Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    Sziasztok!

    Úgy néz ki, hogy 4 LAN port kevés lesz, már pedig a Sagem modemen annyi van. Ennek a megoldására a következőre gondoltam, a kérdés az, hogy ez így szerintetek fog-e működni? Sajnos ehhez nem nagyon értek, fölöslegesen pedig nem szeretnék switchet venni, vagy egy rossz megoldásba belemenni. :)

    WiFi továbbra is a modemről jönne, azzal nincs probléma. Kettő TV-t kell meghajtani, ezek mehetnek LAN1 és LAN2-re például. Ezen kívül szükség lenne még legalább 3 portra, amit egy switchel, például ezzel oldanék meg. Ezt rádugnám például LAN3-ra, és a legalább három másik eszköz mehetne erre a switchre. Amennyiben a továbbiakban kellene még több port, a switchen is és a modemen is maradt még 1-1, amit ki lehetne használni, akár még egy további switchel LAN4-re, ha nagyon kellene. 1000/1000 net van, ezért is gigabites a switch.

    Ez így működőképes lenne? Köszi! :))

    [ Szerkesztve ]

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák