Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megema

    őstag

    válasz MajaG #50796 üzenetére

    A későbbi hozzászólásaimban olvashatod, hogy multicast hiányáig nekem is ment végül. x másodperccel csatornaváltás után megállt a kép.

    Milyen HGW-vel ment/nem ment? Én inkább azt tenném felelőssé. A Huawei HG8245-nél az 1-es porton elvileg csak net van, a 2-4-esen pedig csak IPTV. Ezt jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni, vagy cáfolni. Tehát elvileg nem is működhetne (legalábbis a multicast része), ha a HGW 1-es portjába csatlakozó saját router-embe van dugva az IPTV box.

    LAN portot nem véletlenül nem rendeltem hozzá, mivel ha majd switch-be lenne dugva az IPTV box, akkor nem csak IPTV menne azon az adott porton. Vagy ez nem számít? Azért kipróbáltam úgy is, hogy megadtam LAN portot. A jelenség ugyanaz volt, csak nem a saját routeremről (192.168.1.x), hanem a HGW-ről (192.168.0.x) DHCP-zett. A kép ugyanúgy megállt x másodperccel csatornaváltás után.

    Az UDP proxy-t nem próbáltam (0 = kikapcsolva). Érdemes?

    A konkrét T-Home-os eszközök: Huawei HG8245 HGW és Cisco ISB2001 IPTV box. Ezzel a kombinációval sikerült bárkinek összehoznia a dolgot?

    (#50797) Teko001: Milyen T-Home-os eszközökkel sikerült, és hogy állítottad be a router-t?

    (#50801) pietrasko: Lásd a 3. bekezdést. ISP profilnál maximum "Manual"-t tudnék választani, mivel magyar szolgáltatókat nem listáz. De ott meg meg kéne adni VID és PRIO értékeket, amihez nem tudom mit kéne beírni. A HGW-ből csak a nethez és telefonhoz való értékeket tudom kiolvasni, de a LAN 3-hoz és LAN 4-hez mit kéne írnom?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák