Hirdetés

Hirdetés

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Csak érdekességképp megkérdeném, hogy az Xbox tulajok között vajon hány ember vágyakozik, esetleg már tulaja is egy Nintendo Classic-nak?

    Semmi komoly, csak személyes érdeklődés, hogy vajon, ha ekkora rohadt nagy hiány van a NES-ből az egész világon, akkor -bár fogalma sincs senkinek, mennyit dobozz piacra a Nintendo valójában- de nem tudom elképzelni, hogy a NES tulajok nagy része ne legyen aktív Xbox/PS4 felhasználó is.
    (mert akinek elég volt az arcade 2d játék, az eddig is használhatott most már bármilyen Android megoldást a TV-jén, vagy tabon, telefonon, akik nagyon kocajátékosok voltak).

    Itt márpedig nem tudom elképzelni, hogy aki ilyen Nintendot vesz, az ne legyen igazi hardcore gamer. (még akkor is, ha garantáltan elég kevés a NES-be ölhető szabadidő. Lássuk be, poénnak nagyon nagy, de kötve hiszem, hogy bárki hetekig-hónapokig Nintendozna az aktuális next-gen konzolok mellett)

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák