- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz Razermazer #144898 üzenetére
De azt is mondtam, hogy 2 veglet van : amikor az ellennel vannak a piroskak, vagy amikor nalad.Mostanaban inkabb hozzam kerultek, a WR-em ezen a heten 0,06-ot esett.Mondjuk szerencsere nem vagyok statbuzi, meg mar amugy sem erdekel csak az, hogy a 3x szorzozas meglegyen, mivel jo par agat huzok, es kell(ene) a jo legenyseg a vegso tankokba.Amiket huzok : Indien Panzer,T-54,T-34-85M + T-28 F mittudomen, 3 light - amcsi,francia, kinaj, sved 6os tank es td, cseh 6os es Skoda T40, aztan 3 japan tank, belole 2 prem, japan O-I + Tigrincs, A-44 vagy mi 7es ruszki tepsi, Pudel, es a tobbi ami most nem jut eszembe
Jah igen meg a kinai 110, de szerencsere ahhoz mar csak 4k kell, es ki van kutatva a 9-es WZ111-1 stb.BÁ Nutrition : luchs ? Azon toprengek, hogy mivel amugy sem kell nekem a Leopard, es az Indien Panzer legenysege epp beletalalna az 5os nemet light-ba, aminek van az a geppuskaja, amint turheto lesz a legenyseg eladom a rakba, es megveszem a lightot.Habar lehet ha mar megvan, akkor kihuzom a Leo PT-t, de az is lehet hogy elunom, hogy vele balfaszkodjak...
galervin93 : sztakurva 4k spot damage, pofam leszakad.
Mas : tegnap bekekitettem magam, kb 3-4 ev jatek utan...Nagyon jol ment a csata, az ellenfel sakk-mattot kapott, megyek csikicsukizni a megmaradt tankokkal, egy japan O-NI vagy mi a banat jott velem, beallt a seggembe, es a barom kitolt - mintegy pajzsnak hasznalva engem mert probaltam kifordulni - az ellenseg ele, szerencse, hogy nem ertek ra engem loni, mert mar tele volt a gatyajuk, mindenfelolrol tamadtak oket.Nem tudom, hogy szandekosan csinalta-e a nyomorekja - ha igen akkor megerdemelte hogy 2 lovesbol kilottem, ha pedig valami angolkoros gyerek volt vele, na akkor igy utolag elnezem neki...Aztan mentem meg vagy 3 csatat, ahol atlagba kilottem 2-2,5 tankot, es ha jol dereng a 4ik csatara mar el is tunt a kekseg.
-
Stanislav84
tag
válasz IMIIKE1998 #144947 üzenetére
Még mindig nem értem mi a probléma... sima lőszerrel valószínűleg sokkal többször pattant volna rólad, így meg nem tette. Nem olyan nagy az átütése a type64 alaplőszerének. Ha te meg betöltöttél volna HE-t, két lövésből kiszedted volna. (amit nem értek, mert 10 lövést adott le rád, ami kb fél perc folyamatos tüzelés)
Az account resetet meg magát az így való statpaddolást meg én sem értem. Kb semmit sem számít.
-
Jadro
veterán
válasz IMIIKE1998 #144947 üzenetére
De neki a stat am inden. Van aki ezért játszik, van aki kikapcsolódásból. Van aki pont letojja azt is ha egyedül elvan a másik 29 mellett. Ezek ugyanúgy tönkreteszik a csapatjátékot (ja nem, még jobban) nem érdekli őket semmiféle segítség, csapat taktika, sőt sokszor a logika teljes hiánya tapasztalható. Ez idegesítőbb mint a full goldozás nekem, ennél már csak a tényleges botok húznak fel jobban. (Amelyik csak forgatja a tornyát )
Goldozzon, ha ez megéri neki, Te is megteheted. Nem olyan előnyt használ amit másnak nem elérhető. Az mindenkinek a maga dolga, hogy hogyan balanszolja az anyagi javait és mi a fontosabb neki a játékban.
Persze megértem, neked ez a mumusod, nekem meg a botok.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Chris0321
addikt
válasz Jadro #144953 üzenetére
Most, hogy egy új account-al elkezdtem újra játszani én is többször találkoztam statpader játékossal természetesen full goldal. Volt akinek egy IS6 azért volt kredit farmolásra, gondolom a sok prém lőszer miatt és volt akinek volt pár nagyobb tierű tankja de nem volt velük túl jó. A statpaderekkel nekem az a problémám, hogy általában a sebzésre mennek mindenáron tehát ha kicsit is kockázatosabb a helyzet inkább nem megy bele így könnyen támogatás nélkül marad az ember. Persze ilyen nagyobb tierben is előfordul.
-
Jadro
veterán
válasz Chris0321 #144954 üzenetére
Ebben igazad van mondjuk, de sajnos csapatjátékra nehéz építeni randomban. Magasabb tierben meg már tapasztaltabbak a játékosok (általában!). Én sem megyek segíteni csak azért, mert egy öngyilkos az első percben előrerohan ész nélkül és közben villogtatja a kövess meg segíts szövegeket.
A statpadder meg ha sebzésre megy, az végső esetben segít a csapaton. Míg a bot kb semmit nem tesz hozzá, max leköti az ellenfelet ideig-óráig amíg szétlövik.
Viszont ha látom értelmét és a logikus gondolkodáson alapuló terv szikráját, akkor nincs gond, megyek. Maximum beledöglünk, de legalább izgalmasan.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Jadro #144955 üzenetére
Az öngyilkos előrerohanásnak én sem látom értelmét azt természetesen én is igyekszem kihagyni de azért ha egy kicsit is komolyabb ellenállásnál már hipp hopp otthagynak a csapattársak az tud kellemetlen lenni főleg ha későn veszed észre mire készülnek mert az ellenféllel törődsz bízva a csapattársaid támogatásában.
-
Jadro
veterán
válasz Chris0321 #144956 üzenetére
Ez az amit nekem is még tanulnom kell. Folyamatosan nézni a minimapet, hogy mikor hagynak ott és időben visszavonulni ha még van rá lehetőség. Túl sokat megyek megszokásból, pedig nincs ugyanolyan két kör.
szarul hangzik ugyan, de az meg alap, hogy csapattársakban nem bízunk meg. Vagyis néha teszünk kivételet, de nem alapozunk arra, hogy ők segíteni is fognak. Ilyen a random világa.
-
dokee78
félisten
Az XWM mod miért nem írja ki csata alatt a WN8-amat?
-
Jadro
veterán
válasz dokee78 #144958 üzenetére
Ahhoz, hogy működjön kell pár dolog:
- XVM telepítése - gondolom ez pipa
- Aktiválni kell az XVM odlalán (előbb persze be kell lépni)
- Jobb felső sarokban a settingsben be vannak pipálva az XVM services választónégyzetei?Más tippem nincs egyelőre. Illetve a játék indításakor a jobb alul felugró kis info ablakokban aktívnak írja az XVM-et? Ha nem, az is lehet hogy az XVM szerver szarakodik.Ezt most nem tudom megnézni, nem otthon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Stanislav84 #144952 üzenetére
Ja hát természetesen én nem fél sem spotoltam, ő persze igen...
Olyan op a Type T6-ban... Ő mindekit villant, őt senki, így letolja simán az egész csatát. Nem a semmiért viszi mindenki csapat csatába és strongholdba is.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz IMIIKE1998 #144961 üzenetére
Azért ilyenkor a második vakon bekapott lövés után illik elsunnyogni a hátsó sorokba és csak a taktika újragondolása után visszamenni a frontvonalra...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Stanislav84
tag
válasz IMIIKE1998 #144961 üzenetére
Azért mert kihasználta a bokor szpot rendszert. Felvillantott téged majd visszament a bokor mögé 15 méterrel és úgy lőtt. Ezt bárki megteheti gold lőszer nélkül is. És érdemes is ha nem akarod hogy székkel lőjenek.
-
Viktoár
addikt
Ha már sztorizgatunk,tegnap nekem is kijutott a debilekből.
T30-al megyek,bejön mögém egy nagytudású játékos M103-mal.Megállok a ház sarkánál mert csak úgy nem szokásom átronygolni az ellenfelek előtt.
Nekemjön a srác majd belém lő egyet mert megálltam előte. Előtte a töltőmet meg a lőszerrekesz besárgult.Jó volt úgy kezdeni hogy egy elsősegélyt+egy nagy javítókészletet elhasználtam.
Figyelmeztetésképpen lőttem rá egy lepettanót.erre elkezd a cseten irogatni hogy bot T30 report ....stb
Rendben,nem vagyok híve az önbíráskodásnak de úgy gondoltam úgysem lesz hasznára a csapatnak egy ilyen arrogáns gyerek.
Hagytam hogy felvegye a csikicsuki pozicióját majd mögé mentem.Amikor kibújt, csak beálltam mögé.
Kb 10mp múlva ment a garázsba. Nem vagyok rá büszke,de talán legközelebb meggondolja hugy lövöldözze-e a csapattársait azért mert megállnak előtte.Utána ráírtam hogy bocs de próbálja meg használni az eszét miután a csata gombra kattint.
A lengyelek mellett pont a németeket utálom a legjobban.Nekem nincs xvm feltelepítve és amikor látom hogy valaki retardált módon játszik,beírom a csetre hogy polish or german? Általában megsértődnek.
Odáig jutottunk hogy ezek a szavak már sértőnek számítanak.
Üdv:Viktor
-
Jadro
veterán
válasz Viktoár #144965 üzenetére
A német egy tipikus egységsugarú camper. Ez színtől független, de általában heavy tankkal (jellemzően Löwe ) a hátsó sorokban vagy a kezdőkör közelében tartózkodnak.
De mára már kikapcsoltam én is XVM-ben a színeket és a zászlókat, mert csak felhúztam magam ezeken. Most vidámabb az élet ezen információk nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Stanislav84 #144963 üzenetére
Nem, mert folyamatosan spoton voltam, ha visszahúzódik, nem tud sportolni, így pár mp után eltűnne rólam a spot. Magyarul beállt a bokorba és lőtt, én meg fel se spotolom egy azonos! szintű meddel... Nevetséges....
Viktoár: Tegnap én is kaptam egy óra bant, egy bot csata kezdés után(Faceit-en) belémlőtt IS-3-mal 400-at(T20-szal voltam), és erre beírja, hogy sorry. Mondom persze véletlen... Én meg goldot betölt és lőttem amíg csak ki nem dobott a játék. Majd a ban leteltével fogadott egy privát üzenet, hogy direkt volt és hogy ez milyen vicces. Retkes bot, nem is Faceit-ezek többet, csak a küldik miatt kellett. Tényleg sokkal több a bot, mint randomban, igaza volt kchryss-nek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz IMIIKE1998 #144967 üzenetére
Ha beírta ,hogy sorry , akkor miért lövöd? Nemértési....
-
Jadro
veterán
"én meg fel se spotolom egy azonos! szintű meddel" Ugye ez nem komoly? Álcaértékről hallottál már ugye? Egy type64-nél nem sok jobb álcaértékű tankot találsz. Következésképpen viszont jó sok rosszabb van. (A T-34-85 is többek közt...)
Tehát simán előfordulhat hogy ő szpotol téged, neked meg esélyed sincs. Ráadásul a type ugye nem is med, hanem light így még ha meg is mozdul nem csökken az álcaértéke. T-34-85-tel esélyed nincs a ki-kit szpotol témakörben.
Ezért utáljuk (és szeretjük ) a type 64-et. Szemét kis csótány.
[ Szerkesztve ]
-
Stanislav84
tag
Szpot után 10 másodpercig vagy látható. Az ha visszahúzódik is 4 lövés tőle. Ezután visszamegy a bokorhoz éppen hogy és hátra és lő tovább.... nem olyan nagy dolog.
Jadro: Ott ahol volt, lövés után hiába van bokor mögött fel kellett volna villannia a type64-nek. Persze akkor, ha van optika a T34-85-ön. Ettől függetlenül előfordulhat a rossz látótáv + álca kombó, hogy tudott úgy folyamatosan tüzelni.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Stanislav84 #144963 üzenetére
Én soha nem éreztem ezt a 15 métert. Ha bent állok a bokorban akkor se spotolódok fel, ha mögé megyek 15 m-rel akkor sem. Vagy így is úgy is
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jr1994
addikt
válasz Antonius1978 #144950 üzenetére
Az előbbi amúgy nekem nincs meg, csak a statjait ismerem.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
IMIIKE1998
őstag
Gamescom alatt lesz felszerelés+fogyócikk akció? 3 milla kredit befarmolva.
-
jozefgucci1
addikt
válasz IMIIKE1998 #144974 üzenetére
Nagyon remélem lesz T10 akció is mert utóbbi napokban csak farmolok , hogy a három kiszemelt vasat behúzzam a garázsba .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #144975 üzenetére
Én három tankon gondolkodok...
E 100
Obj 140
És a kilences skoda...
A Skoda Tvp vtu-val 100000 XP-t összeszedtem, de többre nem volt idegzetem..többi ment freeből...kínszenvedés ez a skoda..WOT: kissio
-
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #144978 üzenetére
Free XP-m van rá..abból meglesz minden..
Remélem most hétvégén lesz leárazás és akkor spórolhatok is...
Nagyon kemény ellenfélnek tapasztaltam meg...German_TD
T62 már meg van és valszeg az obj. 140 se lesz csalódás...
Legénységem is lesz bele....WOT: kissio
-
Antonius1978
addikt
válasz jr1994 #144973 üzenetére
Ertem.Szoval Zsebaladar
Hat ha neked nincs meg, irok rola egy kis jellemzest.
A tank ugyebar nemet, igy nem sztaliniumbol van a pancelja,beforgatva esetleg tudja pattintani a 6osokat, vagy 250-300 meterrol is a nagyobb lovegeket beforgatva mar ugy ertem hogy a 7es szinten levoket.Kozelebbi tavrol, vagy szemtol szembe esetleg csak a veletlennek koszonheted ha pattint, vagy ha hirtelen nagyon nagy szogbe vagod tolataskor az elejet, es az ellen epp a felso lemezt celozza.Ezt a vele egy szinten levo 7esekre ertem.Neha a torony is tud parszor pattintani dombharcnal.
A lovege es a toltesido megegyezik a Tiger P-evel, azaz 6,93 alatt tolt es elegge pontos a hosszucsovu 8,8-as.
A tank nem annyira lomha, de olyan erzesed van, mintha egy balnan lovagolnal, a test es a toronyforgas olyan nemetes, eleg lomha, a gyorsulasa viszont elegge rendben van, elegge tudja tartani a 38 km/o sebesseget, persze nem hegyre.
A legenysegnek koszonhetoen optikaval, ventivel es toltesgyorsitoval (a 6,93 toltesido toltesgyorsitoval ertendo) 462 meterre lat, es a radio hatotav is kb 850 meter jelerositessel.
A szerepkoret olyan masodvonalbeli tamogato tanknak lehetne meghatarozni, a gyenge pancel es a lassu toltesido es nem tul acelos sebzes miatt, am en bunyos tipus vagyok, igy esztelenul megyek vele elore, aminek az a hatranya hogy tul hamar meghalok, a masik elony viszont az, hogy tereptol fuggoen persze, csinalhatsz vele spot damage-t.
Ennek szerepe van viszont a penzhozamban, ugyanis kb 2500 sebzesre es 1000 spot damage-re kb 80-90 ezer zsozso jon, amibol ugy 60k meg is marad, vagy akar tobb is, ugye premtankkal nem nagyon lovunk aranyloszert, csak ha nagyon indokolt.
Azt mar nem tudom, hogy tier-limites-e, de mar 8as tankok ellen ami jol pancelozott mar hatranyban vagy, nem eleg a 203 atutes - szemtol szembe, persze, igy az ilyen szitukat kerulni kell(ene) vele, de nekem nem erossegem
Persze, amikor valami szerencse folytan te vagy a csucsragadozo, akkor lehet vele batr(abb)an eloremenni, 1400 HP-ja van, ami ha okosan beosztod, kitart.Az atlagsebzesem vele kb egy ezres, aki ovatosan jatszik vele, az nyilvan ossze tud vele hozni jobbat.Az elso premtankom a jatekban az elnyert IS-6 volt, azzal farmoltam a penzt, persze, azzal nem lottem aranyat, meg akkor sem ha indokolt volt.
A tavaly rakattantam a zsebaladarra, mert tudtam hogy van hozza jo legenyseg, es jo vetelnek tunt, mondtam hogy eleg jol lehet vele keresni, ha az embernek nincs penze egy OP-ebb jarganyra,persze premfiokkal egyutt.
Most viszon learazaskor kb 4000 aranyert megvettem a Panther M10-et, es azt kell mondjam, hogy az M10 is kb ugyanazt tudja mint ez, annyi kulonbseggel, hogy ugye 55 a vegsebesseg, el tudsz vele pucolni ha gaz van, kozepes tankkent jobb az alcaja es a tuzgyorsasag, illetve sebzes is nagyobb, ugyanis kb 300-340 sebzest tudsz annyi ido alatt legyartani, mint a zsebaladarral 240-et.Azaz te kb 2,5-t losz majdnem, amig a ZSebA csak 1et.
Viszont felvaltva nagyon erdmenyes veluk menni premfiokkal, amig az egyik a csataban, addig mesz a masikkal, 15-20 perc alatt mar van 100 ezer ezustod.
Termeszetesen jobb premtankokkal sokkal jobban gyujtheto az ezust, persze ez a jatektudastol is fugg, de akinek nincs sok penze, vagy nem akar sokat kolteni, learazaskor, vagy aranyat kuponnal akcio kereten belul csokkentett aron megveheti mindket jarganyt.Vagy megveszi a Lowe-t, es talan kb ott van annak a penzhozama 1 kor alatt, mint ennek a kettonek 2 kor alatt, de ezt nem tudom biztosra, mivel Lowe nekem nincs, csak annyit olvastam rola, hogy 65%-os a kredithozama, mig ennek a kettonek valoszinuleg csak 50-50%-os. -
kisspepe
tag
Sziasztok!
Iskolában a kollégisták szeretnének játszani a World of Tanks-al. Ehhez ki kellene nyitni hozzá a portokat. A World of Tanks oldalán a következőt találtam:
All destination UDP ports: 20013, 20014, 20018, 32801-32825
TCP game ports: 80, 443, 1080, 3128, 8080, 8081, 8088, 8888, 53, 20000-25000, 32801, and 32803
UDP voice chat ports: 12000-29999, 5060, 5062, 3478, 3479Az UDP voice chat portokon kívül ki is nyitottam mindet, de nem tud csatlakozni a játék, míg ha minden engedve van, akkor csatlakozik.
Melyik portokat kellene még kinyitni?
-
Razermazer
őstag
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
zsolthee
senior tag
Story: Minap voltam egy idősebb (60 körüli) cimborámnál, akivel régen sokat WOT-oztam.
Kérdeztem, hogy mi újság a tankokkal? Szoktál játszani mostanság?
Erre Ő: elb..szták, sokat dobja őket+2 tierbe. Egyik munkatársával szokták tolni, de játszhatatlan a WOT.
Megmutatta a garázs. Gondoltam gurulok egyet a Ferdivel.(abban volt épkézláb legénység + nekem már rég óta nincs meg).
Elkövettem egy hibát: a lőszerkiosztásra nem figyeltem: fele sima, fele repesz
Mondom: hogy jött ki ez a matek a lőszereket illetően? Mi a taktikád?
Ja, azt nem figyeli. Így osztotta ki alapból a játék, Ő nem piszkálta.Tizenezer csatája van, de nem érti, hogy én hogyan tudok ilyen apróságokra figyelni...ezalatt érti a gyenge pontokat is. És alapvetően nem egy buta ember. Szóval nagyon sok magyarázatot tud adni a noobokra az élet.
Milyen IGP-vel játszhatóFull HD-n közepes beállításokkal a WOT?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktoár #144965 üzenetére
Nem szabad lepattanót. Oldalról toronygyűrű utána nem fordul rád többet.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Razermazer
őstag
válasz zsolthee #144984 üzenetére
Szerintem semmilyennel, ha igen akkor amd, intelbe csak a horror drága új gpus csodák. Volt is itt teszt a prohardveren 1 éve[link]
Ahogy látszik még az amd igp sem képes hd kliens esetén normális sebességre, óriási a kilengés(50fps nem lesz). SD kliensén szerintem már okés, de ott is az effekteket erősen limitálni kell(se víz, se csillogás, se lánctalp, se élsimítás).[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kchryss
veterán
Kedvenc csatám tegnapról. Először a hegyre akartam menni, de aztán láttam milyen szépen megnyomják a partot a többiek. Gondoltam végre egy okos csapat amelyik együtt push-ol. Rosszul gondoltam.
Mint a képen látható 8-an voltunk 2 tankra. Ha együtt lerohanjuk őket, sima győzelem. Ehelyett mindenki befosott és megállt ott a sarokban. A Jagdtiger köszönte szépen és ledarálta az egész beszari bandát. -
Viktoár
addikt
válasz wwenigma #144985 üzenetére
Értem én ,de az elsődleges célom csak a figyelmeztetés lett volna. Amikor már a cseten is inzultált akkor meguntam hogy a bajtársam.
Amúgy tényleg nem szoktam ilyet csinálni, vagy nagyon nagyon ritkán amikor már kiborul a bili.
Szándékosan sohasem sebzem a csapattársaimat,ennél okosabb módon veszek revansot.Olvastam valahol hogy talán kiveszik a csapatsebzést.Hát szerintem ne adja az isten hogy tényleg.
Képzeljétek el hogy hányan fognak azzal szórakozni hogy a saját társaikat lövöldözik csak úgy mert "poén".
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
A 7végi akciók javítsatok ki, de nem kedd reggelig szoktak tartani?
Ma miért csak 2x szorzók vannak?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Razermazer #144986 üzenetére
Ez a teszt már irreleváns mert azóta van több magos támogatás a processzorra, így ott a GPU se volt kihajtva.
Viktoár: nincs figyelmeztetés, ha valaki inzultal egy T30/KV2/TypeX Heavy kaliberű gépjárművet, az IJ kartya. Max annyi időt adok neki amíg az elsővel ujratoltok HE-t és keresek egy weakspotot. Vagy simán lancolod amikor kimegy lőni az ellen elé...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
galervin93
őstag
válasz wwenigma #144993 üzenetére
Ez a többmagoa támogatás azért nem a "klasszikus", pár folyamat át van téve a 2. magra/szálra (hang pl.), de azért ez még pacifűtyi egy rendes motorhoz képest, ami kihasználná a lehetőségeket. Bár tény, hogy nem olyan vészes a helyzet, mint régebben. Kíváncsi lennék egy Ryzen - WoT tesztre, rá is keresek majd, hátha van ilyen már.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
dokee78
félisten
M4A3E8 vagy M4A3E2?
Melyikkel kevésbé szenvedős a játék? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #144994 üzenetére
De, már klasszikus, 8 magos FX-emen szepen latszik. Felesleges a Ryzen, 4.3-ra huzott FX-8320-on se lattam még 100%-os terhelést miota áttértek, csupan azt hogy nem 1 szál pörög 100on hanem mindegyik x-en.
-
galervin93
őstag
válasz wwenigma #144997 üzenetére
Hm, nem verték nagy dobra... Van erről valami hivatalos hí, cikk?
Apám gépében A8 5600K van, ezek szerint akkor drasztikusan jobban kellene futnia, régebben low-on volt 40-50 fps 20-as drop-okkal... No majd tesztelem, holnap úgyis megyek vidékre.
Nekem egy G4400 van, de én azon nem látom, hogy nagyon pörgetné a második magot... Majd ha lesz rá időm picit jobban megnézem.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #144999 üzenetére
Semmi, csak a nagy melegben folyamatosan monitoroztattam a hőmérsékleteket és akkor vettem észre hogy mivan. Videokartya csere volt stream miatt es az meg szereti a hasát.... De mostmar jobb a minoseg legalabb. Mármint a képnek, a jatektudas nem nott tole.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest