- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #254150 üzenetére
Mikor bejött az új gépágyús light tank,az egyik első találkozásom velük az volt hogy a csapattárs belefulladt egy lófing tócsába.
Az vicces volt. De szerintem akkor is sügér volt.
Végül is a sügér hal.
Lehet visszavágyott a vízbe.
Honvágya volt.
De rohamban is találkoztam hasonlóval.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
normál téma:
így a végére elértem az arany rangot. Meglett a lila HP is.
Az éves jutalmaknál azt írja, hogy a megszerzett rangok alapján adja.
Szóval elég, hogy elértem az arany rangot vagy ott is kell befejeznem ezt a szakaszt?
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jano_77
nagyúr
válasz xAttilax #254154 üzenetére
pár napja po1son is ezt erősítette meg, hogy bent is kell maradni adott ligában.
Nekem hála égnek nincs problémám, mert az ezüstben simán bent maradok, ugyanis 14 napig lehetnék inaktív, de a héten ugye vége lesz a játékmódnak - sajnos.
1x jártam az Ezüst A közelében, de végül marad a Ezüst C.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
néha lehet jókat menni ezzel a kis puffancsal.
-
Baltazár123
senior tag
Én annak örülök, hogy nem sok minotauro-t látok az onslought-ban, így nem fenyegeti a nerf veszély. Meg udes-t se. Ez a két bevált tankom, amikkel haladni is tudok.
A heti küldit is be akartam fejezni, az fontosabb nekem, mint hogy ezüstben maradjak, mert a t57 klón nem kell, mit csináljak vele? a legénység se kell, tele a barrak munkanélküli tankossal. A hp fejlesztő viszont jól jön.
Az a kínom, hogy van egy rakás x5 küldetésem és persze nem lehet kiválasztani, hogy aktiválni akarom-e, hanem automatikus és nem akartam a minotaurora meg az udesre elégetni, de már elegem volt az onsloughtból és be akartam fejezni a heti küldetést, úgyhogy mégis ez történt, elégett egy csomó x5. Jó játékmód, de ennyi elég volt belőle.
Kár az is, hogy a marathonnal nem lehet haladni onslought-ban pedig párhuzamosan futnak, erre azért gondolhattak volna.
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #254160 üzenetére
"erre azért gondolhattak volna."
gondoltak. ezért fut egyszerre -
Plata
félisten
Én azt hiszem ez direkt van így,ha rohamban is számítana a maraton,akkor könnyű lenne megcsinálni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #254162 üzenetére
be lehetne lőni úgy, hogy nagyjából ugyanannyi xp-t lehessen termelni ott is, mint a normál random csatában. A "rövidítő" küldetések a fő gond szerintem, de arra is ki lehetne valamit találni vagy azok csak simán nem lennének itt aktívak csak az xp gyűjtés. Ha meg túl sok xp gyűlik, akkor mondjuk a 80%-a számítson be vagy valami, nem lenne egy rakéta tudomány megoldani
-
h1mpi
félisten
Ne is nerfeljék tovább, mert azért már nem pattog úgy mint előtte.
Fully electric lifestyle!
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #254164 üzenetére
nem hiszem, hogy még fog kapni. Random nem is tudom napját, hogy mikor láttam, pedig megyek bőven tízest. Rohamban meg kb még ritkább volt. Eddig sem volt népszerű de így már a kutya nem játszik vele. Ez sem sikerült most a WG-nek eltalálni.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
kukulec
őstag
hali, mka crew-nak milyek skill-ek kellenek?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
h1mpi
félisten
válasz xAttilax #254165 üzenetére
Én azért nem látom ilyen borúsnak a dolgot, én is sokat mentem vele rohamban és sokszor jó eredménnyel. Azt veszem észre, hogy azért tartanak tőle. Randomban nem nagyon megyek 10-est, inkább 7-8 tier meg most elkezdtem a 9-est is a Concept1B miatt, meg Cobra néha. A Concept1B esetében nem néztem tanks.gg 3D-t és meglepődtem, amikor a 704-es bevágta a torony szélét Azt hitttem ez csak overmatchelhető a tetején, de nem, azért Amcsi tankra tettek ws-ot, nem úgy mint az oroszokra.
-
Plata
félisten
Most olvastam wotinfón hogy orosz szerver után nálunk is megváltoznak a lootboxok.
[link] -
jano_77
nagyúr
Újabb járgányok a láthatáron!
Ezt a Kust a tumoron kívül vajon hogy lehet majd beütni? Oldalról esetleg."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
Ma is Roham-ban próbáltam megcsinálni a napi küldiket.
Csak a tankválasztásnál elbambultam és az idő meg majdnem le telt és rossz tankot választottam ki.Obj 277-et akartam,de mellé nyomtam.
Is4-el még azt hiszem sosem kerestem ennyi pénzt ilyen laza csatában.
Győzelem! Csata: Himmelsdorf Járművek: IS-4 Szerzett tapasztalat: 2 902 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 46 Megszerzett kötvények: 76 Értékelési pontok: +21 Szerzett kredit: 272 312 Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Rendszeresített lőszer rekesz (x5)
Csata után viszont nem vont le a játék lőszerért pénzt.
Csak a javításra vont le 4 kreditet.
Hetet lőttem,mert nem felém jött az ellenség.
Igaz nem arannyal lőttem csak simával.
Napi küldik viszont meg lettek egyből,így mára a roham elég is volt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #254175 üzenetére
A nagyrésze a pályaudvaron lévő ágyúra ment, én meg a másik oldalra. Házak közti likon lőttem rájuk majd elmentem bázist védeni. Mikor foglaltam volna akkor volt még a hegyen azt hiszem kettő.
Is4 nagyon lassú úgy döntöttem hogy kergesse őket a fene inkább foglalok. De hamarabb ráfáztak, pedig már hárman foglaltuk volna.
A pályaudvarra csupa td ment, legalább két amcsi E4, többire nem emlékszem, megnézni sem tudom mert úton vagyok.[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
hát itt meg mi folyik?
-
phoenix1989
őstag
az igen. 3k spot 3k sebzés és csak 2osztály.
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #254178 üzenetére
ez meg 3k sebzés 6 kill és a plecsnik miatt ász. [csata]
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
1 win kell a roham módhoz és vége, 9 vereség... nem irányított szar ez az egész tényleg
-
phoenix1989
őstag
válasz h1mpi #254180 üzenetére
nyugi. én cromwell B vel voltam most benn t4 csatát kaptam, a t4 tankok spotoltak mindenhonnan fossá lőttek és én nem láttam senkit. tök normális amúgy. én bokorban álltam ők meg szaladgáltak valahol előttem. ja és a mai kedvencem , minden játékos aki csak rám lő azonnal láncol, nincs mellé lövés, vagy csak simán sebzés, azonnal lánc. Bezzeg mikor én szándékosan láncot célzok hogy ne tudjanak rám esni simán csak kritikus és jönnek tovább
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #254181 üzenetére
10.-re meglett, biztos olvassa a fórumot valaki most elég volt a napi Wot-ból megint egy pár hétre, elég lesz a heti 2 óra. A többi, amit írsz is volt nem egyedi...
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
Maratonnal ki hogy áll?
-
Plata
félisten
válasz phoenix1989 #254183 üzenetére
Részemről sehogy,nem játszom randomban,csak ritkán,a napi küldit le tolom rohamban és kész is.
-
korren
aktív tag
60%
De szerintem 70 nem lesz.
Lehet annyiért elgondolkodnék a vásárláson, de így 60-on ~12 ezerért semmiképpen.-I like the misery. -I like this world!
-
tboj
tag
Tegnap befejeztem a 8-ast, ma sajnos nem volt időm tolni. Az utolsó 2 szintet még a maradék 4 napban összehozom.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
h1mpi
félisten
Kettes szint, nem nagyon érdekel ez a tank
-
Baltazár123
senior tag
válasz Taragas #254189 üzenetére
én feladtam a maratont, talán az 5. szintet befejezem, aztán ennyi. Ez embertelen sok játékot kér és egy ilyen TD egyáltalán nem vonzó, de még ha az is lenne, ennyit nem fogok játszani egy tank miatt. A nomadot húztam ki utoljára, de az BP volt, nem ez a klasszikus marathon.
a 7. szintet céloztam meg, mert ott adna 3 nap prémiumot, de túl sok játék, az 5. szintet talán be tudom fejezni. skill számolgatta, hogy neki, az ő szintjén napi 34 csata kéne, na most ebből kiindulva legalább napi 50 kéne pl nekem, 550-600 csata 11 nap alatt 8 perces csatákkal számolva 73 óra, napi 6 óra durván. Ez már nem játék, hanem munka részemről kihagyom, ameddig eljutok, eljutok. A tank nem kell nekem.
-
Taragas
aktív tag
válasz Baltazár123 #254190 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Volt olyan nap, szabadság alatt, hogy 86 csata(maraton előtt meg max napi 15 csata, de az már csùcs volt). Idegileg teljesen lefárasztott. Tegnap nem is szedtem össze többet mint 20k xpt.(Ennél több volt minden másik nap). Ma nem is vagyok annyira kòkadt mint tegnap, hogy azt se tudom, hogy jutottam be melòhelyre. Ma, de legkésőbb holnap, letudom a maradékot, és elfelejtem ezt a gammát egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Szibilla
aktív tag
Tehát ha jól értem, akik kiégésig nyomják a maratont, a végén megszereznek egy tankot, amivel sosem játszanak, mert kiégtek a játéktól...tudom, én vagyok a hülye szőke nő, de nem biztos, hogy értem ebben a logikát.
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
válasz Szibilla #254193 üzenetére
Megvan a maga logikája.
Az idő pénz, itt is.
Ha nagyon sok időd van, spórolhatsz egy kis pénzt. (Bár, szerintem elég sz@r órabér jönne ki)
Ha valaki elmegy 1-2 napot pluszban melózni, kevébé fárad el, több szabadideje marad, és több pénzt keres mint ennek a járgánynak az ára.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #254194 üzenetére
Én azt hiszem nem a pénz a lényeg,hanem hogy meglegyen a tank,még ha nem is kell.
Vágysz rá hogy meglegyen még ha nem is használod soha.Nyáron én is mennyit szenvedtem Battle passal hogy minden tankot megszerezzek,nem is mentem velük.
Legtöbb battle pass tankot sosem használom,csak megvan.
Szerintem az új dögcédula is ezért jött,látszik rajta mennyi tankot szereztél már meg,épp ezért a legtöbb játékos több és több tankot akar,hogy villoghasson a dögcédulán látható számmal.Nem hülye a WG tudja mivel lehet rávenni a játékosokat hogy többet költsenek és játszanak.
World of warcraftban is járnak achik x mount után,egyre jobb achi minél töb mountod van,van aki több ezer órát szenved azért hogy meglegyen az 500 mount achi.
Bár engem sosem vonzott az ilyen achi.[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
válasz Szibilla #254193 üzenetére
Én minden nyolcas tank field modját frontlineban húzom ki elsőnek, nálam ez szabály. És tény, hogy valami annyira szar., hogy eszem ágában sincs bevinni utána randomba. Szòval nem mondtam, hogy nem fogok a tankkal játszani. Csak van egy ütem tervem, hogy mi után mi jön nálam a játékban, és ezt pròbálom tartani. Jelenleg pl 4 ág tizes tankjának field mondj, és legénységének maximalizálása van teritéken.(E3, tvp med, bat25, type 71). Után jönnek másik ágak. Haladok sorban. Nagyon sok ág premiumjával ilyenkor játszok sokat. Pl Ts-5 maraton alatt nagyon meg lett nyomva, előtte meg alig mentem vele.
Plusz ott van, hogy most ez kiégésig kergetett. Ezért lesz 2 hét szünet. Utána nyomom tovább.[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest