- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #4200 üzenetére
nemtom miről beszélsz.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
BalaNce87
addikt
Hát ha az átmegy mmo-ba azzal a lendülettel törlöm is le a picsába, kezdem kérdőre vonni hogy kinek is készül ez a játék most. Ez úgy ahogy van értelmetlen, tegyenek tradet ok, bár őszintén azt se volt annyira szükséges, de miért kell kiegészíteni ilyen dolgokkal? nekem elég a trade és másnak is elég lenne, szóval ezek szerint k..vára les...ják mit szeretnének az emberek, mert hogy ezt azt azért már nagyon kétlem. Mondjuk ez tényleg olyan üssük el az időt valamivel updatek, nem lesz tőle jobb a játék. Minek is beszélek már nem is játszok a játékkal , de azért van egy határ úgy érzem. Aki meg azt mondja hogy nem ezért fizettem anno azt teljesen megtudom érteni, tényleg túl sok szemét kerül a játékba. Nem vagyok update ellenes, de azért ez már tényleg túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ra3
őstag
asszem Gabe nem ebből fog új Ferrarit venni, sztem nincs olyan f@sz aki a játék árának a többszörösét kifizeti egy sapkáért...(polycountos sapkák 17.5 euro/db, tf2 7.5 euro, az élmény megfizethetetlen)
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
csana
senior tag
Sőt az én olvasatomban a FAQ szerint mindazon item, ami hatással van a játékmenetre -plussz egyéb vizuális kiegészítő- megszerezhető játék alatt is. A fizetős cucc csak egy alternatíva ezek beszerzésére (szóval ha valakit ez indít be, pénzért hamarabb hozzájut ahhoz, ami kell neki).
Meg jól megmosolyogtam, amilyen formában ezt közzétették:
"One of the interesting side effects of shipping free updates for Team Fortress 2 over the years has been a large and devoted group of people who write us asking if they can simply buy game items directly. We also get regular feedback from the bean counters on our fourth floor, who -- after watching with tooth-grinding irritation as we shipped over 120 free updates to a three-year-old game -- gently suggested that we "make some f$*&ing money already."
Then it hit us: it'd make everybody happy if we really DID let players buy items directly. Players'd be happy because we actually listened to them for once, and the bean counters would be happy because in-game stores are the future of everything, including making some f$*&ing money already."
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nevetséges számomra, sapka több ezer forintokért. A játék árán felül. Majd valami b*dös kocka aki tele van pénzzel az biztos megveszi... teljesen logikus...
Mondjuk az nagyon gusztustalan hogy egy-két sapka tulajdonságokkal ruházza fel az illetőt, végleg már "csak" public-ra lenne jó, ha az is normális lenne... -
fLeSs
nagyúr
Csak most látom, hogy kijött ez az update.
Engem sosem érdekeltek az új fegyverek és a sapkák, sztem általánosságban az alapfegyverek a legjobbak szóval nem nagyon szoktam ezzel foglalkozni, csak funolok és kész. Nemtom miért kell ilyeneken beizgulni, ahogy olvasom ez is (mármint a vásárlás) csak egy lehetőség és nem kötelező szóval innentől kezdve nem érdekel a dolog. Ettől még ez az egyik legjobb fps-játék.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
kipróbáltam a játékot most hogy lejött a patch.
van pár bug.
pl. nem respawnolok. ki kell menni spectbe aztán vissza a csapatba. ez elég lol.
a másik, hogy spectben úgy néz ki mintha játszanék, látom az utolsó karakterem fegyvereit.
ezen még dolgozni kell egy keveset."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
BalaNce87
addikt
Ha igen az már más, de ez a megkülönböztetés hogy az lesz a jobb akinek van pénze, azt persze tegyük hozzá hogy aki ezért pénzt ad annak túl sok esze nem lehet, de tudom hogy manapság mindenért pénzt kérnek el jelentéktelen dlc-k tömkelege stb.
Mondjuk még engi updatet se próbáltam azóta nem nagyon játszottam vele. Az külön kaszt updatek nem voltak olyan rosszak jó ötletnek bizonyult csak később a minőség rovására ment, kb a scout update-től már lefele ívelt a színvonal.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
-
Sonja
nagyúr
Ez a Gift-es dolog hogy van? Mert a mai játék alkalmával 2x is kiírta bal oldalra középre, hogy kaptam valakitől Gift-et, de nem jelent meg semmi új cucc!? Nem igazán értem.
A játék meg magyar nyelvű lett (nem egészen), pedig angol van beállítva. A Steam az magyar nyelvre van, de azt nem is akarom angolra tenni. Van más megoldás, hogy mégis angol nyelvű legyen a játék?
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
BalaNce87
addikt
válasz fpeter07 #4215 üzenetére
Ez amit írsz rendben is van csak az nem tf2 hanem wow pl.
Én még mindig azoktól mászok a falra akik ilyennel jönnek hogy a public játszhatatlan... tényleg vicc amit ezzel művelnek, de ettől még tf2 marad, csak telecseszik rengeteg fölös dologgal. Az meg megint más hogy a warozóknak ebből semmi de semmi hátrányuk nem származik, tehát akkor miért is zavarja ennyire őket? szar ez van, de a warokon nem fogja ezt megérezni, de ha ennyire kiborítja akkor mégis csak jár pubra nem? A játék war-ra és pubra is alkalmas és pont, nem véletlenül lett 9 kaszt, ez nem 10 fős meccsekre lett kitalálva elsősorban. -
Sonja
nagyúr
De akár craftolni is lehet, ahogy én tettem! Crafting
Szerk.: Erről jut eszembe! Kellene nekem egy Huntsman és egy Razorback! Nem tudna adni valaki? Ezek közül tudok adni cserébe, de csak azt, amiből kettő van (kivéve a Reclaimed Metal-t)!
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Akkor az imba új fegyverek amiket meg lehet venni pénzért, azokat be is adhatja randomba ahogy az összes többi fegyvert, csak aki nem tud várni az megveszi?
-
sp@rtan
senior tag
Itt alul írja, hogy a Darwin's Danger Shield-del nem tom mivan. Ez miért van, és hogy tudom újra használni?
-
Doki16
addikt
Van egy Supply Crate és egy Dueling Mini-Game a hátizsákomban. Ezek mire jók? Ahhoz a dobozhoz tudom, hogy egy kulcs kellene csak kérdés, hogy azt is dobni fogja-e randomba, de ez a Dueling fogalmam sincs mit csinál.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Kihívhatsz valakit publicon 1 v 1-re, és azt hiszem máshoz ilyenkor közötök sincsen, csak egymást sebezhetitek...akár ki is próbálhatnánk mert még láttam még ilyet
És a kulcsot valószínűleg csak venni lehet, de voltak olyan pletykák is hogy random adja...[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
válasz Unbaised-Ben #4226 üzenetére
Hm, érdekes. Mikor megkaptam (elsőre) akkor fel is vettem, használtam is, nem volt semmi... De ma reggelre már visszakerült.
-
attiati
veterán
Tradelne valaki sapit, amiből kettő van neki? Egy halom tokenem volna cserébe.
-
Sonja
nagyúr
L'Etranger-t cserélnék G.R.U.-ra! Más nem érdekel.
-
Kanczy
veterán
Texas Ten Gallont, Whoopee Capet ill. Football Helmetet cserélnék bizonyos Demo, Sniper, Soldier és Spy sapira. Ha valakinek van ilyesmije, az dobjon meg egy privivel
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Na, megnéztem az új TF2-őt, és kb. fél óra játék - meg a shop megnézése - után jött az uninstall. Pedig összeszámoltam, kb 350-400 órát játszottam vele összesen, de ez így már nem jön be nekem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ricsy888
senior tag
Nekem se jön be ez a sok marhaság ami van a játékba, de ezért nem törlöm...
Egyszerűen nem foglalkozok vele és kész.
Aki meg ilyenre kiad pénzt, hogy legyen egy sapkája, azt csak sajnálni tudom.szerk: mikor először megnéztem az újítást kicsit elgondolkodtam, hogy ezt kinek is csinálják. Azt hiszem a 10-15 éves fiataloknak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ricsy888 #4235 üzenetére
Az a durva, hogy a shopban kapható cuccok között nagy sok op van (-20 sebződés, meg ilyenek), és semelyik sem tradelhető il.. craftolható. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy csak dobálják ezeket a cuccokat a játékban, amikor elég sokat 15-20 dolcsiért lehet megvenni.
Azon már csak röhögtem, hogy olyan sapi (ill. más is) is van, ami megvéd a fejlövéstől. Hát agyamat eldobom...
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Én épp update miatt néztem rá jó pár hónap után, és hát jókat játszottam, egyszerűen figyelmen kivül hagytam az új cuccokat és én játszottam az én alap fegyóimmal, persze a jarete-os sniper puska egy nagy baromág de van még jó pár, még az a szerencse hogy demo-nak nem adtak új fegyvereket mert annak már sikerült egyszer szétbarmolni a fegyvereit, lásd kard meg pajzs, nevetséges. Egyszerűen mondva wowot csináltak a tf2-ből, jobb lett volna ha egy teljesen új játékot csinálnak és nem barmolják szét a jól beváltat, cs:s-al ugyanezt sikerült eljátszaniuk, igaz tf2 se most kezdte el a lefele ívelését.
-
BalaNce87
addikt
Hát jó páran köztök én is, én külföldire elég ritkán megyek ott amúgy se megy a kommunikálás, legalábbis sokat nem ér ha te valamit mondasz nekik hogy ezt kéne, persze ez magyaron se jellemző, de ha olyanokkal játszol akiket ismersz azokkal jól össze lehet dolgozni. Igazából van külföldi szerver is a kedvencek között, bár a legtöbb külföldi 30-as létszámtől kezdődik az meg ugye már értelmetlen zúzás, köztük a saigns.de, annak minden mapra van külön szervere és mind1ik egy rakat s..r is, 0 csapatmunka.
-
BalaNce87
addikt
Vicc lett ez az egész, szót se érdemel szerintem ez az update.
De aki egy kicsit is rajta van a TF2-n az tudta mi következik amióta elindult ez a folyamat a sapkák behozatalával.
Szerintem az első gondolatom amit az öcsémnek mondtam az az volt, hogy meglátod majd ha behozzák a craftot meg a tradet, akkor majd jön a pénzes vásárlás is. Tény hogy rengeteg pénz van a sok kis idióta gyerkőcben. -
csuki00
tag
Amikor csatlakozni akartam egy szerverhez állandóan insecure módot vélt felfedezni a játék!
Többen írtátok mit lehetne , csinálni végig is próbálgattam utána olvastam de semmi. Aztán hagytam is de ma megint leültem volna játszani, de nincs változás. Hát letöröltem. Ekkor azt írta ki az újbóli letöltés és telepítésnél, hogy nincs elegendő helyem a gépen. Pedig vagy 200giga szabad és a C-n is van 9giga. Nem értem.... akkor nyomtam egy steam uninstall-t, de ugyan ez a gondom. Van erre valami megoldás?köszönöm
-
bolic
őstag
Hogy tudok vásárolni a kulcsot onlányban? Sehol nem találtam... Cseréltem zárolt dobozra egyvalakivel, mert az a spy artsapi az nem kell nekem, nem vagyok művészi lövöldözős.
Megköszönnék, kíváncsi vagyok mit rejthet a dobozban.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Ushanka sapit próbáltam rendelni, többször nem volt elérhető. Az utolsó próbálkozásom során végre megkaptam, mit jelentsen ez? Többször meg kellett kísérelni a rendelést vagy mi a szösz?
Szóljanak ha már lehet aranykulcsot rendelni...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Kanczy
veterán
Igazán jó képességei a seteknek vannak, nem a különálló tárgyaknak. Ahhoz pedig, hogy egy Snipert ne lehessen fejbelőni, olyan puskát kell használnia, amivel szintúgy nincs fejlövés, és olyan pajzsot, ami nem blokkolja a backstabet, tehát szinte biztos, hogy nem éri meg. Ki van ez találva, higgyétek el.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest