- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
aktív tag
Köszi a felajánlásokat, tényleg csak ámulok 😉
-
laracroft
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a Mass Effect Legendary Edition nekem nagyon bejött... Ráfordított 68 óra repült mint a Normandy 😁
-
Peat76
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #107958 üzenetére
És a mai napon visszatért a Quantum Break a store-ba és a Game Pass-ba is [link]
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz Fox Mulder #109329 üzenetére
Nem is baj, mert már egy vicc ez az egész.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #109282 üzenetére
Wow, már megint Karácsony van???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
válasz csuvicsuva #109335 üzenetére
Ravasz ez a Phil, így most már semmi akadálya annak, hogy a CoD xbox és pc exkluzivitást kapjon 1-2 évre (lásd Sony és Square Enix love story).
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Itt a helyem!
Köszönöm a lehetőséget!>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
laracroft
aktív tag
Csak nekem nem megy az xbox app? Homokóra hegyek...
-
thedivision2
aktív tag
Hát ez a Street Fighter 6 nem rossz dolog, viszont az elég érdekes, hogy amíg a "városban" rohangálsz, meg van a 60 FPS, amikor meg elkezdesz verekedni hirtelen már csak 30 lesz.
-
csuvicsuva
addikt
Ennyi, megoldják okosban. Mondjuk engem igazából semmilyen formában nem érint sem az Activision, sem a Blizzard, sem a King. Eddig is megvoltam a játékaik nélkül, ezután is megleszek.
De ez a magyarázat hozzá. Ennyire ne degradáld le anyósodat.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
#Redfall is now available for preload!
Xbox Series S: 42gb
Xbox Series X: 78gb
PC: 103gbI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Scholes9
nagyúr
Xbox Play & Charge akku nem veszi a töltést, akkor az kuka jól sejtem Megnéztem ugyanabban a kontrollerben a másik P & C akkuval, azt hibátlanul tölti.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dinomano
senior tag
válasz gianni85 #109378 üzenetére
Egyik legjobb játéksorozat. Én úgy vagyok vele, hogy a 2000-2010-es évek egyik legkomolyabb kulturális terméke az orig. trilógia. Meg brutál vállalás volt az egész. Az első rész elején lévő egyik jelenséget a harmadik rész legvégén magyarázzák meg... :-)
Meg azok a kapcsolati gráfok... A beépülő sztori dlc-k...Nekem az Andromeda-val sem volt bajom, de jóval gyengébbre sikerült.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
oriic
HÁZIGAZDA
Aliens: Dark Descent - Official Pre-Order Trailer
Egyre jobban érdekel a játék.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gianni85
veterán
válasz Dinomano #109381 üzenetére
Nekem amúgy is az x360 éra volt eddig a legmeghatározóbb élmény. Gondolom az is közrejátszott, hogy akkor tudtam a legtöbb időt játékkal tölteni, megvolt már a kellő nyelvtudás, készség, és mind grafikában, mind játékmenetben kellően szépek és komplexek voltak a játékok. Élmény szempontjából azóta számomra nem igazán fejlődött az ipar (sőt!)
-
addikt
válasz gianni85 #109385 üzenetére
Szerintem az Xbox eddigi legjobb időszaka volt a 360 -as generáció. Több szempontból is. Számomra még mindig az a top generáció zöld oldalon.
Szerk.:
Plusz vezérlő tekintetében is örülnék egy újra kiadott vezeték nélküli 360 -as kontrollernek. Akár a forgatható dpad verzióból is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
mcwolf79
veterán
Kiváncsi leszek erre mit lép a MS. Van-e valami “B” terv
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
consono
nagyúr
Nagyjából én is így vagyok (bár játékélményben nekem a legtöbbet a PS4 adta), de én a 360-al kezdtem a konzolos korszakot Én is ott toltam végig először a ME trilógiát, azóta is a top 5 játékom között van!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mötálhed
tag
Akkor nem csak én vagyok úgy vele, hogy a régebbi címek jobbak
Vagyis sokszor inkább jobban lekötnek mint az újabbak. -
Redneck
nagyúr
válasz frankdelgado #109390 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék. Colonial Marines, Covenant?
Megvárom milyen lesz, de kéne már egy jó Alien cím, az Isolation után.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Steve1207
veterán
válasz frankdelgado #109393 üzenetére
Colonial tök jó volt, én pl a Fireteam-et is nagyon szerettem, pedig azt is lehúzták minden oldalról, de nagyon jó volt a hangulata.
(#109397) laracroft: Forgotten Sands egy rettentően alulértékelt játék, nálam az mindig top cím lesz (valamint a filmet is szerettem, talán az első korrekt adaptáció volt a piacon, ami simán megállja a helyét a mai napig).
.
-
Redneck
nagyúr
válasz laracroft #109397 üzenetére
Hú az de jó kis game volt! Megszívatott egy-két buggal (PC-n), ezért abbahagytam a háromnegyedénél. A Ubisoft support lesz*rta a problémát, ezért azóta csak módjával vásárolok tőlük.
frankdelgado:
Nem érdekeltek a kritikák, de nagyon B kategóriás lett, refundoltam. A Covenantot meg inkább hagyjuk. Sikerült a Prometheus idióta társaságát is überelni, és zavaros lett az egész.
Inkább ezredszerre az Alien és az Aliens!Steve1207:
Ugyan csak egyszer láttam, de a filmről is pozitív emlékeim vannak.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Dinomano
senior tag
Nekem (akkor volt szintúgy időm sokat játszani) PS2 éra 2005-ös időszaka volt olyan, hogy hetente 2-3 nagy cím jött kb. pár héten keresztül a masinára. Mind AAA és szép game-ek. X360/PS3 érát is nagyon szeretem, akkor nyíltak ki a játékok, Far Cry, Fallout: Nagy nyílt terek, nem a korábbi kevés RAM miatti zárt pályák. Meg grafikailag is nagy ugrás volt egy PS2-hőz képest az az időszak.
/(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest