Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prisz

    aktív tag

    válasz MajaG #68119 üzenetére

    Az ilyen hozzászólásokat általában hidegen szoktam hagyni, de ez akkora baromság, hogy muszáj írnom pár sort.
    Azt írod, hogy a végfelhasználók többsége nem igényli a HD adást? De bizony, nagyon is. Mivel már lassan egy teljes generáció váltás történt a HD technológia mellett, nagyon is igényeljük a minél több HD csatorna megjelenését és ez napról napra már lassan alap szolgáltatásnak számít.
    A sávszélesség nyálverés?
    Akkor ajánlom, hogy nézd meg a T-s konkurenciánál DVBC-n az SD és HD adásokat, ami nem egy agyontömörített kockásodó "katyvasz", hanem megfelelő minőségű minimálisan tömörített adatátvitel.
    És nem utolsó sorban, hogy a Digi az IPTV felé lépne? Na ekkora baromságot már régen hallottam.
    A kérdés az inkább, hogy a T. vajon miért lépett at IPTV felé? Koax-on simán meghagyhatta volna a DVBC-t, még minőségileg is jobbat hozott volna ki mint a mostani töketlen IPTV-vel, de inkább racionális (pénzről beszélünk) szempontból az elavult "rezes" felhasználók miatt is az IPTV-re tette le a voksát. És nem azért, mert marhára ezt szerette volna, de így ez a legolcsóbb megoldás kevesebb fenntartott szolgáltatással. Véleményem szerint a jelenlegi okos TV-k igénytelen monitorrá való leminősítésével és a nyamvadt boxukkal nagy hibát követtek el, de ezt majd a jövő igazolja.
    Egyelőre csak az a legnagyobb szerencséjük, hogy a konkurencia nem terjeszkedik. Ha idővel ez változik, akkor hatalmasat buknak...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák