-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormLine
senior tag
Leállították a szervert, megy fel rá a patch.
Ma 20 órakor írjon rám Uplayen aki akar jönni egy közös Blitz Brawlozásra. Találkozóhely nincs, mert privát PVP lobbyban leszek.
[ Szerkesztve ]
-
amadeuxs
tag
Na ma par het nyugis jatek utan ujra crash volt, ach, hogy mit tojhattak megint el a patch-el.
-
StormLine
senior tag
A tegnapi patchről:
Új verziószám: 413518
Új specek: Camaro (C), Impala (C), Silverado (D), Charger (C), Focus (C), Shelby GT 500 (C)
Új faction missionök: Route 66, Bayou Brawl, The Score, A Fistful Of Dirt, Supersonic
Az utolsó nem volt benne az előzetes hírben, meg a térképen sincs újnak jelölve (kékkel).
A St. Louis Setupot és a Way Out Westet még nem rakták vissza.A statok részben javultak, mint az előző hónapban, de még mindig nem ideális.
A faction spoils többszöröse az eddiginek, így elég könnyű elérni a 36000-es awardot. A Uplay siteon láttam hogy sok barát megszerezte az utolsó 10 Uplay pontját, gondolom az a 10000-es volt. Üdv a klubban.
A PVP menü jó lett, lehet már spec és játékmód (amiből már 3 van) szerint szűrni. A crew menük is kicsit meg lettek változtatva. A több soros menükben görög a szöveg a kurzor alatt (nem a nyelve, hanem scrollozódik), így könnyebben kezelhető.
A nitró kamera nem rángat annyira. A patch előtt zavaró volt, így már sokkal jobb.
A crash cam jóval megengedőbb, nagyobb karambol kell ahhoz hogy bejöjjön. Objektumokkal való ütközés kevésbé lassít. Ez utóbbi kettő nem tudom hogy jó-e, de könnyíti a játékot. Ha ezek miatt sokan fognak játszani és jó támogatást kapunk a játékra akkor már megérte.
Az átvezető animációkban még mindig akadozik a kocsi.
Térkép bug javítva. Jobb később mint még később.
A wallridehoz írták hogy növelik a súrlódást a kocsi és a fal között, mondják meg a PVPsek vagy valaki hogy mennyire sikerült.
A szélárnyékkal is csináltak valamit, néha jó, néha nem, erről is mondjatok tapasztalatot.[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
ezzel az új "peccsel" gyakorlatilag megölték a játékot...
most már minden béna balf@sz képes futamot nyerni.! miért?
eddig is volt, hogy frontálisan ütköztél (PvP) és mentél tovább. kicsit lelassultál ugyan, de semmi gond.
tegnap belső íven(jobbkanyar) kerülöm a kamiont!, csávókám a bal sávban beleszáll.megyek tovább nézem a távolságot.10m-ről 70re csökkent a távolság! "hátnemértedvazze" frontálisan...
nem mondom, hogy most bántam meg igazán a játék vásárlást. asszem' jobb lett volna fh2-t venni.
most itt marad a faction mission. vagy a lányommal csinálunk szívecskés hummer-t kb. erre jó is lesz.
k@pd be Ubisoftlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
CJ3
senior tag
Meglett a ludas----- az AMD nek van egy gamer programja vagy mi és ott irta h egy optimalizálatlan játékom van, rámentem h optimalizálja és a The Crew volt az tehát belenyúlt a gyári játékba ez okozta a kifagyást.....Mik vannak
Egyre optimalizáltabb a játék, és szépült is, az időjárás, az elmosódás, utak stb fain nagyon
Crypto
-
amadeuxs
tag
hali, mar en is a francia negyedben varok
-
amadeuxs
tag
Sziasztok, na ez ma jo volt, leszámitva a megzakkant forgalmat sok reszeg sofort, ach. meg januari cruisoknal marha jo volt hogy mindenki latta a masikat, most mar csak a csapattagokat vagy meg azokat sem, ez a jatek valahogy rosszabb rosszabb nekem, az allando lag es be - be akadás, ach tiszta marhasag.
kar erte,
-
StormLine
senior tag
válasz Mike Farrel #4125 üzenetére
Későn találtam ki hogy mi legyen mára. Azért 5-en így is összejöttünk, de nem tudtunk együtt menni, pedig többször is megpróbáltuk egyberakni a 2 crew-t. Úgyhogy rendes csoportkép se készült.
Két hét múlva csapatos rendőr piszkálást tervezek Hummerekkel. Addig mindenki összeszedheti rá a pénzt akinek nincs meg. PVPvel és factionözéssel hamar megvan rá az az egymillió. Meg perk is van rá hogy olcsóbb legyen.
Jövő vasárnapra is szervezek valamit ha nincs más aki elvállalná.
-
Crampus
csendes tag
Sziasztok! Eladnám dobozos játékomat, hogyan tudom deaktiválni a kódomat, hogy más tudjon vele játszani? Köszi!
-
StormLine
senior tag
válasz amadeuxs #4128 üzenetére
Oké, akkor most vasárnap lesz. Mindenki hozzon majd egy Hummert, specet majd a terepviszonyoknak vagy egyéni igényeknek megfelelően választunk. Fullstock is játszik. Azon kívül dirt, perf és raid van még belőle. Vasárnap 17 órára tervezem, de ha valakinek nem jó akkor arrébb tehetjük. Gyülekezőhelyet majd töltök fel később. A játék lényege pedig hogy valaki magára haragítja a rendőröket, lehetőleg 5-ös szintet elérve, aztán ha van kedve meglép, ha van kedve püföli a zsernyákokat. A többiek pedig segítenek. Ha az üldözöttnek sikerül felszívódnia akkor jó eséllyel valaki másra rászállnak a fakabátok mivel a többiek is rendetlenkednek. Megadott útvonal nincs, arra megyünk amerre a menekülő.
Azért utána hétvégére is kiötölünk majd valamit. Ha gondoljátok egyeztethetünk előre időpontot.
-
kozi71
senior tag
Lopja a pénzem a játék!
Úgy jöttem rá, hogy elértem a 9 999 999 értéket, de ez után már nem számolja a pénzt. Viszont ha vásárolsz rögtön csökkenti ezt.high tech, low life
-
Mike Farrel
tag
Na március 30-tól egészen április 3-ig Off-roadra fel!
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Vagyis kettő:
Az uplay ha el akarom indítani a crew-t azt írj hogy nem sikerült szinkronizálni az eredményeket. Csak a kihagy gombbal tudok belépni a játékba. Lehet ebből valami problémám?
A másik az hogy valamiért egyetlen egy autó nem javul meg magától soha:
A 69' es dodge charger, és pokolian zavar. Mi lehet a problem?
Köszönöm a segítséget!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
StormLine
senior tag
Mai képek:
Van kedvetek ebben az offroados challengeben csapatosan részt venni? Összejönnénk mondjuk 20 órakor vagy amikor ráértek, valaki rábökne egy úttól távol eső pontra és megkeresnénk a legterepesebb odavezető utat.
(#4138) iszilard:
Februárban is ez a sikertelen szinronizálás volt neked, most újraindítással nem jön helyre?
Próbáltad a mobile mechanic-kel meg HQban is szerelni? Kiír valamit? Levonja a pénzt? -
hszilard666
veterán
válasz StormLine #4139 üzenetére
Az a kemény hogy februárban 1x sikerült, ment rendesen de azóta csak ma indítottam el először és megint hülyéskedett. Az újraindítás sem segített. Ha javítani akarom levonja a mobil mechanicnál és a hq ban is a zsetont. Ha már zseton:
Ti hogy szoktatok irdatlan mennyiségű pénzre szert tenni? eddig a way out west missionben farmoltam, de azt kipeccselték a gammából :/Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
noblem1983
senior tag
válasz hszilard666 #4140 üzenetére
El kell küldeni frakció küldetésekre a cimborákat. Amit ugye valójában ők nem futnak le csak úgy képletesen teljesítik.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
UFO1
senior tag
válasz hszilard666 #4140 üzenetére
Az egyik lehetőség az amit alattad írtak elküldesz a barátlistádról minél több embert factions missions-ra. Itt nem árt, ha van neki olyan autója mint a küldetés típusa és az jól fel van húzva (car lvl ki van írva). Igaz ez csak virtuális verseny, de még így is van, hogy nem sikerül teljesíteniük. Van 5db 176.000-es ez 32.000-et fizet, ha sikeres. Van ugyanennyi 88.000-es ez 16.000-et. A többi kisebb 5x66.000, 6x33.000, 9x8.800, 6x4.400-as, ha mindegyiken tudsz indítani valakit kb. 350.000-et hoz 3 óránként. A teljes összeg 18%-át adja, persze előtte ki kell max.-olni a kp. perkeket.
A másik lehetőség elmész PvP-ni itt kb. 10-16.000-et ad (ezt most vitték lejjebb). Azt nem tudom haverokkal ugyanennyi e.
A két fentin kívül elmehetsz drift-elni, akár salakra/jégre valami rally (D) géppel, vagy a hegyi szerpentinekre egy sportkocsival (P). Esetleg ugrálni egy hullámosabb szakaszra, ehhez valami nagyon stabil semlegesen ugró tereprally (R) járgány ajánlott. Utóbbihoz Vegas alatt (a szélerőműveknél) találtam használható helyet, ha jó irányból indulsz (Vegas legyen oldalra) 1-1 kombináció 2.000-et hoz, így kb. 5-10 perc alatt 50-100.000-et lehet összekaparni. Drift-elésnél ugyanez a helyzet minél hosszabban sikerül (nagyobb lesz a szorzó, 2x-es körül kb. 2.000 bucks), annál hamarabb jön a lé.
A kocsikat előtte legalább 1200 körülire fel kell húzni.Más:
Itt mit kell csinálni: Find 2 wreck parts.[ Szerkesztve ]
-
StormLine
senior tag
Mai változások a faction missionre barát küldésében: A hosszúk tovább tartanak, feleannyi pénzt kapunk, de 3szor több RPt. A hosszúk 12 óráig tartanak, bár mielőtt elindítom csak 3 órát ír (annyi volt még a változás előtt hajnalban). Balancing az indoklás, azaz kiegyensúlyozás. Barát küldéséből túl sok pénz folyt be, és ezzel egyet is értek. Az RP miatt viszont magasabb lesz a fizetés (spoils), plusz azt 18.án is emelték. Itt a bejelentés.
Amúgy egyszerre max 10re lehet küldeni, de ez eddig is így volt. Ha mi magunk teljesítjük a futamokat azért ugyanannyi pénzt és RPt kapunk mint eddig. Az XPt nem tudom, de az nem is olyan lényeges.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz StormLine #4147 üzenetére
Ezeket ma néztem én is, hogy 12 óra, meg van olyan 80000-es küldi is ami eddig ha friendet küldtél adott 16000-et most meg csak 8-at. Én betudtam az egészet annak, hogy elseje van.
Amúgy picit változtattak a factionök útvonalán is. Ma végigmentem azon, ahol new yorkból raid kocsival kell lemenni a mexikói határig (nem jut eszembe a neve) és eddig szinte majdnem végig betonon vitt, most pedig a gps szó szerint árkon bokron keresztül navigál, csak hidaknál visz fel az útra. Kicsit meg is lepődtem rajta.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
batai15
félisten
Meglepett hogy még él a játék.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz batai15 #4149 üzenetére
Megjelenés után pár hónappal? Persze tudom, hogy hogyan érted.
Nekem van kb 30 ismerősöm, ha néha ránézek a Uplay-re, akkor max 1-2 tolja, az első hónapban pedig nem volt olyan, hogy ne lett volna 8-10 a játékban.
Már én sem játszom ( most nincs gépem pár hónapig, így elég nehéz lenne....) rendesen, ha elkap a feeling, akkor szimpla autókkal kocsikázom 1-2 órát, de az első 2 hétben nem volt olyan nap, hogy ne tettem volna bele 5-6 órát.
A Ubisoft szépen lassan elereszti /nem mintha annyi erőt fektettek volna bele/, majd jön esetleg a 2. rész, de már nem kell sok mindenre számítani, ez köztudott volt megjelenés után nem sokkal.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.