-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Jól látom hogy a fejéből még kilóg egy nyílvessző? LoL Én többször látok egy srácot aki heavy-vel csak az öklét használja, és többnyire bedarál majdnem mindenkit aki az útjába kerül. Nemrég úgy zúzott be hármunkat, hogy heal-eltem a soldiert, aki direkthittel osztotta, mögöttünk meg egy pyro jött segíteni. Szépen sorjában levert mindenkit, majd elsétált. Szerintem nem csíter volt, de azért dúrva mit ki nem bí az az orosz mamlasz..
-
kovsol
titán
nem a nyílvesszőn van a hangsúly! nézd meg a fegyverét
az igazi vs az övé:Has 80% faster rocket speed. neki 100%
Deals 25% more damage. ez egyforma
Guarantees Mini-Crit damage on juggled opponents. ez is egyforma
Has 70% smaller splash damage radius. neki ez nincs rajt!és neki pluszban +50% clip size
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
csana
senior tag
Na kicsúsztam az előző hsz-ből. Így utánanézve már leesett: A Shopba megjelent új "Description Tag" segítségével más tulajdonságokat írhatsz egy itemhez, mint a gyári adatok. Vagy ha valamiről nincs írva semmi alapból, akkor módodban áll valamit írni. Persze csak ideiglenes változást csinál, és gondolom a valós tulajdonságokon nem tudsz változtatni, csak a kiíráson.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kanczy
veterán
Valakinek nincs Sola Topi-ja vagy Fancy Fedorája elfekvőben? Nagyon kellene. A spy sapkáért adnék egy Backbiter's Billycockot és még valamit, a Topiért pedig Whoopee Cap / Demoman's Fro és cucc az ajánlatom.
Más : attiati, lehet, hogy téged láttalak ma egy (azt hiszem) orosz szerveren? Mknops33
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
fpeter07
veterán
Tisztázzuk: A ládanyitó kulcsot csak venni lehet?
-
bozont
veterán
Ha már cheat-ről van szó, teleportálós emberrel találkozott már valaki? Tegnap találkoztam először ilyen esettel és az illető állandóan hátulról kapott el pyro-val. Először még nem gondoltam semmire, de én mindig nézelődök hátrafelé is a biztonság kedvéért és egyik pillanatban még nem volt senki mögöttem a másikban meg hirtelen hátba támad az a pyro. Sőt, egyszer láttam is hogy egyik csapattársam mögött hirtelen megjelenik, először lagnak tudtam be. Másodjára amikor már biztos voltam benne hogy turpisság van a dologban, éppen megöltem és már közel jártam hogy felvegyem az ellenség táskáját, de még előtte egy scouttal küzdöttem, éppen az arcába küldeném a rakétát mikor hirtelen egy lángcsóvát kapok az arcomba és bele is halok. Na, ez még a fast respawn ellenére is lehetetlen, hogy ilyen gyorsan odaérjen hozzám a halála után és teleport sem volt a közelben az biztos.
-
KubanitoS
veterán
A description tag szerintem teljesen más. Azzal nem a fegyver tulajdonságait lehet átírni, hanem leírást lehet készíteni az adott tárgyhoz. Ez fehér szövegként jelenik meg. Én már láttam egy normál heavy minigunhoz odaírva leírásnak, hogy "ratatata".
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
attiati
veterán
De, simán lehet. Fel szoktam nézni tradelni mindenfelé. Vagy néha csak azért felnézek egy nem "instant respawn" szerverre pár másodpercre, hogy megkapjam a tárgyaimat. A halloween-es pályán is játszok mostanában. Nem tudom, hol láttál. De ma játszottam vagy 2 órát olyan szerón, ami nem Orange x3
Nem Jericho néven voltál?
Láttam egy srácot ilyen néven, full oroszok között beírta csetbe, hogy "nyomulni kéne srácok" -
attiati
veterán
Nálatok mennyi idő alatt töltődik be a steam?
Egy rémálom. -
Kanczy
veterán
válasz attiati #4612 üzenetére
de, én vagyok / voltam jericho
... viszont nem én írtam be, hogy nyomulni kéne (), csak neked irkáltam, hogy megtudjam te vagy-e, de nem válaszoltál. no meg közben ott volt spanom is, ill. még egy magyar, a notórius pckillerhun uraság.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
cass
aktív tag
Nem tudjátok, hogyan kell megcsinálni azt, hogy ha csinálok egy saját privát szervert abba hogyan lehet olyan botokat rakni, hogy harcoljanak? Mert azt tudom, hogy lehet, hogy ugráljanak menjenek stb.
Kösz a segítséget!Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
kovsol
titán
[link] teljes leírás
The method for using Bots on unsupported maps:
Type sv_cheats 1
Type nav_generate
Wait a few minutes while the game generates AI paths
Map will exit and reload (navigation is saved, so no need to repeat previous step)
Open console and type tf_bot_add <number> as above
Bots do not work on Capture the Flag maps even if the above tutorial is used.ez a lényeg amúgy
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
fpeter07
veterán
Hogy ha egy kaszt x kiegészítőjét birtoklod, akkor kapsz valami bónuszt. Kerestem egy darabig, de nem találtam semmit erről. Le tudnátok írni hogy milyen ráadást kapunk?
-
csigacska
tag
Egy igen érdekes dolog történt velem nem rég az egyik szerón. CTF mód, only Fastlane map, az egyik gyerek a másik csapatból Engi-vel volt, és az egyik pontra lerakott 4 azaz NÉGY darab 1.es szintű sentry-t. Kicsit sem volt nehéz kijönni a spawn helyről... Ez most csít vagy mi? Vagy csak én nem ismerem eléggé az engi képességeit?
-
KubanitoS
veterán
válasz fpeter07 #4632 üzenetére
Full szettek esetén:
Scout: + 25 hp
Soldier: 20%-kal kisebbet sebeznek a sentryk a soldierre
Pyro: 10%-kal gyorsabb futás, 10%-kal nagyobb sebzés a pyro ellen
Sniper: Nem lehet a snipert fejbelőni.
Spy: Csökkentették a láthatóvá válás (decloak) hangját. Fél másodperccel tovább tart láthatatlanná válni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz KubanitoS #4634 üzenetére
Egy picit javítanék ha nem baj , a spy-nál nem csökkentették a decloak hangját, hanem nincs is hang. Semmit nem lehet hallani...
Egyébként nekem megvan az összes set, nem vettem, hanem craftolgattam őket.
És azt kell mondanom hogy a Scout és a Pyro set a legjobb, a +25 hp hasznos, főleg ha megtanulod a shortstopot jól használni, pyronál sokat dob a gyorsaság ha ügyes vagy.
Erősorrendben utánuk jön számomra a sniper set, vitatott dolog ez a headshot dolog, de nem rossz szerintem.
Kémnél engem zavar hogy nincs álcázás(magyarosan ). Az húzós... Bár ez is olyan hogy teljesen meg kell változtatni a taktikádat, szokásodat, minden ellen.
Soldier meg szerintem nagyon gyenge, sok értelme nincs annak a 20% sentry sebzés kímélésnek...Ez egy magán vélemény, nyugodtan oszd meg a te gondolataidat, ezért van a fórum
-
fLeSs
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #4635 üzenetére
Én azért vettem meg az új Spy sapkát mert lényegében így újra kell tanulni a Spyt.
Én úgy veszem észre, hogy ez elsősorban a DR-nek tett jót, én eddig egyáltalán nem használtam mert nagyon hangos volt és normálisabb szervereken simán levadásztak ha meghallottak, viszont így halk DR-rel már elég jól lehet gyakni. Bár még mindig csak gyakorlom, mert most az új kés mellett a DR-t is meg kell tanulnom használni, én eddig a sima óra híve voltam (és vagyok is az alapkészletet használva).
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attiati
veterán
válasz Unbaised-Ben #4635 üzenetére
Mi a taktikája a shortstop-nak?
Szerintem nagyon erős lett a scout. Gyors+viszonylag sok HP+ egy fegyver, ami lassítja az ellenfelet. Ezt az egy fegyvert tuti banolni kéne.
-
Kanczy
veterán
Hát nem tudom... a DR még mindig nagyon feltűnő. Az egy dolog, hogy nem hallani, mikor kicloakolsz vele, de mikor kevés sebzés után elzuhan egy spy, teljesen egyértelmű számomra. Tízből tízszer megmondom, ha valaki DR-ezik. A kés pedig borzalmas sajnos... minimum odafigyeléssel (ha leszúrták x-t, akkor a mögöttem lévő nem ő) ki lehet szúrni (háhá). Az egyetlen dolog, amire elméletben nagyon jó kéne legyen (de mégsem), hogy sentryk jelenlétében is tudsz böködni. Csakhogy ehhez először be kell menj a vonalak mögé, le kell szúrj valakit, utána át kell verd az engit és CSAK ezután lehet huncutkodni
Ennél csak egyszerűbb és hatásosabb egy Stab'n'Sap.Legalábbis szerintem.
-
fLeSs
nagyúr
A DR spy tényleg elég egyértelmű, mármint az ahogy meghal.
Viszont miután újabban a decloaknak szinte nincs hangja így az ellen már nem tudja, hogy hol bukkansz fel újra. Az eredetivel épp ez a baj, hogy kamuhalált halsz, tudják, hogy DR spy vagy aztán hallani lehet a kiba hangos decloak hangot is. Normálisabb pyrók ilyenkor megkeresnek és kinyírnak. Így viszont már nem.A kés pedig pontosan olyan mint írod, ezért kell gyakorolni vele, az első álcát meg kell szerezni vhogy. Utána viszont lényegében hallhatatlan leszel ha DR-t használsz. Sima órával ha elindítasz egy chain-stabot és hátulról észrevesznek, akkor véged. DR-rel viszont elmenekülsz aztán később újra próbálkozhatsz. Sőt, nem egyszer csináltam azt, hogy leszúrtam 2-3 embert, DR órát elővettem, leütöttek, bementem mögéjük és mivel a decloakot már nem hallják, kinyírtam azokat is.
Gyakorolni kell vele.
A StabnSap jól működik egy sentry ellen, viszont egy sentry-boly (nest) ellen már nincs esélyed, ilyenkor jöhetne szóba a csapatmunka hogy mondjuk te sappolsz amíg egy überes heavy/demo szétlövi a sentryket, de pubokot ritkán történik ilyesmi. Ellenben az új késsel már jópárszor megcsináltam, hogy mondjuk beteleportáltam az ellen sentry-bolyába, és ott egyenként leszedtem az engieket és nem vettek észre. Nem kell azonnal sappolnom, előtte kinyírhatod az engiket aztán a végén nyugiban távozok, ha meg észrevesznek, akkor ott a DR, nem ölnek meg kivéve ha jön vmi idióta pyro."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
ricsy888
senior tag
Mikor szedik már ki ezt a hülye halloween frissítést a játékból?
Mióta ez van egyszerűen nem tudok játszani normálisan, mert belassul. (pedig nem az fps a gond) Nem értem... -
Darkstorn
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék szerezni egy Max's Severed Head-et, vagy egy Big Kill-t. Ha valakinek van, vagy ismer valakit, aki talán cserélné, légyszíves segítsen. De bármilyen segítség jól jön, ha csak tudtok egy jó trade szervert, vagy valami, annak is örülök.
Felvehettek Steam-en, itt könnyen elérhettek:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198001138669/Előre kösz minden segítségért!
-
ricsy888
senior tag
Familiar Fez sapi nincs valakinek felesleges?
Cserébe ezek közül tudok adni. [link][ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Szükségem lenne egy sima (non vintage) demoman baltára, nagyon kellene, hogy végre megcsináljam az új baltát a lila scrap metállal. Cserébe tudnék adni valami általam talált egyszerű tárgyat. Gyakorlatilag egy egyszerű cserét szeretnék.
Ha bárki ki tudna segíteni, az nyugodtan vegyen fel.
www.steamcommunity.com/id/kubanitos
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest