-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
ollie vagy Sonja:
végigcsináltam a javasolt metódust, de továbbra sem indul
itt alakul a friss PH!-s közösség, én meg nem tudok beszállni...kipucoltam a Steam-et, újrabontottam a játékot, minden variációban kipróbáltam, semmi változás
Akos96:
te a meglévő Steam-ed alá húzod le újra?
vagy mivel próbálkozol?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Vasinger!
nagyúr
válasz whisperity #5906 üzenetére
Nem csak nálad. Nálam is meg haveromnál is 40-nel szed. De nem csoda, péntek este csúcsidő van.
Amúgy ruti én azt mondom neked, hogy töröld le az TF2 fájljait teljesen és töltsd le elölről az egészet. Az a legtisztább.
-
sp@rtan
senior tag
Jött update (rohadt lassan) bugfixek, új achi, meg kulcs a nyári ládához.
Ja meg nyári vacak cuccok.[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz Vasinger! #5907 üzenetére
10 gigát szenvedjek le 40k-val?
meg akkor biztos nem a w7x64 alá teszem vissza, hanem xp-re,
mert gyanús nekem h az op.rendszerrel van bajaegyébként írtam a Supportnak, hogy nem lett jó a korábbi utasításuk alapján sem, hátha válaszolnak a 100.000 befutó kérdés közül pont az enyémre
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
fatal`
titán
Én win7 x64 alatt játszok vele és az égvilágon semmi problémám nem volt még.
Egyébként a steam nick az egyenlő a friendsben megadott névvel? Mert én email címmel loginolok be (baromi régi az accom, még beta volt a steam). Hol lehet megnézni a nicket, ha nem így van? Mert azt hiszem valami random generált szám van a nevem mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nem tudom mi van most a steammel, de nem tudok játszani, mert a jelszavam nem fogadta el, jelszó emlékeztetőt meg nem küld.
-
sp@rtan
senior tag
Ez a Soda Popper szvsz nagyon jó fegyver lett. Leváltottam vele az első fegyveremet, a Force-A-Nature-t.
-
darál0w
Jómunkásember
jövök én is...ki ne maradjak a nyári kockulásbol...
remélem a pár éves cs : s multam jelent valamit...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kexksz
addikt
Ha valakinek van eladó Spy sapkája rám írhatna... Esetleg más sapka is jöhet.
Illetve Soda Poppert is vennék.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
csatlakozhatok?
STEAM-en: ruti = KeeGan77
pls iktassatok be
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
átköltöztettem a letöltött fájljaimat XPsp3 alá backup-ból,
tettem fel steam-et, mert ott nem volt,
eddig műxik, és nem kellett újra lecsorgatnitehát nem teccik neki a w7x64ulti-m
-
v!ct0y
veterán
Heavyvel már nem is lehet simán unlockolni a natasha fegyót? Csak megvenni lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Tegnap játszottam payload race-t valamelyik mapon, ahol egymással szembe kell tolni a vagont egy alagútban. Hát az a darálás, ami ott volt. Jól le is esett az fps néha.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Írjatok be engem is: whisperity - Whisperity
-
csana
senior tag
Ha eléred a 2. mérföldkövet az acsiknál (Heavy-vel), ugyanúgy megkapod mint eddig. Emellett random is eshet..
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Beírtam azokat, akik kérték. Jelenleg ennyien vannak a listán:
[link][ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz gtamate2 #5940 üzenetére
Felkerülsz te is, pillanat.
Update címszó alatt én ennyit látok:
Even Team Fortress 2's Mann Co. Store is Having a Sale
"Now that Team Fortress 2 is free-to-play, what will you spend your disposable income on? Perhaps newly price-slashed items in the game's Mann Co. store! Many of those virtual items are on sale, just like tons of other Steam stuff.
Some of those virtual goods, which one could argue carry price tags too hefty, are a measly 99 cents (or less). The benefit to you may be more than just a snazzy top hat or less expensive Axtinguisher for your Pyro. Spending your hard-earned money on Mann Co. things will turn your "Free" account into a "Premium" account, give you the advantages paying players already enjoy.
That could mean you don't have to play Team Fortress 2 as a second class citizen anymore, letting you into all the cool servers.
To further incentivize you to pay for virtual things, Valve has added a bunch of wearable items for the Scout, including flip-flops, summer hats and fireworks. And to give you a bigger opportunity to spend more on virtual things, it looks like Valve is planning on boosting the number of accessory slots per character. Hats everywhere!"
-
Vasinger!
nagyúr
válasz whisperity #5942 üzenetére
Én szerintem elég lesz a 16-os, de végül is kitolhatod akár 30-ra is, csak tegyünk rá majd jelszót, amit majd csak a klubtagok fognak megkapni.
Amúgy hiába jöttünk össze ennyien, úgy se lesz olyan, hogy az összes ember egyszerre ráér.
-
attiati
veterán
válasz whisperity #5942 üzenetére
csatlakoztam én is:
mknops33 -
Kassadin
addikt
válasz whisperity #5946 üzenetére
Ennyi. Egy állat vagy.
-
gtamate2
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz whisperity #5946 üzenetére
Amúgy kíváncsiságból leírnád milyen gépezet a szerónk? Ha már IT fórum
-
whisperity
tag
válasz Vasinger! #5949 üzenetére
A desktop gépem.
Rákattintasz a nevemre, "Cuccok" rész.
Rákattintasz a Steam közösségi lapomra, oda is le van írva.Alaplap: Asus M4A78L-M LE
Proci: AMD Athlon2 250 X2 (3,0 GHz, 15x200)
RAM: DDR2 4GB (2x2) Kingston PC1066 DUAL-KIT
HDD1: 500GB WD Caviar Black SATA2 WD5001AALS
HDD2: 500GB Samsung SpinPoint F3 SATA2 HD502HJ
ODD: SH-S223 SATA Samsung DVD ODD
VGA: Sapphire Radeon HD4650 (512MB)
CSE: AeroCool Vx-E
PSU: Chieftec DTG550 550W
FAN1: Revoltec AirGuard DarkBlue 12cm
SCR: Acer V173AB 17" TFT
TVT: Leadtek WinFast TV2k Expert
MOU: Revoltec FightMouse PRO
MSA: Nova Winner3 egérpad
KBD: Noname billentyűzet
HDS: A4Tech HS-7 headsetVagy a laptop: Acer Aspire 5315 (+1 GB RAM van benne a gyárihoz képest)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest