Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz djculture #52768 üzenetére

    Igen, de:

    azoknak a játékosoknak is kevés már, akik jobbára dobozos verzióban szerzik be a játékokat, akik viszont különleges akciókban digitális tartalomszolgáltatóktól (például közvetlenül Steamről), a mai 50+ GB-os játékok világában, hát be kell látni, hogy eljárt a technológia felett az idő, mert a vásárlás napjának döntőhányada a letöltéssel fog elmenni, és nem a futtatásával :)

    A FHD-s Youtube videókhoz persze elég, de majd amikor elkezdenek terjedni (már vannak 4K-s Youtube videók is csak kevés, és még kevesebb azon felhasználók száma akik megfelelő kijelzővel nézni is tudják), a 4K-s Streamek ott azért lesz gond. Kicsit olyan lesz a helyzet mint a Youtube indulásakor, amikor a legtöbb magyar kisebb városban, csak 384/512/768 kbps-os net volt elérhető maximum - miközben a nagyobb városokban azért már mentek az 1-2 Mbps-os netek - sőt az már jó volt, mert itt is helyben 2003-ig 56 kbps-os volt a stabil vezetékes net, hát nem nagyon jött szóba a Stream bámulás.

    Vagy hazai médiatörténelmi esemény volt 2002-ben a BB és a VV pici videoablakban való közvetítése, na azt sem sokan nézték vidéken - nem mintha nagy veszteség lett volna, de hirtelen ez ugrott be :)

    Tehát a forgatókönyv ugyanaz, a kis vidék megint leszakad, vagy inkább leszakadt, és most megint a várakozás időszaka van a felzárkózásra. Legutóbb összejött egy pár évre (mondjuk olyan 2005-2007 között), hogy nem volt számottevő különbség, és a 4G ebben segíthetne.

    Amúgy ebben a topicban esett meg azt hiszem, hogy valaki itt írta le, hogy váltott 120-as optikáról, DIGI 1 Gbps-os netre, és meg is indokolta, hogy neki nem volt elég a 120-as :D (Ennél azért bennem is felmerül, hogy mit tölthet állandóan, értem én, hogy torrentezik, de ennyit?! )

Új hozzászólás Aktív témák