- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz Unbaised-Ben #5550 üzenetére
Talán most már nem ér annyit, de korábban a buds-zal ment kb. 1 árban (ami most 18$).
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Scholes9
nagyúr
A mai patch után megint crashek, remek...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Unbaised-Ben
senior tag
Amúgy hanyadik patchnél tart a TF2? Lassan ismét kéne ünnepeltetni a sapikkal!
-
Doki16
addikt
válasz Unbaised-Ben #5556 üzenetére
160 körül már biztos Sok patch kellett a patchekre
Az én szememben ez már nem az a TF2 amit a megjelenéskor megvettem, ugye Bence. Milyen jókat is játszottunk régen.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
fpeter07
veterán
Most is lehetne jókat játszani. Az a rövid időszak, amikor jól működött a mikrofonom, azért hiányzik. Meg Kartelen az a sivatagi map is, nem szerettem egyáltalán, de akkor is. Ilyenkor gondolok bele, hogy az az ~1000 óra játék nem volt időpazarlás, sőt még akár hasznosnak is mondható.
-
attiati
veterán
válasz Unbaised-Ben #5560 üzenetére
én a kedvenc kis noob szerómat hiányolom (orange x3 100% crit)
Külön taktika kellett hozzá, hogy 2 órán keresztül ki se tudott jönni az ellenfél a spawn területről. Az a csapatmunka már művészet volt
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
tegnap nekiültem kicsit szórakozni és még mindig buták az emberek nézem nincs spy, akkor beállok én hátha segít valamit. erre megnézem 2 perc múlva már 4 spy van és ezt eljátsszák állandóan minden classal. nem is nyerni akarnak ezek csak kiszaladnak és lőnek. na mindegy ökörködni még mindig jó a játék
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
A gift dolog még van a steam-en?HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
koboldgyerek
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem be a játékot, igaz "használtat", de úgy tűnik tényleg nem banolt.
Látom nem nagyon pörög a topic, de akad néhány sapka amitől megválnék.
A lista:
A Vintage Hustler's Hallmark négy míg a többi két Refined metal.
Akit érdekel az vegyen fel: Steam
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Akitől szereztem meg a Genuine sapit, kérem privizzen velem. Időben nem cserélt vissza a kölcsön sapit, azonban a bűncselekmény elmarad, mivel zálogba raktam az ő sapit.
Kérem figyeljenek jobban tradeléskor, senkinek ne próbáljanak meg kölcsönbe adni valamit, pl. meg akarom nézni a különleges sapidat ésatöbbi, így is a cserélt sapi árából kb. 10 ezer Ft a különbözet.
Persze az rendben van hogy ennek nincs sok értelme, de ez hihetetlen meglepően simán lelépett. Például azt írta hogy megnézünk 1-2 perc erejeéig, majd később asszonta hogy lefagyott az egér kurzor stb., bejelentkezett majd néhány perc múlva lelépett és a kapcsolatát szűntette meg, vagyis letörölt. Nem létezik a Steam hozzáférése, az is nagyon furcsa. Korábban megbízható ember volt, többször cserélgetünk és korrekt volt. Hát tegnap mintha "cigó"-val volt dolgom...
Ui.: Bp-i és 16 éves lehet az alany.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
koboldgyerek
csendes tag
válasz koboldgyerek #5566 üzenetére
Időközben a következő darabok maradtak csak:
NV.Professional's panama
NV.Gentleman's gatsby
NV.Bombing Run
NV.Bonk Helm
Darabja már csak 1,66 Refined. Ha érdekel akkor Steam...
[ Szerkesztve ]
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Nekem nagyon sok cuccom van amit nem hasznalok, de szinte az osszes fegyver megvan ami nekem kell, foleg engi vagyok. [Backpack]
Kerdesem hogy mit erdemes craftolni, vagy mit csinaljak veluk? Supply Crate-eket dobjam ki?i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
Scholes9
nagyúr
Bolic aláírását tessék elolvasni! De szerintem majd ír róla, h miért ír így.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
bolic
őstag
-
po1son
addikt
válasz koboldgyerek #5569 üzenetére
Hát igen, kerülni is kell minden ilyet. Pár nappal ez előtt egy 14-15 éves magyar sráccal üzleteltem és megkért, hogy adjam neki kölcsönbe a sapkáimat és majd vissza fogja adni nekem. Hát nem is kell mondanom, addig tartott az üzlet. Elégé viccesnek tartom, hogy egy kis taknyos átakart verni...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
fekete festéket vásárolnék, ha vkinek van eladó, akkor írjon privátba, jól fizetek
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
attiati
veterán
Másfél hónap szünet után tegnap bepótoltam mindent.
Együlő helyben 2200 pont Meg se mondom hány óra, ez már tuti nem normális -
-
fpeter07
veterán
ÜberUpdate! Kíváncsi leszek rá.
-
Sonja
nagyúr
Mikor fog jönni ma a patch? Mikor szokták általában?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csana
senior tag
Szerintem péntek este jön. Az ilyen nagyon bereklámozott update-eknél szokott lenni free weekend (amit most kicsit korábban kezdted), és ilyenkor hétvégére időzítik a frissítést.
Emiatt is szokott lenni ez a naponkénti "visszaszámlálás", ami többnyire day1-től day5-ig tart. Ezt már hétfőn elkezdték, és így valószínűleg pénteken jön az 5. napi "slusszpoén" az új "meet the" videóval, és a tényleges peccsel.
Unbaised-Ben: az a gyanúm hogy amcsiknál holnap reggel 10-re időzítik, ami nálunk este 19:00-át jelent.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
lehet, de arra emlékszem, hogy anno a nagyobb updatek csütörtök éjjel jöttek ki eddig, ezért gondolom azt, hogy ez is.
De nem kizárt, hogy tévednék, hiszen már hónapok óta nem érdekel a játék...
amúgy volt már olyan is, hogy pénteken mi már játszottunk az újabb tf2-vel, és csak szombattól indult a free weekend.
Lényeg ami lényeg, kíváncsi leszek rá -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
ricsy888
senior tag
Meet the videó mikor várható?
-
whatever
aktív tag
nyugodtan menjen el mindenki aludni, aztán reggel simán le lehet majd tölteni az updatet meg a filmet is csilivili minőségben.
-
Kanczy
veterán
Gondolkodom egy ilyenen
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest