Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Teasüti #13027 üzenetére

    Így maradnak az ilyen öszvér megoldások, mint ultrabook/tablet/telefon és usb-s külső hdd.
    Ezen a verzión gondolkoztam elsőre, mert van külső USB3.0 HDD viszont arra nem jöttem rá, hogy kötöm össze telefont-HDD-SDHC kártyát. Egyáltalán Android 9.0 kezeli-e a külső 500GB-1TB HDD-t. Ha kezeli akkor is USB-n keresztül az 1 slot foglalt, hova kötöm a memóriakártyát, ami ugye SDHC, tehát nem tudom a memória slot-ba tenni. Elosztóval? De ott meg sebesség korlátok lehetnek, ha 1 slotba elosztót kötök és azon keresztül valahogyan telefon segítségéve másolom memória kártyáról a HDD-re. Ez lehet járható max. lassú?

    (#13033) Tuninger
    Autós nyaralásnál nem is zavarna, repülővel viszont minden súly számít, illetve minden hely. Persze olyat lehetne, ha most csak ezért vennék egy kisebb laptopot, de annyit meg nem megyünk nyaralni, hogy megérje.
    Azok a külső HDD-k, mint pl. Lacie ahol van SDHC foglalat és a kereten belül az elektronika kezeli a mentés tök jó, de nem olcsó.
    5-7 napi videózásra kell 2x120GB memóriakártya 25 ezer Ft értékben. Ami megint csak nem egy olcsó megoldás, főleg mert 1TB külső HDD ami már adott, jó lenne kihasználni.

Új hozzászólás Aktív témák