-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz ricsy888 #5452 üzenetére
Igen, ott vagyok többször, de egyébként bárhol ezt csinálja. Ez még semmi, de most már nem tudok végigjátszani egy szerveren se egy meccset, mert valamikor biztos, hogy appcrash lesz a hl2.exe-vel! Remélem hamar jön rá patch, mert így játszani se tudok.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bozont
veterán
Nálam is ez van, már rég játszottam a játékkal, de most újra kedvem lenne hozzá viszont néhány perc után jön a crash minden esetben. Először a Cata10.4 preview driverre gyanakodtam, mivel szinte csak a driver cserélődött mióta utoljára játszottam. De akkor valószínűleg valamelyik patch lesz a ludas.
-
Na nekem már el sem indul a TF2. Rákattintok, kicsit homokórázik a kurzor, majd semmi sem történik (eltűnik a hl2.exe a task manager-ből). Kipróbáltam mindent, amit a neten találtam (run as admin, gyak az egész steam mappa törlése, file validation, stb), de semmi sem használ.
Írtam a steam supportnak, kíváncsi vagyok, hogy mit válaszolnak.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Scholes9
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki olyan megbízható szervert, ahol általában sokan vannak és csak az alap fegyverekkel lehet lenni?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
ricsy888
senior tag
Private Eye sapi mennyit ér?
-
Teki1986
tag
Mi alapján kapom a cuccokat a játékban? Mert számomra annyira kiszámíthatatlannak tűnik. Az achievementek elérése azon kívűl hogy badge számít valamit?
i5 2500k,Asrock Extreme 4,Ati HD6950
-
KubanitoS
veterán
válasz Teki1986 #5472 üzenetére
A cuccokat teljesen véletlenszerűen dobja a játék. Vannak persze összeesküvés elméletek, miszerint azok a cuccok sokkal ritkábban esnek, amelyek drágábbak a tf2 boltban.
Achievementekben biztos láttad, hogy vannak "milestone"-ok. Milestone 1, 2 és 3 minden karakternek. Ezeket több achievement teljesítése után kapod meg és velük jár egy-egy új fegyver az adott karakterhez is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
jolker
csendes tag
régen húú de szerettem a Team Fortress 2-őt! De most ahogy bevezették ezt a fos sapkás fegyveres droppolós boltos szar rendszert, elhányom magam. Így elcseszni egy játékot komolyan mondom...
-
-
jolker
csendes tag
válasz Serpiko #5481 üzenetére
Nem csak a sapka, de az egész mostmár olyan, mint valami hülye piac, vagy nem is tudom. Nekem ott lett elegem, amikor a kereskedés meg az a szar mikrotranzakciós baromság bejött(amikor már pénzér vehetted a szar sapkákat)... elején is voltak benne poénos mozzanatok, de most már olyan az egész mint valami hülye vicc! Mindenki rohangál a röhelyesebbnél röhelyesebb sapkákban... Nem tudom hogy engedhette ezt meg a Valve, így elbaszni egy tényleg rohadt jó játékot! A menüje is tiszta okádék! Na de nem fosom tovább a szót, mostmár úgysem lesz olyan , mint amien régen volt...
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Badlandos 2.cp-nél sikerült rocketjumpot végrehajtanom... pyroval. Spontán ötlet volt, biztos nagyot nézett a soldier.
-
Worker
aktív tag
Hogy engedhette?!
Úsznak a lóvéban a Valve-nél, óriási pénzek forognak nap mint nap a sapkabizniszben (elég ha csak azt nézed, hogy ha egy Steam-es játékhoz TF2-es promo sapka jár, mennyire megdobja az adott játék eladásait ez a tény...).Tény, hogy a játék elvesztette azt, amiért régen sokan szerették/szerethették, tényleg sokat vesztett a régi hangulatból, VISZONT számomra igen nagy pozitívum volt (már elég inaktív vagyok), hogy az albérlet + rezsi + kaja kombót több hónapon át TF2-es cuccok eladásából fedeztem (míg nem találtam valódi munkát)
[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Worker
aktív tag
válasz Serpiko #5488 üzenetére
Értékben mindig olyan trade-ekbe mész bele, ami számodra előnyös (többnyire csak kicsit, néha nagyon ).
Így apránként összejönnek könnyebben eladható cuccok (buds/bills/unusuals), amiket pénzre át tudsz váltani sourceop-on.Mindenesetre egyre nehezebb a "hardcore TF2 trader"-ek dolga, egyre kevesebb az olyan figura, aki tapasztalatlanságból vagy érdektelenségből belemenne számára kevésbé előnyös üzletbe.
A karácsony volt a legjobb ugródeszka, amikor ~2% esély volt unusual nyitására, és rengeteg olyan emberhez került unusual, akinek fingja sem volt annak értékéről, és ócsóér' meg lehetett szerezni tőle.
Belevágni csak akkor ajánlott a témába, ha az ember érez magában elég affinitást, és van elég ideje hozzá, valamint elég nagy tájékozottságot is igényel a trade-elgetés, ha valaki komolyan gondolja.
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
-
Akos2110
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó szerót?
Amit szeretnék payload mapok+ esetleg dustbowl , min 20 fő. Ja és nem szeretem ha szét van moddolva (Saings.de) -
po1son
addikt
válasz Akos2110 #5491 üzenetére
Ajánlom a gtfo szervereit, mert ezeken nincs semmi mod és jókat lehet játszani, mert a játékosok próbálnak figyelni a class elosztásra. [Szerver lista]
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
attiati
veterán
válasz Akos2110 #5491 üzenetére
profi kis szerver, badwater 24/7, 3 körönként scramble, cast limit is van
lehet, hogy éppen téged láttalak ma ott (firew.?)
-
Serpiko
addikt
Köszi a választ a dolog elég összetett pont úgy ahogy gondoltam. Meg nincs is időm ezzel foglakozni, ha lesz akkor lehet belevetem magam a dologba. Addig marad a publikolás a haverokkal.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Mitől lehet az, hogy - most mután végre sikerült elindítanom a játékot - amint beléptem, rögtön kiírta, hogy vettem egy Elli's Cap-et, meg egy Frying Pan-t? Persze be is tette az inventory-mba, de a lényeg, hogy nem vettem semmit.
Ja, és mitől lehet ez:
Az még hozzátartozik a dologhoz, hogy csak 640x480-ban akart elindulni a játék, és paraméterezve tudtam csak magasabb felbontásban indítani.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest