- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
Szerintem életem csatája ezzel a tankkal.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #253852 üzenetére
Tévedtem. ugyan sebzésben nem múltam felül az előzőt de alapvetően ez jobb.
-
Puculo
aktív tag
válasz phoenix1989 #253853 üzenetére
Jobb lesz ha visszatérsz a 10-es tierbe. Elveszed az amatőrök életkedvét.. Amúgy gratula. Jó nagy kaki az a tank.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Plata
félisten
WoWs után a WoT-ban is jön a fejlesztési fa becserélés.
Bármelyik teljesen kifejlesztett tier6-10 fejlesztési fát kicserélheted.
Elveszted a tankokat de kapsz egy ugyanolyan tierű és fejlesztésű tankot a másik ágon.
Ha jól olvastam wotinfón. -
-
jano_77
nagyúr
válasz Zsolt,72 #253866 üzenetére
Egyetlen "jó" dolog van benne, ha vkinek mondjuk sok orosz legénységi tagja van a barakkban, de mondjuk Kínai nincs, akkor ezzel a módszerrel lehet egyedül átképezni a legényeket más nemzet járműveire. De mást nem látok benne, aminek értelme lehet. És valójában amit írtam se sok értelme van, mert ma már a könyvek, képzési füzetek világában pillanatok alatt lehet képezni egy valamire való legénységet bármilyen nemzetre - csak legyen lég kredit.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
Plata
félisten
-
Sunsetjoy
tag
válasz jano_77 #253867 üzenetére
"A becserélt járművek legénységéből nemzethez kötött újoncok lesznek, ami azt jelenti, hogy büntetés nélkül áthelyezheted őket ugyanazon nemzet más járműveibe, amelyben a becserélés előtt voltak."
Nem lesz Chenből Hans ezzel a módszerrelA Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Taragas
aktív tag
Egy hátránya lehet az új rendszernek. Ez is le lesz tiltva az új ágakròl(akár az akciòk). Nekem csak az új light ág nincs meg, de nem enged rá cserélni...
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
aktív tag
válasz jano_77 #253867 üzenetére
Értelek, csak én picit más oldalról nézem.
Nekem nem a legénységi rész az érdekes, hanem amit h1mpi is írt, azaz hogy számomra már érdektelen fejlesztési ágak (azaz maguk a tankok!) lesznek cserélhetőek. Olyan ág, amit meguntam/nem vált be, de most helyette kaphatok egy másikat, ami viszont érdekel.
-
jano_77
nagyúr
válasz Sunsetjoy #253870 üzenetére
ohh....felületesen olvastam akkor. Köszi! Akkor még ez SEM lehet érdekes.
h1mpi: ez azoknak jó, akik nem régen kezdték a játékot - már megint azoknak! Mert nekem pl nincs már olyan ág, ami nincs kifejlesztve. (1-1 tank hiányzik pl Lenygel X TD, Brit X-es kerekes med, Japó T71 heavy - na és persze a mostani cseh dupla löveges lightok) De ezek miatt nem fogok eldobni egyetlen tankot sem, amit kigrindeltem hosszú játékkal töltött órák alatt. Majd lassan idővel meglesznek. Csehek light vonala nem is vonz megmondom őszintén.
zsolt_72: és az új ág meddig lesz érdekes majd? Erre gondoltál!? Mert az a másik ág is érdekes volt anno! Minden csoda 3 napig tart, ezt ne feledjétek! Nincs szerintem egyetlen olyan ág sem a WOT-ban, amivel maradéktalanul elégedett lenne bárki a teljes ágat nézve! Tuti, hogy van rajta 1-2-3 olyan vas, ami nem jó vagy már nem jó, de a vége mozgatta az embert. Aztán mikor kifejlesztette és ment vele pár kört, rájött, hogy felesleges meló volt, amit belefektetett! Én így vagyok a Concept 5 ággal, de most már végig viszem, csak azért, mert szeretnék minden 10-est a garázsban tudni - még akkor is ha nagyon ritkán, főként Roham mód, játszom csak velük.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #253876 üzenetére
Én régen kedzdtem, de inkább prém tankokkal játszottam. Kb. a fele ág nincs kifejlesztve.
Amit tudok dobni:
- Francia arty ág
- Német TD és light ág
- Svéd TD ág
- USA HT és light ág
- Orosz: HT 277 ág, MED obj. 140 és 430U ág, IS4 ágMondjuk nem tudom, hogy a szétágazó ágak esetében pl. Orosz HT-k esetén hogy számolja majd
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
phoenix1989
őstag
és mi van akkor ha nekem meg van a garázsban egy nemzet t10 tankja, azt az ágat lecserélem másikra ami még nincs meg ott kinyílik a t10 megveszem aztán megint cserélek egy ágat. ha bent marad a garázsban akkor egy ág kihúzásával annak xp mennyiségével több 10es tankot is bezsebelhetek anélkül hogy megerőltetném magam.
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #253880 üzenetére
Fiókonként egyszer lehetséges.
Plusz perkálni kell aranyat,kötvényt,xp-t satubbit.
Szóval nem lösz ingyen és nem akárhányzszor.
[Séf vidió] -
Sunsetjoy
tag
A WG bolond, de nem hülye. Mindenben ott van a fizess! mentalitás.
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
phoenix1989
őstag
ez mennyire jó kis tank. kellemes vele a játék. minden téren pont kielégítőek a tulajdonságai.
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #253885 üzenetére
Minden tank jó, ha megfelelő tudású unicum játszik vele
Fully electric lifestyle!
-
hulp01
senior tag
Mi a szart csináltak ezek a HE-vel? Tök idegesítő, hogy arty-k hátuljáról pattogok vele.
-
korren
aktív tag
Kicsit túl lett tolva a BT E 110...
Brutál OP.
A mission progress meg elég lassú...
Nekem nem fun egyáltalán. Izzadság szag.-I like the misery. -I like this world!
-
aktív tag
válasz phoenix1989 #253892 üzenetére
+1 . Tegnap eszembe jutott hogy menetközben fog buffot kapni még az event vége előtt.
Wot nick : Norbi_
-
Baltazár123
senior tag
válasz korren #253890 üzenetére
ma reggel teljesen fogalmatlan harrier csatáim voltak, esélye se volt a győzelemnek. egyszerűen egyedül foglaltam vagy csak 1 tank foglalt, így meg a foglalót könnyedén elintézte a BT.
Mondom, akkor itt az idő a BT-re és szó szerint meg kellett izzadni a győzelemért. Nézem csata után, 1 játékos 10e feletti értékeléssel, 2 meg 8e felett. Ezek hol vannak, amikor én játszom a harrierrel? A többi 3 fogalmatlan volt és egy helyen volt 5-6 tank én meg azt csináltam, hogy amikor a pajzs lement vagy előtte elugrottam a térkép másik sarkába vagy elbújtam olyan helyen, ahol nem tudtak körbevenni.
Ha 2-2 tank foglal egyszerre és nem ijedősek, akkor a 2 tank ahol támad a BT fel tudja tartani elég ideig, hogy a másik csapat befoglaljon. Sajnos sokan elpucolnak a foglalásból, ha meglátják a BT-t, pedig az lenne a dolguk, hogy minél tovább lekössék a figyelmét és ott tartsák.
[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
válasz phoenix1989 #253892 üzenetére
Én eddig 4-et mentem tegnap este a BT-vel, és mindet megnyertem. Tavaly szerintem nehezebb volt vele játszani, most Ermelinda elég sokat segít. Amellett hogy lövi meg bénítja a harriereket, még sokszor elmegy resetelni is, és ha a közelében maradsz abban a kék körben, akkor pedig feleződik a töltésidőd. Még lövések között is lefelezi az időt 5-ről 2,5 secre, ami nagyon durva.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
válasz phoenix1989 #253897 üzenetére
Szerencsére éppen az a küldetés adja a BT-nél a leggyengébb jutalmat, amihez a győzelem kell. A másik kettőt meg vereségekkel is össze lehet hozni. Szóval annyira nem érdemes görcsölni a győzelmeken.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
korren
aktív tag
Ja akkor itt is a szokásos csodás korrupt MM és RNG powa...
Nem veszik lejjebb 25%-nál, mert a server tick rate így is egy körökre osztott RPG-vel van pariban.-I like the misery. -I like this world!
-
kisharsany
tag
Csodás ez a Waffentrager mód. A BT-vel simán nyerek sorban, de a lemmingekkel ma még egyet sem. Afkolnak, nem mennek lőni a BT-t, nem foglalják a pontokat, full agyatlan bandák jönnek minden csatába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest