Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz _q #13034 üzenetére

    Én legutóbb telefonnal bajlódtam. Kellett egy olyan OTG kábel, ami betáplálható külön ágon. Ezt a telefon töltőbe kell dugni, ez fogja táplálni a vinyót. Miután felpörög a hdd, lehet csatlakoztatni a telefont és Android fel fogja ismerni és csatolni. Kell hozzá egy fájlböngésző, ha nincs. Exfat vagy NTFS, az már mindegy, mindkettőt csatolja. Kapacitás sem probléma, az a fájlrendszer támogatásából következik, nem telefon függő. Nekem az 1TB vinyót gyönyörűen írta/olvasta az S7.
    Én kérlek úgy oldottam meg a mentést, hogy telefonra másoltam először, majd onnan vinyóra. USB2.0-n nagyjából 20 MB/s-el oda-vissza. Egy 64 gigás kártya átmásolása eltartott 3-4 óráig, beraktam egy ébresztőt vmikor éjfél tájékán, hogy dugjam át az eszközöket.

    OTG elosztó necces, az már telefonfüggő, hogy támogatott-e. S7 például nem támogatja. Tabletekkel szoktak példálózni YT-on, azok szokták vinni ezeket a multi OTG kábeleket.

    Viszont ha 2 in 1 hdd keretet veszel, ott elvileg nem probléma a két eszköz csatlakoztatása. Elvileg a keretben lévő usb vezérlő megoldja és csak logikai meghajtókként látja a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák