- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csikob
csendes tag
Ide lehet kérdést is írni?
-
Csikob
csendes tag
OK
szóval van egy ilyen gépem :
amd phenom 2 925 + 4 gb ddr3 ram + 320Gb samsung vinyó + ati hd 5770 1gb
és kapok 30 -200 fpst
de ha nagy harcok folynak akkor lemegy 20 fpsre is ..
elég dühító hogy egy ilyen gépen nem megy normálisan.
próbáltam videókártátyá húzni, lejjeb venni a grafikát , amd fusiont,
de semmi ...
minen maxra állítva se akad jobban , ha meg az optimal * beállításokat állítombe akkor meg mégjobban be lassul.
...[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Próbáld meg ki-be kapcsolni a multicore renderinget, h melyikkel lesz gyorsabb. Amúgy nem nagyon van mit kezdeni a lassulással, ha visszaolvasol nem is olyan sokat, láthatod, h többen panaszkodnak, többek között én is, holott maxon kellene mennie vagy 300 fps-el..., a sok update miatt lett ilyen lassú harcoknál..Steam fórumot olvasgasd, hátha rálelsz vmire, ami segíthet.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Csikob
csendes tag
multicore rendering az processzorra van vagy gpu-ra?
-
Csikob
csendes tag
jéh, ha leveszek mindent lowra akkor 15-60 fps
anomália -
Kanczy
veterán
Valakinek kell egy nametag?
(még mielőtt megkérdezitek, nem ingyen... )
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
cass
aktív tag
Ehhez a részéhez a témának nem nagyon értek, de azt tudom, hogy jóval gyengébb configom van mint neked, és nagy harcoknál full graikán sem akad! Nézd meg a logout blogom, ott van leírva milyen a configom ha az segít!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
csana
senior tag
Akkor te vagy a kiválasztott!
Csikob problémája sokunknál előjön, a legkülönfélébb konfigokon. Külföldi fórumokon is gyakran előjön a téma, hogy bivaly gépen is beakad a game, ha egy "kisebb" terembe 5-6 ember, vagy annál több lövi cafatokra egymást. Hiába van a leggyérebb grafikai beállításra visszahúzva a játék, a jelenség akkor is megfigyelhető.
-
Csikob
csendes tag
Megpróbálom azt hogy letiltok 2 cpu magot meg kiveszek 2GB giga ramot és beteszek egy 8800 GTS-t. és megnézem az hogy teljesít...
-
Kanczy
veterán
válasz pachito #4463 üzenetére
Köszi, de ezt passzolom
Ma 8 scrap metalért kaptam : Black Box, Battalion's Backup, Shortstop, Mad Milk, Degreaser, L'Étranger, és egyik sem volt meg eddig. Ráadásul így már Pyronak, Soldiernek és Scoutnak is csak az új sapka kell, és megvan a set
Valamit benéztem, vagy tényleg nagyon jól jártam?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
fLeSs
nagyúr
válasz attiati #4470 üzenetére
Na, szal időközben úgymond kénytelen voltam megvenni a Spy új sapkáját mert mint kiderült ez nagyban befolyásolja a játékot. Mivel a nagy Mann co. store update óta elég sokat játszottam és még mindig nem kaptam meg, ezért a Valve elmehet a picsába, a sapka 17,5 EUR.
Ha vki esetlen nem tudná akkor ha az új sapkát+pisztolyt+kést együtt használod, akkor a láthatóvá válás (decloak) hangja nagyban lecsökken, a sima órával lényegében hallhatatlan, a dead ringer pedig halkabb, mint a régi sima órás decloak. Ez szép és jó de gusztustalan, hogy nem kapja meg mindenki mivel ez játékbefolyásoló.Btw az új kés egy bizonyos szituációban nagyon jól használható: engie "fészkek" ellen.
Tegnap jáccottam a badwateren ahol a második pontnál az épület tetejére szokás egy rakás sentryt beépíteni. Tegnap este speciel 3 volt ott a 3 engievel együtt. Szerencsémre nem volt ott pyro és így kb. 5 mp alatt az egészet lepusztítottam anélkül, hogy észrevettek volna. Ha kinyírod az engiet a visszaváltozás olyan gyors, hogy a sentry nem vesz észre. Erre az egyre nagyon jó az új kés.
Másfelől viszont elég nagy szívás mert nincs disguise, így ahhoz, hogy bemehess az ellenfél vonalai mögé és megmozdulhass először ki kell nyírnod vkit, máskülönben megmoccansz és meghalsz egy sentrytől. Ehhez kell, hogy kevésbé legyél feltűnő, ezért jó hogy halkabb lett a decloak hangja. Gyakorolni kell, új játékélményt ad, csak emiatt vettem meg a sapkát. Sztem drágábban, mint anno magát a játékot, ami asszem 14 EUR volt.[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
csana
senior tag
"Scream Fortress: TF2 Gets NPC Boss Monster"
Mostanában azon tűnődtem milyen lenne ha bedobnának PVE elemeket (boss fight-okat) is gaméba; erre tessék. -
Kanczy
veterán
Megoldhattad volna játékon belül szerintem... cserével, crafttal, valahogy. Amúgy pedig milliószor öltem 10-12 embert halkabb decloak nélkül, úgyhogy nyugodtan elmondhatom, hogy nem játékbefolyásoló tényező
Ráadásul az új kés használhatósága nagyon helyzetfüggő, a pisztoly pedig szimplán rosszabb a revolvernél. Ehhez mérten pedig bár hiába nagyon jó a halk decloak, nem éri meg szerintem a többi fegyver használatát, főleg akkor nem, ha 4500 Forintot kell érte fizetni. Hogyhogy nem vettél amúgy akkor már 20 euróért teljes spy csomagot? El tudtad volna cserélni a pisztolyt és a kést, bőven megérte volna szvsz
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
Elég sokat jáccottam már a spyjal és tudom mire képes a sima alapfegyverekkel, ismerem az új fegyverek előnyeit/hátrányait, tehát nem kell elmagyarázni, de azért köszi a felvilágosítást! (nem véletlen a névválasztásom)
Azért nem a teljes csomagot vettem, mert nem szoktam boltolgatni, én ezt a játékot játszom és nem a cserebere bazár része érdekel. Btw az új fegyvereket már szinte mindenki megkapta szal nem adnak érte semmi érdekeset, arra meg nem adok ki plusz 500 ft-ot hogy becraftoljam magamnak.
Anno a craftolás megjelenése előtt még egy tonna fegyverem volt és kitöröltem a háromnegyedét.Btw sztem a három új fegyver használata a halkabb decloakkal kiegyensúlyozza egymást, bár az alapfelszerelés még így is erősebb. A disguise elvétele elég sokat jelent, talán megoldhatták volna úgy, hogy mittomén csak 5 mp-ig van választott disguiséd, utána lép életbe a késsel szerzett disguise, már az is elég lenne arra, hogy ne lőjön szét az első sentry. De éppen ez benne a kihívás, ezért vettem meg.
szerk: a halkabb decloakkal értelmét látom a dead ringernek, így már jáccani fogok vele. Az eredeti túl hangos, normálisabb szervereken azonnal levadásznak miután meghallottak téged.
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
csana
senior tag
Skacok ez a horseman valami kegyetlen . Megcsinálhatták volna picit lomhábbra is. Ha szerencséd van, nem a te csapatodat vágja le fél percen belül .
-
Kanczy
veterán
Már csak a Saxton maszkos achi hiányzik. Van pyro és scout zacsim, unusual metalom (amiből nem tudom mit csináljak, bár valószínűleg sapka lesz belőle, mivel a fegyver semmit nem tud, így nem játszanék vele úgysem), viszont a Saxton zacskó sosem lesz meg... esélytelen még hetet összeszedni
-
KubanitoS
veterán
Szerintem marhára gépfüggő a dolog. Valakinél megy, valakinél nem. Ha ez számít valamit, nálam a (2007-ben vásárolt) 3 GHz-es C2D E6850-esen 4 giga rammal HD4850-nel hibátlanul fut a játék 168x1050-ben full maxon 8xaa és 16xaf mellett 32 fős szervereken. 40-50 fps a minimum.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BalaNce87
addikt
Hát manapság inkább gyüjtögető életmódot folytatnak a játékban.
A játékidejük háromnegyedét tradeléssel töltik, szóval itt már nem is annyira a játékot szeretik hanem összeszedni a legjobb cuccokat.
Amit meg írtál arról hogy mekkora szemétség hogy ha minden új fegyó megvan bizonyos kaszthoz akkor előnyökhöz juttat, én is pont erről beszéltem, nem olyan rég. Sniperrel is olyan van hogy nem kaphatsz fejest ha mind3 szarság rajtad van, nevetséges, igaz te se lőhetsz akkor fejest, nah de másikkal nagyobb kicseszés és visszaélés.Amúgy ellopták accomat, így esetleg ha valami linket dobna az aki a nevembe van bejentkezve ne nyissátok meg, ha van közös ismerősünk akkor nekik is leírhatja valaki. Csak most ezzel baszakodok hogy visszaszerezzem, mert a mail fiókomat is ellopta, szerencsére azt visszaszereztem. Nem is értem hogy történhetett, egyik nap olyan fél 1-kor játszottam leléptem és másnap délután meg már ez fogadott, nemtudom hogy csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz BalaNce87 #4482 üzenetére
Megint csak siránkozol... hiába nem kaphatsz fejest, nem is lőhetsz. Bukod a sniper lényegét, úgyhogy nem érdemes úgy játszani. Amúgy pedig nem tudom miért gondoljátok, hogy miközben "keresem" (ha meglátom, hogy valaki tradelni akarja, ráírok) az új tárgyakat, nem lehet játszani, én nagyon jól szórakozom, és van (volt) célom - lemeleezni a fejetlent
Szerencse, hogy nem tudod, miről beszélsz. Lehet, hogy van 1-2 idióta, aki folyamatosan csak spammeli a chatet tradelnivalókkal, de a 98% nem ilyen.
-
BalaNce87
addikt
Én nem szoktam siránkozni, de most igazam van, nem kell csak azért is ellenkezned. Nemtudom mi ez a megint, nem nagyon szoktam ide írni, ha meg megnézed utóbbi pár hozzászólás arról szólt kinek mi kell milye van stb, ami nem zavar, csak mondom hogy most a tradelésen/új itemeken van a fő hangsúly nem maga a játékon. A sniperes témára ez a kettő hogy lenne egyenlő, ne hülyéskedj már, szerinted ki jár jobban aki nem kaphat fejest vagy aki nem lőhet, rohadtul nem mind1, olvasd el mit írtam akkor rájössz. Senki nem mondta hogy nem lehet játszani miközben tradelsz, nem érdekel ha valaki tradel, de állandóan ezt írkálgatják hogy eladó ez meg az erre meg arra, mintha a kínai piacon lennék úgy megy a boltozás. Már megvannak ezek a szabályok hogy mi mennyit ér, úgy terjednek ezek mint a vírus.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz BalaNce87 #4484 üzenetére
"A játékidejük háromnegyedét tradeléssel töltik" - "Senki nem mondta hogy nem lehet játszani miközben tradelsz". Ahogy érzed, szerintem ez a két mondatod szembenáll egymással.
Ha pedig belegondolsz jobban, hogy mi a helyzet a sniperkedéssel, rájössz, hogy mennyire nincs igazad. Két kaszt lő fejest, a spy (ambassador) és a sniper. A sniper-sniper elleni szituáció továbbra is kiegyenlített, hiszen bár nem lőhet fejbe az ellen, te sem őt. Spy ellen pedig bukod a razorbacket, ami miatt eleve szükség volt a fejbelövésre, és simán hátbaszúrhat. Szóval nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az jár jobban, aki nem hordja az új szettet. Ha egy Sniper nem lőhet fejest, az már rég rossz... ugyanis ezt a képességét azért adja fel, hogy egy jobban lövő másik sniper ellen is legyen esélye, míg más kasztok ellen lósz@rt nem fog érni.
-
BalaNce87
addikt
Tényleg nem szeretnék vitázni, de akkor is hülyeségnek tartom ezeket a dolgokat, lehet egy két kasztnál elenyészőbb ez a dolog, de pl scoutnál +25 hp nah meg a shortstopper + milk-el elég nagy előnyben van egy scattergun-os ellen, tapasztalatból mondom.
A razorbackről is megvan a sajátos véleményem, egy olyan dolgot külszöbölnek ki ezzel ami a spy-nak az egyetlen hasznos támadása, te csak hátba ölsz elsőre, de ő meg bármilyen szögből lecritel egy macsétával, és ez csak a sniper, amúgy az összesnek sokkal hatékonyabb a melee fegyvere. Spy-al egy az egybe kibasztak, nem az hogy nehezebben játszható lett a kaszt hanem szimplán iszonyat mód könnyű kiszúrni és megölni, mondhatni esélytelen.
Az meg nem ugyanaz hogy tradel párat játék közben vagy csak tradel, ne foglalja azzal a helyet hogy feljön tradelgetni meg teszi az ajánlatait, erre biztos van külön hely ahol megteheti. Semmi baj a trade-el, de akkor se kéne túlzásba esni egyes embereknek.[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Szép "kis" update érkezett Remélem nem csökken ismét az fps
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Kanczy
veterán
válasz BalaNce87 #4487 üzenetére
Egy dologban egyet kell értsek veled, az pedig a scout set. Túl erősre sikeredett... a tejet én speciel rühellem, de a Shortstop és a +25 hp bőven megéri a legtöbb esetben. Snipernél, ha jól értem, beláttad, hogy nem volt igazad, a Spynak pedig pajzs ellen egyszerű megoldás az Ambassador. Eddig még sosem volt problémám egy Razorbackes Sniper megölésével, pedig játszom kémmel, nem is keveset. A tradelős probléma ellensúlyozására pedig nem véletlenül vezettek be a legtöbb helyen AFK kickert
-
cass
aktív tag
Ha a steam-on egy felhasználón van sok játék és az egyiket szívesen odaadnám valakinek azt, hogyan kell? Pl. a Fear 2-met át akarom juttatni egy másik felhasználónak!!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
Nem lehet. Steam accountból nem tudsz törölni regisztrált játékot. Bár a support meg tudja csinálni neked, de az azt jelenti, hogy örökre elveszik a játék, mert akkor sem lehet másik accountba regisztrálni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BalaNce87
addikt
válasz attiati #4495 üzenetére
Igen tegnap visszaszereztem, a mailemet meg 2 nappal ezelőtt, de azzal is volt baki, kaptam mailt ott lépésekbe leírták mit kell tennem, 2. lépés az volt hogy menj rá erre a linkre hogy megváltoztathasd a jelszavad, nah de nem volt ott link csak ilyen x$ értelmetlen zagyvaság, második alkalommal kitölttöem ugyanezt és ott már egy kisebb szöveg volt és link is. Nem a steam support segített magamtól sikerült visszaszereznem szerencsére. A jelszó ugyanaz volt, de az egyik eltért két számmal. Nah mind1 mondhatni mázlim volt hogy magam is visszatudtam szerezni, madár volt a tolvaj. Igazából akkor aggódtam amikor láttam hogy nem fogadja el a jelszóm aztán megnéztem steamet és azt se nah ne, mondtam magamba tudom bizonyítani hogy az enyém aztán megnyugodtam, de szerintem support se kockáztatná ezt hogy nem veszik figyelembe illetve nem adják vissza az accod, mert azért csak számít a bizalom, mégha most csak rólam van szó, de eltudom képzelni hogy ez mindennapos esemény.
-
Sonja
nagyúr
Ma dobott egy sapit, méghozzá egy ilyet!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest