-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyozo
aktív tag
Season pass-t lehet még valahol kapni? és kb mennyiért?
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
Ármester
Nuuvem-en még mindig 40 bratzil reál
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a The Crew-t ha el akarom adni ( Profillal együtt értem)
Akkor hogyan kell a gépről törölni vagy a kódot visszahívni? Simán csak Uninstall-álom?
Hogy aki megveszi gond nélkül fel tudja tenni?
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
UFO1
senior tag
Nem lehet visszahívni csak az egész uPlay acc-al tudod eladni, tehát tartsd meg úgysem ér már semmit kicsit feljebb olvasható hogy original is már csak 4500Ft.
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
Érdekes bugba szaladtam bele.
Raidot nyomtunk a spanyol erődtől (már nem emlékszem mi a neve). Az elején bénáztam, és összeszedtem egy fél perc hátrányt. A végén pont az előtt járt le az idő, hogy beértem volna. Ilyenkor elveszi az irányítást, viszont az autó még erősen lendületben volt. Olyannyira, hogy a ház alatt elsuhanva belegurult a vízbe. Ott álltam teljesen a víz alatt, és nem tudtam kijönni, semmilyen gombra nem reagált a játék. A futam vége sem mentett meg. Valószínűleg az zavarta meg a játékot, hogy tiltott területre keveredtem.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
StormLine
senior tag
Az tényleg érdekes. PVP volt vagy faction mission? Amúgy 2 féle tiltott terület van, az egyik hogy ha hozzáérsz a víz felszínéhez (akár alulról, akár felülről), a másik meg simán visszarakja az autót kicsit odébb ha egy bizonyos területre tévedsz (nem mindig van elkerítve fallal).
-
Phobion
őstag
LaFerrari-ra nehéz össze versenyezni a pénzt?
-
Flashke
tag
Srácok vasárnap este ki lenne benne egy random gurulásban?
-
Ármester
válasz Flashke #4462 üzenetére
Benne lennék, de nem leszek itthon.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Flashke #4465 üzenetére
Lehet mégis tudok menni este kocsikázni Mikor lesz kb.?
-
Ármester
válasz Flashke #4470 üzenetére
Sajnos közbe jött vlamai, ezért nem tudtam menni. Remélem azért ti jól elvoltatok .
-
zsiz
őstag
Sziasztok! Használtan be lehet szerezni a játékot? Úgy tudtam valami kóddal aktiválni kell, de sok helyen találni eladó (kibontott) lemezes PC-s verziót. 8-10 ezerért nem fogom megvenni, használtan olcsóbb, bár úgy is drága. Pedig amúgy tetszett a béta alapján.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
én is így gondoltam. bár furcsa hogy elég sok eladó van belőle jófogáson is. mind lemezes, pc, x360 és xOne meg ps platformra is.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Visszatértem én is unokatesómmal a játékhoz...
Már az elején a frissítést sem akarta csinálni, így letöröltem és újraraktam az egészet. Most azonban néha fogja magát a játék és általában kanyarvételnél megáll a kép és beakad a hang.... Kilépni nem lehet, a feladatkezelőt nem engedi megnyitni így kijelentkezés - visszajelentkezéssel mindent be tudok zárni.Mi lehet a probléma? HD 7770-es GPU + i5 2500 van hozzá egy HD-s monitoron... Majdnem minden maxon és 50 FPS, biztos h nem ettől döglik meg.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
UFO1
senior tag
Ha nem tudsz kilépni Alt+F4 szokott segíteni, vagy ha nyomsz egy Windows gombot és rákattintasz a tálcára akkor bármilyen programot indíthatsz a játék futása alatt (persze, ha a gép elbírja). Esetleg rá lehet kattintani többször egérrel a fekete befagyott képernyőre (ami pár hete általános volt, mivel nem lehetett kilépni sehogy se) és a Windows felajánl 3 lehetőséget és ott program bezárása. Nálam ez utóbbi mindig működik!
Ilyen megakadásról nem nagyon hallottam. Más játéknál volt olyan, hogy nem szerette a billentyűkombinációmat.
Nálam gép újra húzás után volt olyan gondja, hogy szinte lehetetlen volt menni vele annyira szaggatott azt hittem a router a hibás, de modemre kötve is dadogott a kép (gondoltam lehet a NET szolgáltató szarakszik??) és nVidia kártyával. Az AMD kártyákat valamiért nem szereti! Rákerestem (már nem emlékszem mire) és egy oldalon volt pár ötlet mit hogy kéne javítani. Ha jól emlékszem DirectX probléma volt ami azért furcsa, mert egyrészt a játék telepítőjének is fel kéne raknia a megfelelőt ill. frissítettem a videokártya driver-ét, de úgy látszik az sem töltötte le rendesen. Mindenesetre leszedtem a talált oldalról amit javasoltak és azóta teljesen simán fut a játék, csak ritkán akad meg megmagyarázhatatlan okok miatt. -
SkiDev
senior tag
Próbálkoztam több mindennel is (Windows 7 kompatibilis mód, Fraps kikapcsolása, DDU-val lecseréltem a catalyst 15.7-re a drivert), de semmi....Bár érdekes, hogy Uplay-ből nem engedi elindítani, csak ikonról. Lehet újrarakom mégegyszer.... Változó időközönként több-kevesebb játék után áll meg úgy a kép, hogy a billentyűzetkombókra nem reagál. Csempés felület simán előjön, a feladatkezelőt meg nem tudom előtérbe hozni, kattintgatok, de nem engedi, nem simán fagy meg az ablak, hogy nem válaszol.... Volt már mikor a játékba be sem léptem, hanem a Warning felirat alatt meg is fagyot.... Elkeserítő, hogy hosszú idő után sem jó a játék.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
UFO1
senior tag
Először próbálj egy fájlok ellenőrzését csinálni hátha, különben nekem sem engedte legutóbb, így törölnöm kellett az egészet és újra leszedni. Előtte nézd meg az elérési út rendben van e talán azért nem indul uPlay-böl. Régebben leírtam hogy kell kinéznie keress rám!
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
Hát 4-ért vedd meg szerintem újonnan,annyit megér.
Én meg talán még valamikor rálesek esetleg.
Most nekem a Dirt Rally nagyon adja,meg az F1-et próbáltam,a többi nem tetszett,viszont ennek az egynek valahogy bejön az irányítása is.Meg lehet Ets2 multiba is benézek már.
Néha TDU2-be is benézek,az is valahogy jobban bejön,lekötött,mint ez. -
Ármester
1 kérdés: Tudom, hogy a Dirt: Rally csak korai hozzáférésben van még, de van esély, hogy valamikor leakciózzák? (nemtudom ezeket szokták e akciózni.) Nagyon tetszik nekem is, csak sokallom érte a 33 eurót.
-
Ármester
Hát ezekről sajna lemaradtam. Na mind1, majd figyelem, aztán ha nem lesz akciós mostanába lehet kinézem G2A-n én is.
-
Erdei88
veterán
"We’re bringing some Wild news for Gamescom!"
Facebook oldalukról
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
The Crew free trial – Now available on PC
2 óra ingyenes próba, csak egy Uplay account kell hozzá.
-
StormLine
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #4497 üzenetére
Reggel éppen tervezett karbantartás volt, de már megy.
-
Mike Farrel
tag
Megjött az új Mini Countryman is, ami nem is olyan rossz (igaz minden specben ugyanazokat a tuning elemeket lehet rápakolni, úgyhogy ubiék nem erőltették meg magukat)
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok