Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz hogwash #72240 üzenetére

    Csak nagyon röviden:

    1. A képet félreértelmezed, de persze a TP-link marketingje sem volt túl korrekt, azt elismerem. Nem véletlen, hogy a felhasználói kézikönyvben említést sem tesznek erről.

    2. Ahogyan már leírtam, számomra nem fontos, hogy ki mikor regisztrált.

    3. "ha nagyon muszáj lenne, akkor meg tudnék írni egy router firmware-t"

    Látod, én már megtettem, meg is osztottam, a vonatkozó topikban megtalálod :) Talán ezért is vesznek komolyan, nem pedig azért mert sok éve regisztráltam.

    4. A termék árának semmi köze ahhoz, hogy működik-e vagy sem. Ha felraksz rá egy OpenWRT-t (amit egyébként ajánlok), meg pláne sokkal többet fog tudni. Ennek semmi köze az IPTV-hez.

    5. Senki nem állítja, hogy amit összeraktál az nem működik. Csupán annyi az állítás, hogy ehhez jó adag szerencse és a vidéki létből fakadó kevés interferencia is kellett. Ennyi.

    6. A vidéki Magyarország (azért nem a faluszéli utolsó házról beszélünk) is fejlődik. A szolgáltatók szórják a saját eszközeikről is a wifi-t még olyannál is, aki esetleg erről nem tud. Ahogy a nagyanyámnál 5 éve egy darab 2.4-es hálózatot nem láttam (nagyon vidék, szabolcs igen csóró része), addig 2 éve 4-5 hálózat is van, idén már 5gigásat is találtam. Tehát az interferencia esélye rohamosan nő.

    Ezeket összeadva ha ajánlanom kell valamit, biztosan nem ezt a megoldást ajánlom. Elfogadom hogy nálad működik, viszont neked is meg kell értened (különösen ha műszaki ember vagy), hogy ez a módszer sosem lesz ajánlott az ismert limitációk miatt.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák