-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz KubanitoS #4695 üzenetére
1 scrap = 3 fegyver
1 reclaimed = 3 scrap = 9 fegyver
1 refined = 3 reclaimed = 27 fegyver27+18 = 45
csak a miheztartás végett.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
tökmind1, én eddig mindig 3at craftoltam be és abból lett a scrap metal szal nekem 45 fegyverbe került a sapka (ebből indult ki a vita).
ennyi."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attiati
veterán
De attól még nem annyit ér egy scrap Azzal szoktak jönni, hogy X cuccot látott tök drágán elmenni, és akkor mindenért annyit akar. Egy balek nem csinál nyarat (mármint nem te )
Amúgy szerintem árában megúsztad.más: mostanában tök kihalt a 100% orange szeró. Elsőként szoktam érkezni és noob-ot játszok Engivel gyors be az ellenfél spawn területére, és ott egy kedves kivégzőosztag fogadja az első fecskéket Van aki megússza pár death-el és rájön, hogy spy a megoldás, de van akinek fogalma sincs, hogy mi újság, és WTF kommenttel elhúz Van aki meg baromi sokáig szenved
Rég mulattam ilyen jól, just for fun[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Nem tudom mire gyűjtsek... van eddig 2 refined, és alapjáraton ezt akarnám megcraftolni, viszont 50%, hogy ezt az igencsak csúf kalapot kapom. A másik, amiről szó lehet, az a Milkman, ugyanis már csak az kell a scout szettből, ráadásul pont az adja a legértelmesebb bónuszt
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
KubanitoS
veterán
Mikmant tudsz venni 3 refinedért kb, ha pedig szerzel valakitől egy unusual scrap metált, amit giftként becsomagolva küldenek el neked, akkor a 4 refineddel összekraftolva egy "trédelhető" sapkát kapsz. Ha nem a skull az, hanem a voodoo juju, akkor simán 1 v 1 ben el tudod cserélni valaki mással skullra.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Kanczy
veterán
válasz KubanitoS #4713 üzenetére
Van Unusual Metalom, az nem gond. Ezzel együtt nem tudom, hogy melyikért menjek. Egyrészt scout sapkám már van, nem feltétlenül akarok mindig tejet használni (a többit használom alapjáraton is) és spy-nak (nincs sapkám) jó lenne a Skull, másrészt nagyon táp a +25 HP
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Vasinger!
nagyúr
Akartam is kérdezni, hogy ti mit csináltatok az Unusual Haunted Metal Scrap-pel, mert most az ott jól el van a backpackban, de mégis...
Szerintetek hogy lehet a legjobban megszabadulni tőle? Kár, hogy tradelni nem lehet. 4 ref.-et meg sajnálok egy olyan sapira. :S
-
attiati
veterán
Nem tudjátok, hogy hogy lehetne egy hangyányit javítani a pingemen? 196-207 között mozog, és 200 felett pár perc után kidob mindig az egyik szerver.
Vasi, most hirtelen nem, mert 2 napja nem látom a listában sem. Fel akarsz nyomni?
Amúgy akárhányszor valamit kérni akarunk a szerver üzemeltetőjénél, állandóan csak annyit válaszol: jobb alsó sarok, paypal. Meg elküld mindenkit a halálba. Kedves csávó.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz attiati #4725 üzenetére
Vagy inkább 150-t. Én alapból belövöm azt a filtert, hogy ötvenes ping fölött ne listázza a szervereket. Elmondásod alapján amúgy szerintem nem nálad van a baj... menj "normális" helyre, és akkor a pinged is jó lesz
-
fLeSs
nagyúr
válasz attiati #4727 üzenetére
próbáld ki ezeket
első reg.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{CFE598CC-95A9-4AB9-87AB-C67AA0F12AF5}]
"TcpAckFrequency"=dword:00000001
"TCPNoDelay"=dword:00000001második reg:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile]
"NetworkThrottlingIndex"=dword:ffffffff
"SystemResponsiveness"=dword:00000014illetve parancssorba:
netsh interface tcp set global autotuning=disabled
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attiati
veterán
Fless: köszi, megpróbálom
Miért, most szerinted ezzel elüldözöm?
Diego készül a játékra, végre van egy kis szabadideje.
1. diego joined the game
2. Hi Diego!
3. Yo bro!
Gondolja magában: "Hmmm csak ketten leszünk? Fasza, annál jobb!! Megyek sniperrel. Levadászom a kis köcsögöt "
4. Diego automatically assigned to team Blue.
5. Diego died.
6. Diego died.
7. Diego died.....
8. Diego: WTFFFFFF?
9. Diego died
10. Diego left the game--- másik verzió
srác soldier-rel: a death előtt még meg tudja nyomni a bal egérgombot. Örül, hogy végre sikerült kilőni a rakétát. Csak aztán ő is repül a rakétája irányába, mert célozni már valahogy sosem sikerül, és mindig háttal áll a sentry-nek. Nem baj, még vagy 80szor megpróbálja
Marha jól szórakozom. Szerintem ez már a vég. Akkor szoktam ilyet, ha szép lassan kezdek megunni egy játékot
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz attiati #4729 üzenetére
Szerintem kezdj el normális szervereken játszani. Ha úgy tetszik, fastrespawn-nal, vagy vanilla módon. Abban lesz kihívás, újfajta játékélményed lesz, és nagyon jó szórakozás
-
attiati
veterán
A játékszerverek miből szokták eltartani magukat?
Most nézem, hogy egy 32 slot-os szerver 40-50$ körül van havonta. Hogy tudnak ennyi pénzt összeszedni a játékosoktól minden hónapban?
Ráadásul egy csomó fut, amin max 1-2 ember lézeng egész nap, egész évben.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz attiati #4731 üzenetére
van ahol vannak premium userek, van ahol kapnak cheates fegyvereket, meg ha ő joinol bengedi és egy nem premium helyére bejöhet bármikor, amúgy esetleg szerver honlapján hirdetések, vagy nem tudom itt vannak-e klánok, pl nekünk BF2 ben klán szerverünk volt és egy idő után volt szponzor és akkor nem került pénzbe a szerver
May the Force be with you!
-
attiati
veterán
Egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy egy top100-ban levő szerver hogy a tökben dönthet úgy, hogy kukába dob mindent, mert nem jön össze 40-50$ havonta, és megszünteti a szervert. Ezek szerint ha akarná, akkor simán meg tudná oldani az anyagi részét?
50.000 tag fordult meg eddig ott. De valahogy állítólag senki nem akarja őket támogatni. Lehet, hogy csak kifogás? -
Kanczy
veterán
válasz attiati #4733 üzenetére
Attól, hogy 50e ember járt oda, még lehet, hogy csak 5 adományozott. Lehetett veszteséges, lehet, hogy kapott egy nagyobb összeget, és nem akarta bérlésre fordítani, ésatöbbi, ésatöbbi. Bőven van lehetőség
-
attiati
veterán
Ja, mindenesetre zavaros, hogy állandóan pénzért kuncsorognak, és ez a fenyegető hangnem is érdekes. Ha nem fizettek, leáll a szerver.
50k tagból (jellemzően amerikaiak) nem jön össze 40-50 dolcsi. Érdekes."Servers back up bill MUST be paid by December 2nd or it will be shut down again.. "
Akkor azokat a szervereket ki tartja el, ahol 4-5 játékos van max? Biztos van közöttük valves, vagy olyan, amit a hosting szolgáltató bemutató céljából üzemeltet, de a többi?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz attiati #4735 üzenetére
Jogos... nem tudom, gondolom nem csak fenntartani akarja a szervert, hanem keresni is rajta. Eddig nem gondoltam, de most már akár el is hiszem
-
csana
senior tag
Remélem csinálnak valamit ezzel a magas crate drop aránnyal.. Nyilvánvaló hogy lényegesen kevesebb kulcsot vesznek a népek, mint amennyi ládikó pottyan, így lényegében csak szemét a cucc. Ráadásul mintha sűrűbben potyogna mint a random fegyó: tegnap 1 körben az összesen kb 6 droppból 4 ládika volt :S (úgy, hogy 3 crate egymást követte). Alkothatnának ezzel valamit, mert jelenlegi formában senkinek nem hasznos a tengernyi dobozka.
-
Kanczy
veterán
"...mert jelenlegi formában senkinek nem hasznos a tengernyi dobozka."
Tévedés. A Valvenak hasznos... ha akár csak 1 kulcsot megvesznek a ládák miatt (márpedig veszik bőven), már megérte. Ezért van ennyi crate drop
-
csana
senior tag
Szerintem nem tévedek. Konkrétan senkinek nem előnyös, ha több a kínálat mint amennyire tényleg "szükség" lenne. Szóval mondjuk a hangsúlyt a "tengernyi"-re helyezném.
Persze, sokan vesznek kulcsot, viszont crate-ekből 10X annyi esik kb. mint amennyit a "fizető" játékosok kinyitnak. A többség még mindig abba a csoportba tartozik, akik nem szándékoznak költeni ilyesmire, viszont crate-k valahogy ezzel ellentétes arányban esnek. Fogadni mernék, hogy nem minden crate lesz kinyitva. Sőt a fele sem.
Én nem azt mondom, hogy hülyeség a crate nyitásos biznisz, csak kicsit el van túlozva.. Nem optimális a drop. A valve szempontját nézve meg azért nem előnyös, mert
1. : Raklap embernek böki a csőrét, amit fent írtam
2. : Több 100 crate-et nem fognak kinyitni (ami nekik pussz bevétel lenne ugye), mivel akiknek teli a táskája, és nem akar költeni kulcsokra, egyszerűen a crate-ek törlésével csinál helyet (mert pont nem talál balekot akire rásózhatná a dobozokat). Ha nem lenne kismillió belőle, akkor lehet nem törli ki, és idővel akad (eljutna olyanhoz), aki kinyitná azt a bizonyos crate-et.Szóval ha okosan csinálnák, talán többre mennének vele.. De persze ez csak szvsz..
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Hát ez nem igazán logikus, de ahogy érzed. Ha több láda esik, nagyobb az esély, hogy egy bizonyos személy kapjon, és akkor akár vehet kulcsot. Ilyen egyszerű
-
Kanczy
veterán
"Több 100 crate-et nem fognak kinyitni (ami nekik pussz bevétel lenne ugye), mivel akiknek teli a táskája, és nem akar költeni kulcsokra, egyszerűen a crate-ek törlésével csinál helyet (mert pont nem talál balekot akire rásózhatná a dobozokat). Ha nem lenne kismillió belőle, akkor lehet nem törli ki, és idővel akad (eljutna olyanhoz), aki kinyitná azt a bizonyos crate-et."
Ez olyannyira nem logikus, hogy borzalom
Nagyon egyszerű, hogy miért. Ha kitörlöd a ládát, abból a Valvenak semmi kára nem származik, ellenben ha veszel egy kulcsot (amiben a több láda segít), haszna van bőven. Arra, hogy egyszer eljuthatna valakihez, aki kinyitná - mivel nyitja ki? Kulccsal. Amit honnan vett? Boltból. Attól, hogy több láda lesz, még annak, akinek van kulcsa, vagy szándékozik venni, ládája is lesz, és nem zavarja, hogy 30e ember kitörölte a sajátját. Ellenben kevesebb az értelmes drop, tehát kevesebb a vas, többen keresnek (és nem találnak) bizonyos fegyvereket, élénkebb a cserebere biznisz, ésatöbbi, ésatöbbi
A sok láda csak annyit ér el, hogy szénnéinflálódik az értéke, semmi mást.
Lehet, hogy ti ketten vagytok, de attól még tévedtek
-
fpeter07
veterán
Mind ketten ugyanoda lyukadtok ki, egyezzetek meg és versenyezzetek kinek lesz több ládája.
-
Kanczy
veterán
válasz ricsy888 #4747 üzenetére
Most próbáltam amúgy trade szerveren elsózni a v. Whoopee capet, de senkinek nem kellett. A végén már non-v. Fedoraért ajánlgattam, de még úgy sem ment el. Elkeserítő
-
csana
senior tag
Picit elbeszélsz mellettem, de sebaj. Lényegében egy oldalon állunk .
"Ha kitörlöd a ládát, abból a Valvenak semmi kára nem származik"
-Még szép hogy nem, de én arról beszéltem, hogy előnye sem fog származni belőle."ellenben ha veszel egy kulcsot (amiben a több láda segít), haszna van bőven."
-Kulcs vételénél nem "a több láda", hanem a dombornyomott bankkártya segít. Természetes hogy ha valaki kulcsot vesz, az a valvenak haszon. Ez stimmel."Arra, hogy egyszer eljuthatna valakihez, aki kinyitná - mivel nyitja ki? Kulccsal. Amit honnan vett? Boltból."
-Már az előző mondatodnál is gyanítottam, hogy vágod te az "ingame store" részét a dolgoknak."Attól, hogy több láda lesz, még annak, akinek van kulcsa, vagy szándékozik venni, ládája is lesz, és nem zavarja, hogy 30e ember kitörölte a sajátját."
-Ebben is egyet értük. Ezek tények. Már volt szó a valve szemszögéről: írtad is, hogy ebből nincs káruk. Viszont lehet jobban örülnének ha nem törlődne 30e doboz (tehát előnyük sincs). Ha abból a 30e-ből csak 1-et is kinyitottak volna, akkor az 2,5 juró bevétel lett volna. A törlések ténye szintén tény. Több fórumon részletezik, hogy frankón törlik a cuccot, mert kinyitni nem fogják (nem akarnak költeni rá), elpasszolni meg nem tudják. Mivel ezen kívül mást nem lehet kezdeni a crate-ekkel (nyitni, cserélni, törölni) jelenleg, így kitörlik.Ellenben kevesebb az értelmes drop, tehát kevesebb a vas, többen keresnek (és nem találnak) bizonyos fegyvereket, élénkebb a cserebere biznisz, ésatöbbi, ésatöbbi
A sok láda csak annyit ér el, hogy szénnéinflálódik az értéke, semmi mást."
-Így igaz, de engem a crate-ek "szükségesnél" magasabb droprate-je zavar.Ahogy fpeter07 is írta, neked sem, és nekem sem tetszik a jelenlegi crate rendszer, és jobb lenne kevesebb ládikó droppba botlani. Én csak megjegyeztem hogy szerintem ha létezne egy ideális crate drop arány, amivel a kulcs kereslet nem csökkenne, és emellett kevesebb crate kerülne törlésre, azzal mindenki jól járna. Ennek az aránynak véleményem szerint a mostaninál kevesebbnek kellene lennie.
Peace!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest