondjuk. itt kinn volt még mindig az X... na mondom akkor nyomogatom hátha gyorsabb, de semmi.
A következő feladat jelző is elég fura... az egyik csajszit simán kikerültem mert azt hittem a másik szobában van mivel ott benéztem az ajtón és nem volt a feje felett semmi jel, hogy na vele kéne beszélni. Persze az ellenfelek feje felett lehet millió kérdőjel de egy nyamvadt jelölő az nem kell az aktuális "célpontra"...
Na jó nem puffogok tovább: 2/10the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest