- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Ez a 46-16-os stat jól esett. Nem igazán félnek az emberek a soldiertől. Egy jóra való demo ellen simán kikaptam, hol vannak már a régi idők.
-
Serpiko
addikt
Ez komoly! Én csak publáma vagyok vagyis voltam mostanább nem sokat játszunk már. Amúgy Medic szoktam lenn, de kezdetben sokat pyroztam, után meg rákaptam a Kémre. A kémmel játszani kezdetben nehéz volt, de gyakoroltam aztán belejöttem elég rendesen.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Teki1986
tag
Valaki megmondaná hogy miért szakad meg a kapcsolat minden szerverrel 30 sec után? Utána pedig Steam Validation rejected van.... Szánalmas
Ráadásul semelyik képet sem fogadja el avatarnak...
[ Szerkesztve ]
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
attiati
veterán
-
munky
őstag
Szép munka meg kell hagyni. Erről a ZTA & Pubi féle "ámokfutások" és "Massive Spawn Camp hadjáratok" ugranak be. Főleg Kocsmán a sok statnáci őrjöngése... felejthetetlen...
Azt viszont sajnálattal látom, hogy ezt a "div4-es csapatokat vertünk" dolgot nem sikerült levetkőznie az egódnak még ennyi idő után sem.
A PCW az egy dolog. Már milliószor le lett írva, hogy bizonyos számú meccs után többé-kevésbé leszűrhető belőle, hogy jó irányba tart-e a csapat, de néhány erősebbnek titulált brigád elleni PCW győzelemből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy az ellenfél csapat fele beborozva ökörködte végig a meccset... Ha a nagyszerű "eredményeitek" ellenére nem oszlottatok volna fel még mielőtt valami tétmeccsen is villanthattatok volna, akkor talán más lenne a leányzó fekvése... Tudod a Forma-1-ben sem jutalmazzák pontokkal a szabadedzés "győzelmet" hiába "nyered" meg mindegyiket...
Így csak az itt látható vicces videócska és a persze alatta a hozzászólásaidban formát öltő gyerekes vergődés jut eszembe rólatok.
Bocs, ez most értelmetlen fröcsögésnek és feszültségkeltésnek tűnhet a részemről, de elég "fura" ilyen kijelentéseket olvasni... még egy cR-től elviselném, mert másfél évig nem tudta megverni őket senki itthon semmilyen tétmeccsen... na az pedig tényleg Div4-volt... Szóval a lényeg, hogy kezeljük végre a helyükön a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
Persze, ha ezer plusz egyszerre is elmagyarázza neked valaki kifejtve, hogy miért megmosolyogtatóak a "mi berkeinkben" az olyan kijelentéseid, amik csupán az eredménykényszeredből fakadnak az nem több mint üres kötözködés. Ez vezetett a linkelt oldalon található megnyilvánulásaidhoz is. Valóban mindenki azt hisz amit akar: ha neked két PCW győzelem eredménynek számít és ez határoz meg egy egész csapatot, olyannyira, hogy "ahol lehet kiteszed a kirakatba" akkor hát legyen. Valaki meg több ETF2L szezon után sem cselekszik így. Csak a miheztartás végett. Na, de itt az ideje, hogy az én egóm takarodjon a sarokba. Mindenesetre ezúttal talán helyes döntést hoztál ugyanis a tények makacs dolgok, nehéz velük vitatkozni.
(#5491) Akos2110: Látom többen mindenféle harminc férőhelyes és/vagy fast respawnos "szétbarmolt cuccot" ajánlottak, ami nálam eleve kizárja a jó szerver titulust és a jó játék lehetőségét is. Mondjuk maga a public játék is ilyen, legalábbis egyedül mindenképpen, de ez most mellékes. Mindazonáltal ha ajánlani kellene akkor talán még a lethal-zone szerverek egész jónak mondhatók, ugyan ezeken is van egy mod ami nekem nem igazán tetszik: a kör lejártakor a vesztes csapat tagjai "tereptárgyakká" változnak (ilyen volt a kocsmán is) de talán ez még elviselhető. Általában hamar lefrissítik őket ha kell és elég gyakran van fent admin.
szerk: Aki tud ezeknél jobbat ahol alap respawn timeok vannak, nincsenek modok és max 24 férőhely van az kérem ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Tegnap este éjszakás voltam és olvasgattam a munky által linkelt blogot, de szánalmas, ami ott megy rajta, undorító ez a lowozás meg mid, high, nemtom kik találták ki, de érdekes emberkék lehetnek. Mint nagyon sok minden ez is csak azon múlik, hogy mennyit játszol a játékkal, semmi máson...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sonja
nagyúr
Mennyit/mit ér az Aged Moustache Grey festék? Eladnám.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
munky
őstag
Itt vannak "árfolyamok".
Amúgy nem egészen értem, hogy miért használják az emberek a szimpla cserére az eladás szót. Ha továbbadsz egy cuccot a játékon belül egy szintén játékon belüli dologért az szerintem csere. Ha veszel valamit azt meg pénzért teszed és azért cserébe várod az ellenértéket...
-
Sonja
nagyúr
Jött update, amiben kaptunk szép replay/film editort/creatort. Ja, hozzá 8 achit, amiből 4-et könnyű megszerezni, de a másik 4... pff.
[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
Meet the videókat nem készítenek?
Updatere van idejük...Persze, mert az hozza a pénzt.
Még vissza lenne a pyronak és a medicnek a videója.
A legutóbbi Meet the Spy is nagyon jóra sikerült. -
whatever
aktív tag
válasz ricsy888 #5524 üzenetére
Szerintem inkább a video hozná a pénzt, mert azt kirakják az összes gamer oldalra és jobb reklám a játéknak, egy update meg inkább visszahozza a más játékhoz pártolt arcokat. A filmes csapatuk rendesen el volt foglalva a Portal 2-vel eddig, mostantól talán jöhet a következő TF rész, a medic video van készülőben.
-
fpeter07
veterán
Quicktime kell a mentéséhez, azt meg nem fogom letölteni, így is van legalább 4 filmnéző progim... Valószínű, hogy egy TF2-es videót százezren fognak megnézni. Mirrors Edge-s vidim tartja a rekordot 215-el.
-
Sonja
nagyúr
válasz fpeter07 #5526 üzenetére
Akkor én jobban állok. Saját készítésű videómat 6198-an nézték eddig meg. Ez a DiRT 2-ből van.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Unbaised-Ben #5527 üzenetére
Köszöntem a megtekintést! Nem vagyok movie-mágus, de azért jóval gyengébb videók is keringenek youtubeon. Csak néha kap el a hév, hogy na most csinálok egy videót. Sőt, már el is felejtettem az After Effect nagy részét
Sonja: Persze, két nap alatt megnézték a vidid 40-en. Elég szép lett volna, ha enyémhez adták volna hozzá.[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
10 percenként kapom a hl2.exe hibát. Sok qrva update, még azt is elbasszák ami jó.
Töredezettségmentesítés sem oldotta meg. újratelepíteni meg nem fogom.. -
attiati
veterán
2 hete nem játszottam, de valahogy nem is hiányzik
-
Worker
aktív tag
válasz fpeter07 #5537 üzenetére
Egyre több a sapka, és egyre több "jelző" van, ami változtatja a cuccok értékét (Genuine, craft number és társai), ami hetente képes teljes felfordulást okozni a piacon.
Amúgy én nem látom ezt a leáldozós dolgot Kubanitos, erre a logikára inkább nem alapoznék, de nincs kedvem/időm kifejteni a sajátomat
[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
KubanitoS
veterán
Igazad lehet. Az írásom után kezdtem el gondolkodni a dolgon úgy igazán. Folyamatosan rakják bele az új sapkákat a játékba és ezekből is kell lennie unusualoknak, amelyek biztosan sokat érnek, ameddig nem elterjedtek. Utána megint jönnek új sapkák és az egész kezdődik elölről. Nem is beszélve az általad is felhozott genuine, kraft számos sapkákról, de igazad van abban is, hogy ebbe inkább nem is érdemes komolyabban belemenni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
munky
őstag
A "sapkabiznisz" virágzik, minden más, mint például: klánélet, kupák, rendezvények, vagyis szinte minden aminek értelme is lenne, az bezzeg döglődik... na bumm...
-
Worker
aktív tag
válasz attiati #5544 üzenetére
Megvan még a BP linked, és meg is néztem mid van, viszont én nem igazán tudlak kisegíteni azzal, hogy "megveszem" tőled a cuccaid:
1. Én még eddig SOHA nem adtam valódi pénzt egy sapkáért se, csak én magam kaptam pénzt eddig a sajátjaimért... (és nem törném meg ezt a jó szokásomat)
2. Főleg V és NV sapijaid vannak, amiket sok idő "átváltani" könnyen eladható cuccokká (vas, kulcs, Bill's, buds főleg).
3. Kevesebb időbefektetéssel (napi pár perc is elég lehet akár) itt kiposztolhatsz pár ajánlatot könnyen eladható cuccokért cserébe, vagy egyenesen posztolhatsz akár SO fórumokra is, hogy eladod az egész backpack-ed (kivéve pl. a fegyvereket).
Mindig vannak olyanok, akik egész hátizsákokat árulnak, biztos te is találnál néhány vevőjelöltet"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Mi a különbség a Vintage és a sima cuccok között?
Tehát nekem van olyanom, hogy The Backburner, meg olyanom, hogy Vintage Backburner, de a statjai tök ugyanazok.
(#5545) Worker: nekem van itt valami értékes cuccom?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Worker
aktív tag
Ahogy látom van jópár "random levelled" Vintage fegyvered (minden fegyvernek van egy "alap levelje", de volt egy rövid időszak, amikor ettől eltérő szintű fegyverek is dropoltak), amik darabja többnyire 1 kulcsért (~1,75$) szokott menni, ha "kedvelt szintű" (lvl 0, 1, 99, 100 vagy társai), akkor jelentősen többet is érhetnek, valamint számít, hogy milyen fegyverről van szó, mert némelyik többet ér a másiknál (ritkaságuk miatt).
Viszont ebben a "random levelled weapons" bizniszben sosem voltam igazán otthon, konkrétabb részletekért ne engem kérdezzEzek mellett még pár másik cuccod körülbelüli $ értéke:
- Treasure hat: ~12$
- Big Country: ~5$
- Reggaelator: ~3-4$
- G PvZ set: ~3$Sztem magát a BP-ed ha el akarnád adni pénzért, egyben olyan 25 $-t adnának érte.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Scholes9
nagyúr
Hi. Megszűnt a PLDX oldal és átirányít az Alienware Arena oldalra, de vhogy nem tudok TF2-es videókat letölteni vagy nem is lehet?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest