-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Csapoati #4800 üzenetére
Mit össze kerestem, erre ott van cd galaxisba Sebaj én el akartam kezdeni tehát adott volt a téma Most majd erősen gondolkozhatok, hol vegyem a kieget. Viszont haver egyből rácsapott a lehetőségre, hogy ennyit bőven megér neki, szóval király.
Na igen ezekkel mindig az a probléma, hogy elég nehéz összehozni valami PH eventet. Nagy randomban nyomtátok ti is gondolom. Pedig ha jól láttam valami területfoglalós crew csapatás is van ott.
Kérdés: Perket honnan tudok még szerezni azon túl , hogy venni lehet pontokért?
Másik: Az elején bedobja mennyi játékos van fent szerveren. Ehhez képest csak azokat látom akik hozzám vannak közel (én ezt tapasztalom). A perkeknél kellene emelni a playerek láthatóságát is?!Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Csapoati
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #4801 üzenetére
Csak pontokért vehetsz perket, a láthatóság pedig direkt technikai korlátozás.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darko_addict #4803 üzenetére
A Wild Run kiegészítő, nem dlc, így nincs benne a Season Passben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
UFO1
senior tag
válasz Darko_addict #4783 üzenetére
Billentyűre nincs beállítás nyomod megy/fékez/fordul nem nyomod nem megy/fékez/fordul. Gémpadra kormányra már van igaz tök feleslegesen, mert nagyon nem tudtam tökéletesre beállítani a kormányom (késik). Elvileg kontrollerre van optimalizálva a játék.
(#4785) ricshard444
Egy Xeon E5450-et (kb. 10+ pénz itt az aprón) bele tudsz faragni abba a lapba és tökéletesen fogja vinni a játékot, 2 maggal akadni fog különösen MP-ben (tapasztalat!). A WR-hez is elég lesz!(#4797) HartgeH3-2.8
Teljesen felesleges bármilyen DLC-t megvenni (hacsak nem vagy autógyűjtő), mert van 2-3 típus minden spec-ben ami mindent elver és ezeket meg tudod venni IGC-ért is! SP-s autót nem is nagyon látok PvP-ben.
A WR az más tészta az egy másik játék szinte, ki kell várni lesz az 4-5E-ért is. Jön a NFS 2015![ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Fene tudja nekem változott az élményem amikor belenyúltam a bill beállításokba de való igaz ott nyomod megy kész Ezért (is) maradtam a billnél ott rántom és megy. Többinél akkor jól sejtettem van késés.
Igen nálam pl az egyik Lambo ami nagyon bejött és szívesen cirkálnék vele pályán, de "bucks-ért sok". WR alatt mire gondolsz? Ha már WR futott már valaki esetleg world record időt valamelyik skill-ben? Amennyire tetszett a Summit annyira nincs kedvem most a PVP-hez , meg mintha nem is erőltetnék annyira vagy nem tudom.Csapoati Értem köszi, akkor így már tiszta.
Szerk: Arra akartam én is rámenni, de megint a pc vonalt húzzák meg (nem érdekel milyen indokkal) a konzolosok meg megint röhögnek rajtunk. Szóval egyék meg az NFS-t Majd jövőre talán....
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
UFO1
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #4806 üzenetére
Hogy nyúlsz bele, ha csak a bill, van benyomva nem tudsz semmit állítani (amit tudsz az sem állít semmit), ha be van dugva valami játékvezérlő akkor tudsz, de csak az állítja! Semelyik játékban nincs billentyűhöz beállítás csak billentyű kiosztás. Nyomásérzékeny gombok kénének hozzá és bár létezik valószínű drágább mint egy jófajta kormány. Nagyon egyszerűen ellenőrizheted leteszed a holtjátékot minimumra majd max.-ra és ugyan olyan, kormánynál meg változik.
A WR nem lett valami ütős kieg a drift úgy szar ahogy a játék is nem lehet benne érezni a csuszás-határt, hol tapad hol nem. Szerintem ebben a játékban lett (lesz?) a legrosszabb. Próbaként érdemes egy 2007-es DiRT-el menni pár kanyart és ég és föld a kettő. Ott ott nyikorog a gumi ahol kell ott tapad be ahol a valóságban pedig az sem egy szimulátor és még HC mód sincs (nem is kell) benne (bill.-el is!). Egyszerűen érzed az utat itt sajnos nem.
A drag olyan, amilyen kell lenni kicsúszik kanyarban, igaz még sehol sem láttam kanyart gyorsulási versenyen, de legyen így nem olyan unalmas.
Megj.: a gumiégetés (melegítés) élég nevetséges.A monster tetszik igaz buggos volt a bétában rendesen pl. belesüllyedt a talajba, nem tudott elindulni egy kb. 20-30 fokos hegyoldalon sem stb., (D, R simán elindult).
Ami a legjobb lett az a motor persze nem egy Moto GP, de nem is kell, mert akkor mindig a földön feküdnénk. Azért nem ártott volna, ha HC módban ki tudna csúszni, ill. lehetne vele bukni stb., mert a beta-ban annyi volt az F. A. és a HC között a különbség, hogy utóbbiban kanyarban megcsúszott (nem ki) a gumi, tehát kicsit sodródott és füstölt.
És jön a NFS 2015 a WR előtt és ha jó lesz ezt nem veszi meg senki → árcsökkentés.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Azt sehol sem láttam hivatalosan.
Link?(#4809) orc88
Need for Speed Official E3 Trailer PC, PS4, Xbox One[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
UFO1 Arra értettem, hogy a kormányzás sebességét (steering speed) és a sebességfüggő érzékenységet (steering speed factor) azt tudom állítani, és én érzem az eltéréseket rajta billen is amikor állítom a csúszkát, de igazából teljesen lényegtelen. Értem amit írsz.
Más:
Valaki mondja meg nekem, hogy fent a kiszáradt tónál Speed Skill 83 miért van az, hogy World Recordra rakom a ghost-ot láthatóan le is hagyom (direkt nézem az ellent) és mégis neki adja, továbbá olyan magas pont mellett , hogy annyit nem lehet menni. Csalással vagy mivel? Ford GT, semmi extra amivel megy.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
regener
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #4815 üzenetére
Csalással szorzót/bónuszt rak a skill-re és így akár lükvercben is több pontot kap mint bárki.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz regener #4816 üzenetére
Az szép.
..és ilyenkor ez neki elégtétel vagy nem értem?! A ubit ez teljesen hidegen hagyja?
Jelenteni sem lehet, hogy ugyan már töröljétek ki hisz irreálisan magas a pontja?Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #4817 üzenetére
My opinion would be to just ignore those, and just strive for your own best. The hackers are those kinds of people who suck at video games and must cheat in order to feel better about themselves while ruining other people's experiences. Király
Nem érdekel jelentem a francba. Állandóan mindenhol ez megy unalmas. Ez egy végig online kapcsolatot létesítő játék és nem tudja ezeket kiszűrni.. (bocsánat, hogy hosszú lett). Soha nem lesz megoldás és zéró tolerancia a csalók ellen? Természetesen már megint az oroszok teszik tönkre.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #4815 üzenetére
Mielőtt leírtam kipróbáltam és tök egyforma bármit tologatok a féket is állítottam és pont ugyan ott állt meg.
(#4809) orc88
Nem is a miatt (bár nem figyeltem, hogy csúszik „basszák meg”), de e miatt igen. Ezt hívják személyre szabhatóságnak, ami ebben van egy vicc, sajnos.(#4818) HartgeH3-2.8
Az Agera R a leggyorsabb ott a full stock valami 438 körül megy az alsó útról kell ráfordulni észak nyugat felé, ha nem azzal megy nagy bizonyossággal csalt.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #4795 üzenetére
Jó volt a Viper Racing, sokat játszottam vele régen.
Más téma: Rendberakjuk még egyszer a tényeket:
Wild Run (WR) megjelenés: november 17.
Aki nem rendelkezik induláskor a WRrel az is kap egy patchet amiben benne lesz az új időjárás.
WRrel rendelkező és nem rendelkező játékosok ugyanazon a szerveren lesznek, együtt tudnak játszani, de bizonyos funkciók csak a WReseknek lesznek elérhetők.A Season Passben nincs benne a Wild Run.
A Wild Runt meg lehet majd venni külön kiegészítőként, vagy csomagban:
The Crew Wild Run Edition = The Crew + Wild Run
The Crew Wild Run Complete Edition = The Crew + Season Pass + Wild RunNem összekeverendő az alábbival:
The Crew Gold Edition = The Crew + Season PassA WR megjelenése után is fog jönni új tartalom.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
orc88
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #4822 üzenetére
Lesz, ha jól emlékszek akkor a legjobb Summit játékosok fognak 2 havonta kapni
[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen azt láttam bétába is volt Evora. Én a ubi beváltható pontokra gondoltam igazából.
Most nagyon elment a kedvem a pvp-től és nem sok kellett, hogy az egész játéktól is. PVP Raid verseny orosz Hummer sziklának nekimegy megelőzöm utána 2mp-en belül mellém ér és legyorsul. Orosz. Aztán P verseny (naná, hogy pay to win guys) mindenkinek LaFerrari hiába fullos a Challanger esélyem nem volt. Ez még hagyján vegye meg csinálja, de hogy egy folyamatos Online game mellett elhúz mellettem láthatóan csalással. Nem vettem fel videóra , de most írok egy olyan levelet a ubinak amit nem tesznek ki. Tudom csepp a tengerben semmit nem érek vele, de nekem jól esik.
Ő az:
Szerk: Ja igen mentem velük még egyet, de csak a PVP küldik miatt de nem is kell az a 20.000 bucks inkább. Itt már nem lőtte be az ovál pályán mert túl egyértelmű lett volna.Tudom reggeltől estig lehetne , de csináljunk már egy csalók listáját is ahol ezeket összeírjük és aki ahol éri őket jelenti folyamatosan ameddig csak bírja. Hátha megunja a ubisoft és kitalál vmit. Én maradok a solo-nál, cirkálok, skill mission meg esetleg haverokkal majd crew. Komolyan hányni tudnék ettől. Steam fórumon azt írják akik már átestek ezen az idegbajon, hogy hackers world. Ide jutottunk, hogy mindenki csal. Korábban a régi időkben talán 2000-es évek a PC Guruhoz meg GameStarhoz akkoriban még vettük, benne volt a lemezen a Cheatkodex asszem valami egérke rohangált ott jobbra balra. Én bevallom szinte sose használtam max akkor ha tényleg nem bírtam valami fő gonosszal vagy kellett minden fegyver. Öcsém amikor mentem hozzájuk folyamatosan csalt, de VÉGIG konstans GOD mód meg tököm tudja. Mondom ez neked így élvezet? Te így vagy király? Ide jutott a gamer társadalom csalnak folyamatosan MINDENBEN.
Ez a szoftverfejlesztők hibája, hogy nem tudják rendesen tisztára megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Grafikai frissítés mikor lesz az alapjátékhoz?
-
ricshard444
veterán
Szimplán a Wild Run-t meglehet venni valahogyan az alapjáték nélkül? Tekintve, hogy az megvan Season Pass-szel, nem lenne sok értelme azt is kifizetni. CD Galaxison csak az alapjáték + kieg verziót látom vagy ezt úgy fogják fel a készítők, hogy alapjátékot is odaadják a kieg mellé és külön az utóbbit nem lehet hozzácsatolni a játékodhoz nem kifizetve újra az alapot?
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
orc88
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #4824 üzenetére
A LaFerrarit te is megtudod venni, nem pay-to-win. Engem is idegesítettek a LaFerrarik egy időben, de van Season Passom, és direkt nem használom a LaFerrarit, inkább alázom őket az F1-el, szépen leoltom őket, és kilépnek
ricshard444: Lesz külön Wild Run is amit meglehet majd venni.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz ricshard444 #4827 üzenetére
A WR-hez kell az alapjáték, szóval ha külön megis veszed az alap akkoris kell.
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #4830 üzenetére
Szerintem csak az alapjáték + kieg verzió lesz ami úgymond szimpla, mert "önmagában futtatható kiegészítő", így ki kell megint fizetni a 10k-t a "kiegért"és 2 külön indító lesz a Uplay-ben, mint ahogy a Beta-nál is volt.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Csapoati
nagyúr
válasz ricshard444 #4831 üzenetére
Na akkor ez ki fog maradni nekem. Ilyet se nagyon láttam még, hogy a kiegészítőt csak az alapjátékkal lehessen megvenni...
-
orc88
őstag
6 hsz-el ezelőtt írtam le azt, amit ti most találgattok.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz ricshard444 #4833 üzenetére
Itt a válasz a kérdésre, itt előrendelhető csak a DLC alapjáték nélkül. Tehát árulják majd különálló DLC-ként, plusz akinek nincs meg a crew se az megveheti majd úgy, hogy alapjáték+Wild Run.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
noblem1983
senior tag
válasz Mike Farrel #4835 üzenetére
Az a baj, hogy így elég drága. De remélem olcsóbb lesz más helyen mert 5-6 ezer forinttól többet nem ér ha 10 ezerért van a Wild Run Edition (alap+kieg)
[ Szerkesztve ]
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz noblem1983 #4836 üzenetére
Emiatt "aggódom" én is egy picit. A legjobb ár 29 euro amit láttam, de ha tudtok jobbat majd írjátok meg.
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4835 üzenetére
Vajon ha Steamen van meg a játék akkor ott kell vennem a WR-t is vagy elég Uplayen?
-
Mike Farrel
tag
válasz regener #4838 üzenetére
Ez egy jó kérdés, mondjuk steames WR-t még nem láttam, csak uplayest. Amit használok webshop összehasonlító oldalt, az is csak uplayes dlc-ket listáz semmi mást. Viszont ha a steames játékod úgy indul, hogy elindítja magának előtte a uplay-t akkor valószínűleg működik úgy, hogy a dlc uplayes. De lehet a support tudna erre rendes választ adni
vagy nem.[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jahh amikor a support a UBI support 10 mondatban taglalja mennyire örülnek és köszönik a játékosok visszajelzéseit , tanácsait. Utána pedig egy mondatban leírja halvány gőze nincs lesz e Complete Edition vagy bármi, miközben a CD Galaxis felületén már ott virít a cucc az úgy eléggé EPIC.
Kíváncsi vagyok az én 10 mondatos levelemre amiben a csalókat az extrém magas Skill Mission pontokat meg az , hogy 0-24 online kapcsolat mellett (csalók paradicsoma) a játék, erre mit fognak válaszolni. Megyek is a UBI fórumra petíciót indítani a harmadik féltől származó programok és csalók ellen amik tönkre teszik a játékot. Amióta látom ezeket az oroszokat el is ment a kedvem a játéktól.
-
regener
veterán
válasz Mike Farrel #4839 üzenetére
Írtam fórumra, csak válaszol majd valaki.
WildRun-t nyer akinek a legtöbb pontja lesz (valszeg már szétcsalták magukat többezren az első helyért...)
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz regener #4841 üzenetére
Az angolom miatt elnézést kérek, ha van javaslat a javításra kérlek osszátok meg és támogassatok benne ha van hozzá türelmetek, kedvetek: [link]
Tudom csepp a tengerben, egy fecske nem csinál nyarat, de sok fecske talán!
Előre is kösziAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
ricshard444
veterán
Kipróbáltam E7400-zal 3.5GHz-n + 4870 + 4GB RAM - A totális CPU limit adott volt természetesen, de városon kívül abszolút játszható volt.
Kövi héten jön a kis frissítés a géphez, azzal már biztos elmegy, a kiegészítőn gondolkodom, de számomra sem ér meg 5-6k-nál többet, így nehéz dolgom lesz.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Darko_addict
őstag
válasz ricshard444 #4843 üzenetére
Cél, hogy egyáltalán elinduljon a játék?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
ricshard444
veterán
válasz Darko_addict #4844 üzenetére
4 magos proci + 7790 + 8GB RAM, tehát elfog menni kétségtelenül.
Vannak dolgok...
-
OceanStorm
tag
Volt egy jó cruise tegnap, itt van belőle egy részlet. Benyaltam egy-két civilt sajnos, ne is foglalkozzatok vele, legközelebb majd kevesebbet nézek hátra.
-
orc88
őstag
29.99EUR A WR kiegészítő magában. Ez szemétség...
Sajnos hivatalos az ár.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs