Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Teasüti #14106 üzenetére

    Ja így más. Pedig szintén szép helyeken fogsz menni, bőven lenne videós anyag :D Sajnos nehéz összeegyeztetni a kettőt. Az Izlandos videó ha esetleg publikus lesz akkor én kíváncsi lennék majd rá :U

    Álló helyzetben svenkelni egész jól lehet. Youtubeon van néhány videó, ami meglepően stabil. Ha nagyon kiélezett vagy, hogy figyeled az apró bemozdulást, na igen az egy más szituáció :D Lehet te még nálam is jobban ügyelsz a részletekre :D Persze a mozgás részével én se tudok mit kezdeni, ezért nem igazán sétálok.

    Amúgy a "sok mindent cipeljünk-e vagy se nyaralásra" témáról jut eszembe. Én is ezen gondolkoztam, hogy nyáron tengerparton jó lenne videózni is. Mivel víz alatt is szeretnék felvételt készíteni elgondolkoztam akciókamerán. Ha tengerpart mellett kell a videó akkor előveszem csinálok videót, majd elrakom és mehetek a vízbe. G80 méretű kamerát nem szívesen vinnék a partra strandolás mellett magammal, nem is hagynám ott a parton és víz alatti felvételt se lehet készíteni. Az maradna városi videózáshoz.
    Ami szóba jöhet az egy GoPro vagy annak olcsósított változatai. Szerintetek lenne értelme GoPro-t venni (ha igen akkor használtan néznék és min. GoPro5-től indulva gondoltam nézelődni) vagy elég lehet egy kínai olcsóbb verzió is? Sokat nem akarnék költeni rá, főleg mert a kamerája csak jó fényviszonyban ér valamit, amúgy meg ott a kamera. Viszont lehet hogy egy régebbi GoPro többet ér, mint egy kínai újabb verziós akciókamera? Ha GoPro, akkor 6-ostól van elfogadhatóbb stabilizálás, de az se olcsó, lehet egy kínai verziós stabilizált kamera is megtenné. Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák